עבור לתוכן

אולי משהו יכול לעזור ? לוח אם

Featured Replies

פורסם

טעיתי ב 10 שקל זה לא נורא

אולי התכוונת 950 לds3 ו790 לs3 ושנייהם בksp

פורסם
  • מחבר

לא יש DS3 שעולה 960 שקל ויש 965p-S3 שעולה 790

הבנתי !

ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא כל כך גדול

תשמע, לוח אם חלק זה מאוד חשוב ובמיוחד שהפרשים בין הדגמים לא גדול במיוחד לכן אני מעדיף לקחת לוח טוב ואיכותי

מה אתה אומר לגבי הדגמים האלה ?

DS3 או DS4 או Q6

מה ההבדל בניהם ?

או שאתה עדיין בדעה לקחת את ה - S3 ?

פורסם

ההבדל בין הלוחות הוא הקירור והעמידות ב OC ויותר פיצרים שחלק אתה צריך וחלק לא, אם אתה רוצה להשקיע יותר תלך על DS3 אבל כמעט ואין הבדל שאתה תרגיש בטור משהו שלא יעשה OC לדעתי ה S3 יספיק אותך

הנה ההבדלים בים 2 הלוחות מאתר היצרן רק ה LAN שונה!!!

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2321,2314

פורסם

ההבדל בין הלוחות הוא הקירור והעמידות ב OC ויותר פיצרים שחלק אתה צריך וחלק לא, אם אתה רוצה להשקיע יותר תלך על DS3 אבל כמעט ואין הבדל שאתה תרגיש בטור משהו שלא יעשה OC לדעתי ה S3 יספיק אותך

הנה ההבדלים בים 2 הלוחות מאתר היצרן רק ה LAN שונה!!!

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2321,2314

ממש לא רק הLAN אלא גם הheatpipe שיש לds4 (הקירור לchipset) וגם הרבה יותר פיצארים לds4

אני הייתי הולך על ds3 ואם תיהיה איזה יציאה חסרה אפשר להוסיף כרטיס pci אם אותה יציאה וזהו( כמובן לא כל היציאות אך הרוב)

פורסם

ממש לא רק הLAN אלא גם הheatpipe שיש לds4 (הקירור לchipset) וגם הרבה יותר פיצארים לds4

אני הייתי הולך על ds3 ואם תיהיה איזה יציאה חסרה אפשר להוסיף כרטיס pci אם אותה יציאה וזהו( כמובן לא כל היציאות אך הרוב)

מה שרשמתי זה ההבדל עם ה DS3 ולא ה DS4

פורסם

בין S3 ל-DS3 עיקר ההבדל הוא הקבלים, ב-DS הם מאלומיניום והם עמידים בהרבה יותר

ההבדל בין ה-DS3 ל-DS4 זה DualBios אמיתי וקירור HeatPipes שהוא יותר איכותי וטוב

DQ6 לא שווה הסתכלות, Asus P5B Deluxe באותו מחיר משאיר לו אבק

פורסם

סבבה לא שמתי לב, אבל נראה לי שיש יותר מLAN ששונה בין שני הלוחות ההבדל הוא 160 ש"ח

פורסם

אם כרטיס מסך משולב מספיק טוב לצרכים שלך, ואין צורך ב-OC פראי, הגיעו לארץ (כרגע מצאתי רק בלמיר מחשבים) גם כרטיסי Asus P5B-V ו-P5B-VM המבוססים על G965 עם מעבד גרפי משולב (1062 ו-945 ש"ח בהתאמה). הם משלבים את כל היתרונות של P965 בתוספת מעבד גרפי סביר. אם אתה רוצה כרטיס מסך טוב יותר ואין צורך ב-OC לוח P965-S3 מספיק טוב בתוספת כרטיס מסך PCI-E על פי התקציב.

פורסם
  • מחבר

OK

OC אני אצטרך, אני גם לא יודע מה זה

האם אני צריך יותר פיצרים ?

מה לגבי קירור, זה לא כ"כ חשוב ?

לפי התגובות האחרונות נראה לי שאני אלך DS4 מה אתם אומרים?

אם לבחור בין Q6 לבין Asus P5B Deluxe אז עדיף Asus P5B Deluxe זה מה שהבנתי

אבל אם להשוות בין DS4 לבין Q6 אז מה עדיף ?

בקיצור DS4 או Q6 או Asus P5B Deluxe ?

זה מה זה מבלבל ):

פורסם

איך אתה צריך OC אם אתה לא יודע מה זה (oc=over clocking למעבד המהרה של המהירות של המעבד)

אם אתה צריך פיצארים זאת השאלה שאתה צריך לענות עליה...

לגבי הקירור לא יזיק

אם אתה באמת מתכנן OC אז סבבה תקח ds4

רק ds4 (בין ds4 לQ6) ולמה לקנות את הלוח הכי יקר???(אם אתה הולך לקנות Asus P5B Deluxe)

בקיצור DS4

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על DS4 וזה סופי

תודה לכולכם על העזרה

פורסם

Congratulations !!! :xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

thank you

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים