עבור לתוכן

BF2 PATCH 1.4 RELEASED .... FINALLY

Featured Replies

פורסם

נראה לי שפתיחת נשקים זה בשביל שאנשים ימשיכו לשחק.... אם לא היו פתיחת נשקים אנשים היו מתחילים להשתגע באמצע משחק..

אבל עזבו אתכם עכשיו מBF2, יש עכשיו את הבטא של 2142!!! OMG AWESOME!

• תגובות 66
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים... :-\

ואתם יכולים להסביר לי למה unlock2 פחות טוב מ unlock1 כי בדרך ה unlock הראשון עם אותו שחקן למשל עם סנייפר יותר טוב מהסנייפר השני שהוא פותח?

רואים שלא הבנת מה ההבדל בין הסניפרים =\ הM95 יש לו טווח ירי יותר קטן משל L96A1, הM95 יש לו טעינה יותר ארוכה וקשה לירות איתו בצורה מדויק מהר.

L96A1 יש לו טווח יותר גדול, טיפה יותר מדויק, חיסרון אחד אין לו ת'יכולת לעבור זכוכיות כמו הM95 אבל חוץ מזה הוא יותר טוב בהכל ממנו.

במפות שאין מסוקים ומטוסים אני משחק עם הL96A1 (כמו קארקאל וכו'...) כי יותר נוח להרוג איתו ככה.

דבר שניה, חוץ מהקטע של הסניפרים, כל הנלוקים גרועים!! הנשקים הראשונים אלו שלא צריך לפתוח הם הכי טובים במשחק!! ולא צריך משהו יותר טוב מהם (ושוב חוץ מהסניפרים...) עובדה אין על ה AK והM4 של המדיקים, שחקו בנשקים בלי האנלוק כי לפי דעתי הם יותר טובים מכל הנלוקים שלהם.

פורסם

תודה קודם כול שהסברת לי.... ועוד מעט(בדרגה הבאה) אני עומד לפתוח עוד נשקים... והשאלה שלי.. . אילו נשקים יעזרו לי אם אני יפתח אותם?

חשבתי בנתיים על ה ספורט ואנטי טנק או מדיק ואנטי טנק....

http://bf2s.com/player/76159324/

פורסם

support and medic

AT is a crap.

btw, Taimors right, the unlocks are crap, use the regular, the ak medic is the best weapon at the game.

train yourself with this weapon you you'll see how your skill will raise.

פורסם

אחחחחחח איזה כיף :) סוף סוף כל ה BUNNY HOPPERS הקוקסונלים האלה שכל הזמן מטיפים ומטיחים בי ש BUNNY HOPPING זה לשחקנים תותחים ורק הם יכולים לעשות את זה... :)

חחח כאילו מי שעושה את זה נחשב SKILLED . וכמובן שבישראל כמו בישראל כל השחקנים הישראלים ינצלו את זה עד תום. עד שלא ישארו בי כוחות אפילו למרוד. תודה רבה DICE ו EA. למרות שהם הורידו את האפשרות לעשות REFRESH הרבה לשרת מסויים בשביל לראות את מס' השחקנים בו. עכשיו יהיה יותר קשה לתפוס מקום בשרתים.

אחחח בטח עכשיו השחקן המעפן BLACKHAWK אוכל את הכובע שלו :) (והמבין יבין :) )

בכל מקרה, כרגע המוד POINT OF EXISTANCE עושה למחשב שלי מסכים כחולים (אין לי מושג למה) וזה רק במפות הגדולות נראה לי. ב BF2 הרגיל זה עובד מצויין. המוד מעולה אבל חבל שהוא עושה לי בעיות. הוא גם הרבה יותר כבד מהמוד הרגיל.

ואגב בקשר ל UNLOCKS. כמעט כולם טובים.

ה M95 הוא טוב אבל צריך להיות הרבה יותר מוחשבים איתו.

ה נשק של ה MEDIC (שניהם) ממש טובים. הראשון טוב לטווחים גדולים. השני מאוד טוב בצרורות קצרים.

ה AT ממש טוב אם אתה יודע איך להשתמש בו. תמיד טוב שיש שוטגאן אוטומאטי איתך :)

ה G36C של ה SF הוא די חזק ודי מדוייק.

פורסם

בלאק הוק - נתאנל - גיימר קיד מפגר שהולך ישר למסוק (מכאן הניק ::) )

הוא וכל החברים שלו מפולסא הם חבורה של תינוקות בכיינים חסרי סקילים (וכן, אני אומר זאת מניסיון כמשחק נגדם :x ) לפני חצי שנה עוד הייתי משחק והייתי בקלאן וכו'.. בקיצור, כל חבורת פולסא תינוקות רמאיים.

פורסם

כן. בטח זרקו אותו מ CSS. אבל הם לא צ'יטרים. הם פשוט עושים EXPLOIT בכל מקום שאפשר, ובכל דבר שאפשר. ועוד מתווכחים איתך שזה רק לתותחים.

פורסם

אחחחחחח איזה כיף :) סוף סוף כל ה BUNNY HOPPERS הקוקסונלים האלה שכל הזמן מטיפים ומטיחים בי ש BUNNY HOPPING זה לשחקנים תותחים ורק הם יכולים לעשות את זה... :)

חחח כאילו מי שעושה את זה נחשב SKILLED . וכמובן שבישראל כמו בישראל כל השחקנים הישראלים ינצלו את זה עד תום. עד שלא ישארו בי כוחות אפילו למרוד. תודה רבה DICE ו EA. למרות שהם הורידו את האפשרות לעשות REFRESH הרבה לשרת מסויים בשביל לראות את מס' השחקנים בו. עכשיו יהיה יותר קשה לתפוס מקום בשרתים.

אחחח בטח עכשיו השחקן המעפן BLACKHAWK אוכל את הכובע שלו :) (והמבין יבין :) )

בכל מקרה, כרגע המוד POINT OF EXISTANCE עושה למחשב שלי מסכים כחולים (אין לי מושג למה) וזה רק במפות הגדולות נראה לי. ב BF2 הרגיל זה עובד מצויין. המוד מעולה אבל חבל שהוא עושה לי בעיות. הוא גם הרבה יותר כבד מהמוד הרגיל.

ואגב בקשר ל UNLOCKS. כמעט כולם טובים.

ה M95 הוא טוב אבל צריך להיות הרבה יותר מוחשבים איתו.

ה נשק של ה MEDIC (שניהם) ממש טובים. הראשון טוב לטווחים גדולים. השני מאוד טוב בצרורות קצרים.

ה AT ממש טוב אם אתה יודע איך להשתמש בו. תמיד טוב שיש שוטגאן אוטומאטי איתך :)

ה G36C של ה SF הוא די חזק ודי מדוייק.

אך, לך תבין זונות ראנק =\

פורסם

עכשיו אני משחק ופתאום אני רואה שמתי שאני מת למשל ואני חוזר לחיים יש לי נשק של unlock של אותו שחקן.....

הייתי פרמדיק ולא פתחתי אף נשק של פרמדיק.... ופתאום אני רואה שיש לי את ה ynlock שלו -למה זה? שמעתי שea כבר נותנים לך את הנשקים על ההתחלה בלי להתאמץ להשיג אותם... זה נכון?

פורסם

[ltr]some of the unlocks are really other's are shit.

for example the G36C is the best weapon in the game overall (SF unlock1), the enfield L85A is also a very good unlock (medic unlock1) the G36 (medic unlock2) is even better. the jackhammer (engineer unlock1) is brilliant in close combat. also the FS2000 (assault unlock2) and the SCAR-L (SF unlock2) are very good.

but stuff like the HK G3 (assault unlock1) is crap also the M95 (sniper unlock1) is lame, very hard to hit with it, the only plus is that it can penetrate bulletproof glass. the rest are at best as good as the original.[/ltr]

עכשיו אני משחק ופתאום אני רואה שמתי שאני מת למשל ואני חוזר לחיים יש לי נשק של unlock של אותו שחקן.....

הייתי פרמדיק ולא פתחתי אף נשק של פרמדיק.... ופתאום אני רואה שיש לי את ה ynlock שלו -למה זה? שמעתי שea כבר נותנים לך את הנשקים על ההתחלה בלי להתאמץ להשיג אותם... זה נכון?

[ltr]no, it's because he picked up your kit and revived you so you picked up his kit.[/ltr]

פורסם

SVD ownz j00 all

פורסם

ak 47 הכי טוב.

פורסם

SVD גם חזק וגם אפשר לתקוף איתו לא צריך להתחבא יותר מדי

פורסם

מה זה svd?

פורסם

הסנייפר של הערבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים