עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הכרטיס ONBOARD החדש הבא על הלוחות של אינטל 965???

Featured Replies

פורסם

נראה לי שהוא שווה. מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא יסחוב משחקים כמו DOOM וFARCRY וכו' על מחשב INTEL CORE 2 6600???

אני שוקל להשתמש בשנה הראשונה שלי בכריס הזה ולחסוך כסף על כרטיס מסך יקר. ככה זה תוספת של 90 שקלים עם או בלי כרטיס מסך ONBOARD.

אני קונה INTEL CORE 2 DUO 6600 עם 1 GB זיכרון 8000MHZ DDR2.

מה אתם אומרים?

פורסם

יריץ אותם אוליי ברברס :smile1::lol:

DOOM 3 אחד המשחקים הכבדים היום.

פורסם

DOOM 3 אחד המשחקים הכבדים היום.

יותר נכון אחד הקלים

כל מחשב מומוצע יכול להריץ טוב מאוד את המשחק

פורסם

FEAR זה אחד הכבדים היום.

אל תצפה ליותר מידי מהכרטיס ONBOARD

פורסם

Dont but any expectation, its noboard, almost any even cheap graphic card is beter than it

פורסם
  • מחבר

Dont but any expectation, its noboard, almost any even cheap graphic card is beter than it

לא מדויק. אני חושב שה 6200 הוא ממש אבל ממש גרוע. ואינטל הוציאו משהו חדש עם טכנולוגיה חדשה ונראה לי שהוא יותר טוב מה 6200.

בכל מקרה, יקר לי לקנות את ה 7600. פחות מזה אני לא רוצה. אני פשוט מעוניין לדעת אם מישהו יודע עוד פרטים על ה 3000 ON BOARD של אינטל. יש לו זיכרון פנימי או שהוא לוקח את כל הזיכרון שלו מהזיכרון RAM.

בעבר היה לי לוח של אינטל 815 והיה לו ONBOARD עם 32 מגה. והוא לא לקח לי אותם מה RAM. בגלל זה אני רוצה לדעת אם יש מצב שגם זה לא לוקח. אולי יש לו 128 והוא לוקח עוד 128 וביחד הם 256 או שיש לו 256 או מה?

תודה מראש אנשים...

פורסם

היתרון הכי משמעותי של כרטיס on board זה שאם הולך לך הכרטיס מסך אתה עדיין יכול לעבוד על המחשב.

ואפשר גם לשחק במשחקים ישנים (sims2 bf1942 וכו..)

עריכה: והוא זול

פורסם

לא מדויק. אני חושב שה 6200 הוא ממש אבל ממש גרוע. ואינטל הוציאו משהו חדש עם טכנולוגיה חדשה ונראה לי שהוא יותר טוב מה 6200.

בכל מקרה, יקר לי לקנות את ה 7600. פחות מזה אני לא רוצה. אני פשוט מעוניין לדעת אם מישהו יודע עוד פרטים על ה 3000 ON BOARD של אינטל. יש לו זיכרון פנימי או שהוא לוקח את כל הזיכרון שלו מהזיכרון RAM.

בעבר היה לי לוח של אינטל 815 והיה לו ONBOARD עם 32 מגה. והוא לא לקח לי אותם מה RAM. בגלל זה אני רוצה לדעת אם יש מצב שגם זה לא לוקח. אולי יש לו 128 והוא לוקח עוד 128 וביחד הם 256 או שיש לו 256 או מה?

תודה מראש אנשים...

thats why i said ALMOST ANY, i didnt mention any cards

פורסם
  • מחבר

כבר שיחקתי במחשב פנטיום 4 2.8HT עם 512MB RAM ועם כרטיס מסך ONBPARD של אינטל. זה היה לפני כחצי שנה. ועבד עליו GTA SA!!!

פורסם

Worked with ALMOST minumum Graphical Details!!!!!!

if u want something to make game launch buy the ONboard, if u want something to enjoy the game with high details buy a good card

פורסם

נכון זה גם עובד. אבל ברזולוציה מגעילה.

BF2 לא עובד.

שוב, יש משחקים שכן ויש כאלה שלא.

אפשר לינק ללוח אם המדובר?

פורסם
  • מחבר

yah but i need $$$!!!

don't have it anymore y? because u spent it on the new 6600!!

פורסם

אני רק רוצה לומר ש E6600 עם כרטיס מסך OB

זה כמו שאני אקנה מרצדס ואשים בה רדיו טייפ (ועוד של aiwa) :lol:

תשמע אני הייתי הולך על כרטיס ממוצע (7300) במחיר של עד 450 ש"ח

קח בחשבון שהלוחות עם הכרטיסים המובנים נועדו במקור לעמדות משרדיות (הנ"ח וכדומה)

והאיכות שלהם ירודה במיוחד דבר שיגביל אותך כשתקנה את הכרטיס שאתה רוצה.

Good Luck. ;)

פורסם

קודם כל, מצטער על הבוטות, אבל לקנות מעבד כזה יקר עם כרטיס מסך עלוב למחשב שאתה רוצה לשחק בו זה דבר מטומטם לעשות.

לא נתקלתי בכרטיס מסך מובנה שמריץ בצורה נורמלית משחקים. עדיף אפילו לקחת X550 או משהו עלוב והוא יהיה עדיף בהרבה עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים