עבור לתוכן

לסטודנטים פה - מתי חוזרים ללימודים? + ברבורים על עתודה

Featured Replies

פורסם

הפתעות זה דבר שמקבלים בחיים בזרועות פתוחות, תזכור :P

LOL

נ.ב: לכל מי שלומד בטכניון, תזכרו: וולנסקי בן זונה, גרוסמן נשמה.

• תגובות 487
  • צפיות 37.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

LOL

נ.ב: לכל מי שלומד בטכניון, תזכרו: וולנסקי בן זונה, גרוסמן נשמה.

ותזהרו מהשטן רפי לוי לא תלמדו שום דבר במשך שנה ואחרי זה ידפוק לכם מבחן שתצה לכם הנשמה

פורסם

צילג המלך :silly:

פורסם

אתה אומר את זה בסרקזם? או שאתה פשוט מתלהב מהמשכורת? כי אם זה בסרקזם, 7K נקי לחודש לא גדלים על העצים...

מה גורם לך לחשוב שכל עתודאי מקבל 7,000 ש"ח בחודש?

פורסם

לא ש7000 זה הרבה כל כך. אפשר להרוויח את זה בלי להיות עבד(בצבא), ובלי תואר או תעודה כלשהי.

פורסם

כשכמעט אין לך הוצאות זה יחסית הרבה...

אגב, 7K זה כולל דרוג מחקר, וזה לא כולם מקבלים...

פורסם

לא זה לא. 7K נקי מקבל למשל מישהו שאני מכיר בעל תפקיד שהוא לא פיתוח(מצגות ושטויות) בחיל התקשוב, כאשר הוא רק יותר לקבע, ללא דירוג מחקר וכלום בעצם. ועוד כמה כאלה שאני מכיר, בתפקידים שהם לא פיתוח, והם אמרו לי שכולם מקבלים ככה פלוס מינוס. אם אתם מכירים אישית משהו אחר, תפתיעו אותי.

פורסם

לא זה לא. 7K נקי מקבל למשל מישהו שאני מכיר בעל תפקיד שהוא לא פיתוח(מצגות ושטויות) בחיל התקשוב, כאשר הוא רק יותר לקבע, ללא דירוג מחקר וכלום בעצם. ועוד כמה כאלה שאני מכיר, בתפקידים שהם לא פיתוח, והם אמרו לי שכולם מקבלים ככה פלוס מינוס. אם אתם מכירים אישית משהו אחר, תפתיעו אותי.

כן תאמת חבר שלי שהוא היה ביג יד ואחר כך השלים באורט בראודה תואר ועכשיו בקבע אמר לי שיוצא לו 6 אלף נקי והוא אמר שזה הרבה(כי הוא לא משלם על אוכל ועל מחיה דרך אגב הבית שנתנו לו זה אחלה דירה קצת קטנה אבל באמת שמספיק לאחד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים