עבור לתוכן

לוח ביניים ל CORE 2

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי.

חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש?

החלקים שלי

CORE E6600

G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני

האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו.

בקיצור כדאי?

פורסם

אם לא מתוכנן OC אין בעיה אם asrock, יש לוח ביניים ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של

גיגאבייט שעולה 790 ש"ח מKsp

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר אני אחליף אותו לאחד הלוחות הללו בעוד חודשים שהמחירים ירדו והזמינות שלהם תעלה כי חלק מהם עןד אין בשוק, אז אני לא רוצה להשקיע בכלל

ASUS P5WDH, ASUS P5B-DELUXE, ASUS P5N32-SLI PREMUIM , DFI N590SLI

האם כדאי לסים את אותם החלקים על הלוח שהזכרתי? האם מצופה ירידם במחירים בטווח של חודשים? לוחות חדשים? משהו?

פורסם

בטוח שתיהיה הורדה של מחירים על הלוחות אם השאלה היא בכמה...

אם יש לך כסף(550 ש"ח) אז תקנה ותהנה מספר חודשים עד לקניית לוח שאתה

באמת רוצה, אני אישית הייתי מחכה עוד קצת...ואז קונה

פורסם
  • מחבר

הלוח שזכרתי עולה 360 יחזיק מעמד חודשיים? אני לא רוצה להרכיב את החלקים עליו ולקבל משהו איטי או משהו

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל הם ירצו על DDR667 וזה לא יכפת לי לחודשים אני רק צריך לוודא שהלוח יעלה איתם כל 667 כי הם צריכים מתח גבוה

פורסם

והוא לא תומך בsata2 אם זה עדיין לו מפריע אז סבבה תקנה ותהנה...

פורסם
  • מחבר

SATA2 ו 1 לא כל כך משנה סכ"הכ חודש או שניים ואז אני אקח לוח חדש, יהיו אז לוחות יותר טובים עם BIOS יותר חדיש וירדו המחירים וגם יהיו לוחות חדשים, קצת יהיה סדר בעניין אז, יש לי לוח כזה בעבודה, אני אביא אותו ואנסה את הזכרונות

פורסם

בהצלחה

פורסם

אם זה זמני אז כך

P5LD2 הגרסא החדשה שתמוכת בקונרו...

גם זולה

יש בK.S.P ובנעה ןבעוד מקומות

פורסם

לדעתי זה מיותר לקנות לוח זמני , לא נראה לי שישתנה משהו בחודשיים הקרובים

פורסם
  • מחבר

הבאתי את הלוח אבל הוא לא עולה, כנראה או שהלוח לא תקין או שאני ץריך לעדכן BIOS אני אנשה אותו עם מעבד P4 רגיל ונראה אם הוא יעבד

פורסם
  • מחבר

התברר שהלוח הוא 775DUAL-880PRO ולא VSTA שאינו תומך ב CORE, העובדה שניסיתי להפעיל אותו עם המעבד E6600, האם זה יזיק למעבד?

פורסם

לא

ואני עם lipa, זה מאוד מיותר

שינויי מחיר לא יהיו לפחות עד השקת ה-nForce 590 SLI Intel Edition וה-RD600 Intel Edition

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים