פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים יש לי 1 ג'גה זיכרון בקונרו,אם אני יקנה עוד ג'גה יהיה הבדל משמועתי בגלל הדואל?או שאני לא ירגיש?אני מתכוון במהירות של התקנת יישומים ו/או במשחקים כבדים
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים לי היה 512 כשהוספתי עוד 512 לא הרגשתי הבדל. כשהחלפתי כרטיס מסך כן הרגשתי הבדל
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר לי היה 512 כשהוספתי עוד 512 לא הרגשתי הבדל. כשהחלפתי כרטיס מסך כן הרגשתי הבדלבמה הרגשת הבדל.?רק במשחקים לא?
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים כן. ומבחינת פעולות שדורשות יותר את המעבד כמו המרות של קבצים של סרטים וצריבות לא הרגשתי הבדל משמעותי. אבל מצד שני גם לא חישבתי לפני כמה זמן היה לוקח לי. אבל אין ספק שלמשחקים ההבדל המשמעותי הוא החלפה של כרטיס מסך ולא הוספת זיכרון.באחת מתוכנות הבנצ'מארק המוכרות לכרטיסי מסך קיבלתי ניקוד גבוה יותר בהפרש זניח לחלוטין ממה שהייתי מקבל עם 512 זיכרון. כשהוספתי עוד 512קיבלתי משהו כמו עוד 20-40 נקודות..
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים תשמע אולי לא כל כך תרגיש הבדל ביום יום אבל בהחלט יש הבדל (bandwidth כפול בעצם)גישה לזיכרון פי 2 יותר מהירהבביצועים של משחקים אתה לא תרגיש הרבה הבדלבביצועים של תוכנות אתה יותר תרגיש הבדלאם יש אפשרות להוסיף עוד סטיק לדואל אני הייתי קונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.