עבור לתוכן

באגים בתוכנה כמו חישובית זהב - האם החברה גורמת להם?

Featured Replies

פורסם

בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים.

לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך.

טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה.

רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה?

רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר.

וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכונים של התוכנה לתיקוני באגים גם צריך להיות רשומים בשירות היקר שלהם. אחד הבאגים שהיו להם זה שהתוכנה עבדה עם מע"מ של מספר לא עגול כמו 15.5% אבל התוכנה עדיין הציגה בחשבונית את המע"מ כמספר עגול. זאת אומרת שהחישוב תקין אבל הצגת האחוז שגויה. בשביל לקבל עדכון של הבעיה היינו צריכים לשלם את מלוא סכום השירות לכן בסוף ויתרנו ונשארנו עם הבעיה. כאשר היינו רשומים פעם אז שתדעו לכם שזה ממש לא נוח שהם ברוב הפעמים שטלפנו לא ענו ישר אלא אמרו שיחזרו אלינו וחזרו אחרי הרבה זמן כאשר היינו צריכים לפתור תקלה.

תודה,

פורסם

1-קשה לי להאמין שהם יגרמו בעיות בכוונה כי אז הם יהיו חשופים לתביעות ענק של הלקוחות שלהם

2-יש חשבשבת אבל גם היא יקרה

ובכללי אני די בטוח שיש תוכנות בשפות אחרות כמו אנגלית שהם טובות וזולות

אבל הבעיה שאני לא חושב שהן מותאמות לישראל ובתור אחד שלא עושה חישובים ברמה כזותי ועוד ברמה שצריך תוכנה מיקצועית

אין לי מושג עד כמה תוכנות שמיועדות לאזורים אחרים יעזרו לכם בעסק

פורסם
  • מחבר

תודה,

זאת צריכה להיות תוכנה שמאושרת בישראל.

פורסם

יש את חשבשבת אבל גם היא יקרה

בכל מיקרה חפש רואה חשבון שאתה מכיר ותישאל אותו מה מומלץ כי הם מישתמשים המון בתוכנות כאלה

רק קשה לי להאמין שתימצא משהו זול כי השוק קטן אז המחירים יקרים

פורסם
  • מחבר

יש גם תוכנות לא יקרות כל כך שמשתמשים בהם לפי תשלום שנתי.

תודה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים