עבור לתוכן

זכרונות עבור GIGABYTE 965-S3 - מסמך מהאתר של החברה שלא כל כך מבין אותו :-)

Featured Replies

פורסם

היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון :

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf

אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים .....

המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש,

המעבד הוא E6300

מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667

התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר :) (לוח 750 ש"ח מעבד 1230 ש"ח = 1980 ש"ח כלומר נשאר 1500 ש"ח לזכרון + כרטיס מסך ) האם להגדיל את התקציב שככה די לוחץ לי :-)

תודה

פורסם

כל עוד הזכרונות יכולים לעבוד ב-1.8V אין שום בעיה עם זה (אין צורך שיהיה יציב לחלוטין אלא רק שיעלה המחשב, ואז ידנית אפשר לשנות למתח הרגיל שלו)

פורסם
  • מחבר

כלומר לא משנה איזה זיכרון אני קונה הכל עובד ........יש מומלצים ללוח עד 800 ש"ח ??? ומה עדיף 800 או 667 ???

פורסם

תלוי בתקציב

פורסם
  • מחבר

בסביבות 800 ש"ח

פורסם

לומר לך את האמת התקציב שלך די צפוף

תיקח 1 גיגה במהירות 667 עם מחשבה לשדרג ל 2 גיגה- משהו כמו 500 ש"ח אתה לא צריך יותר מ 533 אם אתה לא עושה אובר קלוק

והסיבה שאמרתי לך 667 כי הם כמעט אותו כסף

וכרטיס מסך ב 1350 ש"ח( 1950 פרו -בנעה מחשבים ) תוסיףבסה"כ משהו כמו 350 ש"ח על ה 1500 שלך

אהה והייתי שוקל לקחת 1 גיגה בסטיק אחד -חלק מהשדרוג העתידי -ויסטה נושפת בעורף וממה שאני מבין יהיה צורך בזיכרון רב

למרות שגם 1 גיגה אמור להספיק בעתיד אולי יהיה צפוף כבר כמות הזיכרון.

פורסם

אני רואה שהכרטיס זיכרון G.Skill לא מופיע שם, האם תהיה התאמה?

הוא 667MH, אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים