עבור לתוכן

?ATI SAPHIRE Radeon X1600XT 256Mb

Featured Replies

פורסם

שלום!

מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת..

אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס אם הם מרוצים ועל איזה הגדרות הם מריצים משחקים...

הכרטיס באפיק PCI-E

תודה רבה!

פורסם

Its a good card but u can buy something beter in the same price range?

how much are u willing to pay?

פורסם
  • מחבר

Its a good card but u can buy something beter in the same price range?

how much are u willing to pay?

For about 900NIS

פורסם

אני מדבר לפי ביצועים :) ה 76GT טוחן את ה X1600

שלי קניתי לפני 4 חודשים ב 500 שקל שהיה מחיר מטורף לכרטיס זה!!! כי היה לי רק 500 שקל ולא יכלתי להשקיע יותר ולמחיר הוא היה הכרטיס הכי טוב

אבל במחיר של 900 שקל ה 7600GT הרבה יותר עדיף מכל הבחינות והוא יתן לך את הביצועים הכי טובים עבור הכסף

פורסם
  • מחבר

אני מדבר לפי ביצועים :) ה 76GT טוחן את ה X1600

שלי קניתי לפני 4 חודשים ב 500 שקל שהיה מחיר מטורף לכרטיס זה!!! כי היה לי רק 500 שקל ולא יכלתי להשקיע יותר ולמחיר הוא היה הכרטיס הכי טוב

אבל במחיר של 900 שקל ה 7600GT הרבה יותר עדיף מכל הבחינות והוא יתן לך את הביצועים הכי טובים עבור הכסף

ובסכום של 600-700....על מה היית ממליץ?

פורסם

ה 7600GT יותר טוב מה 7600GS זה לוי בתקציב שלך אם אתה חושב שאין לך את הכבף אז תלך אבל אם אתה סתם חושב לחסוך ללא סיבה אז עדיף לך ה GT

פורסם

יש את ה7600GT 128מגה של GIGABYTE בכ820ש"ח

עדיין לא ראיתי באנצ' שמראה כי כרטיס של 128מגה חלש מכרטיס של 256מגה מאותו הסוג

פורסם

כי עדיין וכמעט אין משחקים אשר משתמשים ביותר מ 128MB שעל הכרטיס בזמן אמת ברגע שיהיו לנו משחקים אשר יעברו את קו ה 128 אז יהיה הבדל

פורסם
  • מחבר

כי עדיין וכמעט אין משחקים אשר משתמשים ביותר מ 128MB שעל הכרטיס בזמן אמת ברגע שיהיו לנו משחקים אשר יעברו את קו ה 128 אז יהיה הבדל

אבל 128 מגה לא מספיק לוויסטה לפיטשר של הארו....עם החלונות בתלת מימד

פורסם

http://www.tomshardware.com/2006/07/24/graphics_beginners/page8.html

Today's graphics cards are equipped with 128, 256 or 512 MB of local memory, and both DDR2 and GDDR3 memory products are being used. The more local memory the graphics processor can access, the more graphics data (mostly textures) can be stored locally, which means that it does not have to be swapped into the computer's main memory (RAM), which again would be a huge bottleneck.

http://www.tomshardware.com/2006/07/31/graphics_beginners_2/page7.html

Generally speaking, a card with 128 MB of RAM will perform almost identically to a card with 256 MB of RAM in most situations. There are situations where more RAM is advantageous for performance, but it is important to keep in mind that more RAM does not automatically translate into more performance.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים