עבור לתוכן

עובדים על כולם

Featured Replies

פורסם

פותח הדיון שנה בבקשה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר

פורסם

העובדה שהמשחקים נראים "לעוסים" היא רק בגלל שאנחנו נמצאים בשלב שבו כבר "ניסו הכל". או לפחות הרוב. זה לא בגלל פחות יצירתיות של הכותבים. הגיוני שכשאנחנו כבר לא נמצאים בתחילת עידן משחקי המחשב, לא יצאו דברים חדשניים כל שני וחמישי. וטכנולוגיה כל הזמן משתפרת, מבחינת גרפיקה וכוח עיבוד.

תחשבו לרגע על כדורגל. שנים משחקים בזה, המשחקיות שלו (כמעט) לא השתנתה ועדיין אנשים ניהנים לשחק. למה? ככה. לא צריך כל הזמן לחדש מבחינת שיטת המשחק. כמובן, משחקים עם עלילה, רצוי שיהיו כמה עלילות חדשות כל פעם, אבל זה טבעי שדברים ממוחזרים מפעם לפעם.

פורסם

כמה שטויות, חברים...

רזולוציה.

קודם כל, ה PS2 לא כל כך חזק יחסית לחומרתו כמו שחלקכם מציגים אותו:

ה PS2 לא עובד עם רזולוציה הגבוהה מהרזולוציה של הטלויזיה (משהו קרוב ל 640*480, שזה מאוד נמוך).

אם ניקח את R9600P למשל, שהוא כרטיס מאוד חלש יחסית לכרטיסים של היום, הוא יריץ כל משחק ברזולוציה הזאת עם ההגדרות הגבוהות.

למי שלא יודע מה זה רזולוציה, אז בקיצור זה רמת ההפרדה, ככל שרמת ההפרדה תהיה גבוה יותר, כך התמונה תהיה הרבה יותר יפה, ריאליסטית חדה ונעימה לעין.

זהו לדעתי הדבר המרכזי.

ואם תראו למשל את GTA SA ל PS2, בחלק מהמקרים הוא לא מצליח להפיק קצב FPS שחיק, וזה משחק ממש לא משוכלל והוא ממש לא כבד.

פורסם

זה סתם טמטום של אנשים...

כל ענף המדיה [כולל מוזיקה,סרטים ומשחקים] התחיל להיות מחזורי וממוחזר...

אין דברים חדשים באמת להציע,והכל מרגיש לעוס...

במוזיקה ובסרטים אין תירוץ לכך

אבל בענף משחקי המחשב אנשים מצאו את ההתקדמות הגראפית כ"שעיר לעזאזל" שלהם...כי בניגוד לכל שאר הדברים בתחום הזה,הגראפיקה רק הולכת ומשתפרת ובאמת מחדשת משהו.

אנשים,תצאו מהחלום שלכם...השקעה גראפית ממש לא קשורה להשקעה בשאר האלמנטים של משחק.

נראה לכם שבאמת המפתחים אומרים לעצמם "יאללה בוא נעשה משחק FPS עם גראפיקה מפוצצת,וכל השאר לא חשוב!!!11"

נו באמת,ממילא המחלקה הגראפית והמחלקה העיצובית זה שתי מחלקות נפרדות,אז מאיפה אתם ממציאים את השטויות הנוראיות האלה?

פורסם

לדעתי יש הרבה מאוד משחקים מצויינים שיצאו לפני 10-15 שנה, ואף אחד לא ישחק בהם היום. למה? כי הגרפיקה שלהם מחורבנת ואי אפשר לסבול את זה היום.

אני לא רואה שום סיבה לא לקחת משחק מצויין כזה ולשדרג אותו לרמה הגבוהה של היום. בעצם, העלילה המצויינת כבר קיימת, ורק צריך ליצור את האמנות העכשווית, ואפילו להשתמש במנוע שקיים.

יש עניין של זכויות יוצרים, שאולי מונע את זה כי היוצרים רוצים הרבה כסף על העתקה כזאת. אין לי מושג.

לדעתי גם מי ששיחק במשחק מצוייין לפני 15 שנה ויזדמן לו לשחק במשחק מחודש כזה, מאוד ייהנה. שלא לדבר על אלה שמעולם לא שיחקו בזה ו"פיספסו" את חוויית המשחק המצויינת...

בקיצור, אין שום בעיה עם מחזור, כל עוד לא ממחזרים זבל, אלא משהו טוב.

פורסם

לדעתי צריך להביק משחקים גדולים מהעבר שהיו בגרפיקה מעפנה ולעשות להם רמייק על מנועים חדשים וככה גם אנשים יהנו וגם תיהיה גרפיקה טובה

פורסם

לדעתי צריך להביק משחקים גדולים מהעבר שהיו בגרפיקה מעפנה ולעשות להם רמייק על מנועים חדשים וככה גם אנשים יהנו וגם תיהיה גרפיקה טובה

משחקים ישנים כבר לא תופסים

היום צריך שיהיה תחכום,שתהיה עלילה,שתהיה מורכבות

משחק שהוא לא סטייל הוליווד הוא לא משחק.

תסתכל על הפאקינג בומברמן החדש...גראפיקה מגניבה ויפה,אבל המשחקיות בנאלית ברמות

משום מה הקלאסיקות על גראפיקה טובה פשוט לא תופסות.

פורסם

לא התכוונתי לכזה דבר ששמים פצצות ובורחים

התכוונתי למשחק עם עלילה

פורסם

אני לא מבין מה רע במשחקים שכל מה שאתה עושה בהם זה להרוג ולפוצץ, עם משחקיות סבבה (אויבים, נשקים, סביבה..) זה מאוד טוב ..

לא כל משחק צריך להיות טקטי בטירוף למרות שאני אוהב את הסוג ,

וגם לגבי עלילה .. זה נחמד ויפה ומראה על השקעה כשהיא טובה אבל שוב זה לא יהרוס לי משחק שהמשחקיות שלו

יפה (לא חייב מחודשת...) אם אני רוצה ללכת לראות עלילה טובה אני אלך לראות סרט.. צריך להיות ריאלים

הדבר המיוחד במשחקים זה אינטרקטיביות וגראפיקה אין מה לעשות , אין לי שום דבר נגד משחקים ישנים

אבל אני לא אשחק בהם , מסיבה אחת שהגרפיקה שלהם כל כך גרועה שאתה חושב שאתה משחק בקוביות.

פורסם

טוב קודם כל הזכירו את בומברמן החדש

וסליחה אבל הבומברמן החדש זה לא שלקחו גירסה ישנה והוסיפו גרפיקה טובה ביכלל לא

החדש הוא מישחק ניפרד ודפוק לגמרי שלא מיתקרב לישנים ככה שתיבדוק מה שאתה אומר

בנוגע לדיון -פותח הדיון יתכוון למשהו שגם אני הזכרתי בעבר וזה שבימקום לפתח קוד נורמלי שידע לנצל חומרה נוכחית

המפתחים כל כמה זמן מעלים תדרישות מערכת וזה מעצבן

אני אחת הסיבות שאני עובר לקונסולות מבחינת מישחקים זה שנימאס לי לשדרג כל הזמן

או ליתבכין שהחומרה לא מספקת

די יש גבול היום יש כבר כרטיסים כמו 1950XT ועדין מפתחים כרטיסים יותר חזקים ויעברו לDX10 בסופו של דבר

בנוגע לPS2 או לכל קונסולות דור ה128 ביט לצורך הדיון

הקונסולות האלה סימו את התפקיד שלהן ככה שזה לא חוכמה להשוות למחשבים של היום

קונסולה אמורה להחזיק 4-5 שנים וכל הקונסולות דור קודם עשו את זה מצוין

ושעושים חשבון של עלות תועלת רק למישחקים ובמחיר נורמלי של חול או לחילופין מחיר "ישראלי"

הקונסולות דור קודם לוקחות בקלות

מחשב מתאים להרבה דברים ולדעתי שילוב של קונסולה למישחקים ומחשב להרבה דברים אחרים זה השילוב הטוב של היום

בנוגע למקוריות

מקוריות=נינטנדו DS ובעתיד כניראה גם נינטנדו WII

אבל בקונסולות האלה הגרפיקה תיהיה הרבה פחות טובה ככה שהן לא מתאימות לכל אחד

(למרות שהנינטנדו DS מוכרת כרגע הכי הרבה בכל האזורים)

פורסם

ככה זה עובד.אין גבול לגרפיקה שיכולים להגיע כל הזמן מוציאים משחקים עם גרפיקה יותר כבידה.כך שכל כמה חודשים צריכים לשדרג את הכרטיס מסך.

מי שרוצה איכות צריך לשלם.ובאמת מעבד פנטיום 4 יכול לסחוב יפה מאוד כל משחק.כל הבעיה זה הכרטיס מסך שמגביל במשחקים החדשים.

פורסם

ככה זה עובד.אין גבול לגרפיקה שיכולים להגיע כל הזמן מוציאים משחקים עם גרפיקה יותר כבידה.כך שכל כמה חודשים צריכים לשדרג את הכרטיס מסך.

מי שרוצה איכות צריך לשלם.ובאמת מעבד פנטיום 4 יכול לסחוב יפה מאוד כל משחק.כל הבעיה זה הכרטיס מסך שמגביל במשחקים החדשים.

תיראה אותי לדוגמה יש לי אטלון 2400+ \6600GT \1 גיגה זיכרון \כרטיס קול טוב \ארד דיסק סביר

\כונן DVD יותר מהיר מכל DVD בקונסולות

אם מיפרט כזה היה בצורה של קונסולה רצינית ולא בצורה של PC

היתי יכול להריץ מישחקים בגרפיקה הרבה הרבה יותר טובה וזה בעיקר ביגלל הקוד היעיל יותר

גם של מערכת ההפעלה וגם של המישחק

אבל בימקום שהמפתחים לPC יתמקדו במחשבים נוכחים הם מגדילים את הסף כל הזמן

הכשיו אם אני רוצה לשדרג אני יכול לשדרג רק עד 3200 לא 64 ביט

ואני לא יכול לשדרג זיכרונות לDDR2 ובעתיד 3

והAGP מגביל אותי מבחינת מיבחר כרטיסי מסך ומחיר גבוה יותר

גם אין לי SATA2

וזה אומר שבישביל שידרוג רציני אני צריך להחליף -לוח אם\מעבד\כרטיס מסך\זיכרונות ואם אני רוצה ארד דיסק מאוד מהיר אז גם ארד דיסק

בקיצור מחשב חדש וזה מעצבן מ2 בחינות

1-מחשב של בערך שנתים וכבר היא אפשר לשדרג

2-שצריך ביכלל לשדרג כדי להריץ מישחקים כבדים נורמלי על מחשב של שנתים

פורסם

יש משהו בנקודה שהעלה פותח הת'רד

למשל, תחת אותן הגדרות, HL2 נראה טוב יותר ורץ חלק יותר מF.E.A.R. לא מן הנמנע שמפתחי משחקים עובדים בשותפות עם יצרניות כרטיסי המסך, ומפתחים משחקים כבדים בכוונה כדי לדחוף את הלקוחות לשדרג את המחשב. כבר כמה שנים שאני תוהה לגבי זה.

פורסם

יפה, אז אני ופותח הת'רד הם לא היחידים שחושבים שמרמים אותנו. אני בטוח שאלו שיש להם כסף בכלל לא מזיז להם כל העסק הזה כי כל מה שמעניין אותןם זה להשוויץ כמה חייתי המחשב שלהם וכמה FPS הוא יכול להציג בהשוואה למישהו שיש לו פחות כסף.

אפילו אותם אנשים מבינים שיש משהו לעוס בתעשיית הבידור-משום מה חושבים שזה תלות של מה שכבר אמרו-לא נכון בכלל, אם שיחקתם DREAMFALL שזה משחק חדש מאוד -תראו שאין שם שום בעיה מבחינת ליצור משהו חדש(שלא היה אף פעם קודם), כנ"ל לגבי HALF LIFE 2, או שאר משחקי FPS ש"עושים את העבודה".

אני לא טוען שאפשר בכלל לעשות משהו נגד זה, במיוחד אם אתה מכור למשחקים, וגם אם לא זה תמיד מעניין מה עוד אפשר להוציא מהטכנולוגיה שלא ראו קודם-אבל בין זה לבין להוציא משחקיות טובה -אין קשר בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים