עבור לתוכן

BF2 PATCH 1.4 RELEASED .... FINALLY

Featured Replies

פורסם

זה הסנייפר שיורה ברצף?

• תגובות 66
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן עם הכוונת המעצבנת.

פורסם

אולי במשחק הוא לא הכי חזק אבל במציאות זה הרובה צלפים הכי טוב שיש

וזה לא כוונת מעצבנת, בעיקרון אתה מכוון לפי טווח בכוונת(כמו בOFP) וזה עוזר לך מאוד, כמובן שBF2 לא הכי ריאליסטי אז זה לא רלבנטי במשחק הזה

פורסם

אפשר בצלפים לשחק עם הזום?

פורסם

כאילו לשלוט עד כמה "להתקרב" לעצם? - לא.

פורסם

להתרחק אפשר? (למרות שזה יהיה אידיוטי)

ודרך אגב-יש לכם אולי טיפים על המפה wake island 2007? אתם מכירים דרכים ו שיטות או שזה מפה עם יבשה קטנה מידי בשביל טריקים וסודות?

ומה זה EXPLOIT?

פורסם

לא אי אפשר לשלוט על הזום, לא zoom in ולא zoom out

יש כל מיני שיטות, כל אחד שיטות שלו ;)

אולי יש כאלה שסיפרו על שלהם באינטרנט אבל אני למשל פיתחתי שיטות לאחר המון ניסיון משחק.

שחק ופשוט תנסה דברים, אין "שיטה" אחרת למציאת "שיטות".

פורסם

להתרחק אפשר? (למרות שזה יהיה אידיוטי)

ודרך אגב-יש לכם אולי טיפים על המפה wake island 2007? אתם מכירים דרכים ו שיטות או שזה מפה עם יבשה קטנה מידי בשביל טריקים וסודות?

ומה זה EXPLOIT?

אין טיפים. פשוט שחק קבוצתית עד כמה שאפשר ותראה איך אתה מנצח בגדול. אם אתה התוקף אז תלך ישר על הבסיס אם של הקבוצה היריבה באמצע. ככה אתה תוריד להם את היתרון של המסוקים+מטוסים. אם אתה הקבוצה המגנה, אז תעמוד על החופים כמו כולם ותמיד תירה על ה BLACKHAWK שבא. בדרך כלל ברגע שאחד כזה מגיע לבסיס שלך, כל המשחק משתנה ואתה שעה מנסה להעיף אותם מהאי.

ו EXPLOIT זה פשוט למצוא חורים (פאקים) במשחק עצמו, במפה ובנשקים, ובעצם בכל אספקט במשחק, ולנצל אותו. BUNNY HOPPING לדוגמא זה EXPLOIT

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה כול פעם שאני נכנס לשרת הישראלי זה יוצא לי אוטומטית?

הורדתי את הפאצ' 1.4 ובכול שרת אחר אני משחק טוב אבל משום מה בישראלי כול שניה זה יוצא ואומר lost connection to the server

וQuAKeR_996 אתה master gunnery sargent ב 77% :o

אה ומה זה driver special abillity?

פורסם

אני מצטער שהשקעתי כסף במשחק הזה... לא חשוב איזה כרטיס מסך יש לך ויש אחד לא רע (7800GT) צריך לפחות 2 ג'יגה זיכרון כדי המשחק ירוץ חלק...

ולא חשוב כמה פאצ'ים יוצאים למשחק הזה הוא עדיין טוען לאט בצורה מחרידה ובאגים מעצבנים לעומת BF הראשון שהיה כל כך כיפי!

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה כול פעם שאני נכנס לשרת הישראלי זה יוצא לי אוטומטית?

הורדתי את הפאצ' 1.4 ובכול שרת אחר אני משחק טוב אבל משום מה בישראלי כול שניה זה יוצא ואומר lost connection to the server

וQuAKeR_996 אתה master gunnery sargent ב 77% :o

אה ומה זה driver special abillity?

זה בעייה בשרת. הוא כל הזמן נופל. זכור שאתה חי בישראל. ארץ זבת חלב ודבש...

הדרגה שלי גבוה כי אני פעם שיחקתי מלאאא. היום כבר אין לי ככ זמן וכוח.

DRIVER SPECIAL ABILITY אין לי מושג מה זה. מקבלים כל מני דברים תוך כדי שמשחקים. לפעמים המשחק לא מודיע לך בכלל שקיבלת אותם. לכל דבר כזה יש תנאים מסויימים בשביל לקבל אותם. בכל מקרה, זה לא שאתה יכול להמיר את זה לכסף ולקנות אח"כ PS3 ... :)

אני מצטער שהשקעתי כסף במשחק הזה... לא חשוב איזה כרטיס מסך יש לך ויש אחד לא רע (7800GT) צריך לפחות 2 ג'יגה זיכרון כדי המשחק ירוץ חלק...

ולא חשוב כמה פאצ'ים יוצאים למשחק הזה הוא עדיין טוען לאט בצורה מחרידה ובאגים מעצבנים לעומת BF הראשון שהיה כל כך כיפי!

נכון. הוא משתמש בהמון זיכרון ופחות בכ"מ. אבל זה בדר"כ נכון למפות של 64. ב 32 הוא דווקא רץ בסדר (יש לי 1GB)

ונכון, BF1942 , כמחברים אותו עם DESERT COMBAT, היה הכי כיף שיש.

פורסם

יש מצב עכשיו שאם אני פוצע חברים לקבוצה שלי ואז נותן להם medic kit זה ייתן לי בסוף מדליה?

(ואם כבר tk'ing במפה החדשה יש מקום עם בניין גבוה שיש עליו סולם ברגע שיש איתך עוד מישהו על הבניין והוא על הקצה בזחילה פשוט תתקדם אליו מאחורה ותפיל אותו :smile1: זה מצחיק כול פעם מחדש-בייחוד כשמקללים אותך :lol:)

פורסם

^^^

לא, דבר ראשון זה יוריד לך נקודות והמדיק לא יעזור :x

דבר שני, חברי הקבוצה ישנאו אותך.

אחרי זה, יתלוננו בפני האדמינים (תקווה לא ליפול על פולסא הבכיינים) ותחטוף באן :lol:

פורסם

אני חייב לשאול -מי אלה לעזאזל הפולסא?

פורסם

נכון. הוא משתמש בהמון זיכרון ופחות בכ"מ. אבל זה בדר"כ נכון למפות של 64. ב 32 הוא דווקא רץ בסדר (יש לי 1GB)

ונכון, BF1942 , כמחברים אותו עם DESERT COMBAT, היה הכי כיף שיש.

הייתי אלוף DC שיחקתי בזה המון!! הייתי גם חבר בקלאן אנגלי... פיי כמה נהנתי... BF2 סתם חרא בעיקר המטוסים וגם המסוקים מעפנים לעומת DC...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים