פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים גם אני התלבתטי הרבה זמן בין 2 הלוחות המדוברים של ASUS ולאחר שבדקו לי כי אין אצל היבואן הרישמי את ה DH פתרו לי את הבעיה.בזה הרגע הזמנתי P5B DLX + E6600ומחכה לביג טייפון החדש שיגיע לארץבכל מצב , שני הלוחות של אסוס הם הכי טובים שישאת המעבד E6600 כבר קיבלתי , למרות שגם בזה הייתה לי התלבטותעל פניו נראה שה-E6600 הוא פחות טוב ל-OC , יחסית ל-6300/6400
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים טוב נראה לי שאני ילך על P5W DH DELUXE הוא יקר יותר ב40$ אבל הבנתי יש בו יותר פיצרים והסתכלתי בפורומים על אנשים שעשו OC ורובם משתמשים בו אז אני ילך עליו ראיתי שהו גם מגיע אם שלט למה שלט? ואולי אתם יודעים אם הוא כולל כרטיס רשת וכרטיס פייר ווייר? תודה אנשים חולה על הפורום הזה רק בזכותכם
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים טוב נראה לי שאני ילך על P5W DH DELUXE הוא יקר יותר ב40$ אבל הבנתי יש בו יותר פיצרים והסתכלתי בפורומים על אנשים שעשו OC ורובם משתמשים בו אז אני ילך עליו ראיתי שהו גם מגיע אם שלט למה שלט? ואולי אתם יודעים אם הוא כולל כרטיס רשת וכרטיס פייר ווייר? תודה אנשים חולה על הפורום הזה רק בזכותכם השלט מאפשר הפעלה של סרטים ומוסיקה הלוח כולל שני חיבורי רשת + כרטיס רשת אלחוטית וכמובן פייר ווייר
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים וואו בכלל שווה את ההפרש ועוד הבנתי שיש לו כרטיס קול מובנה שלא היה מבייש את המערכת שלי
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אני כנראה אוסף מחר מהדואר את ה-E6300.עוד לא החלטתי בין DS4 לבין P5B DLX.. זה גם תלוי אם אני אמצא מקום שיתן לי לבדוק שהם באמת תואמים לזכרונות שלי (OCZ 800 Platinum Rev1) לפני שאני לוקח..
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים לידיעתכם, הרגע אספתי את שתי לוחות הP5B שלי.... לוחות מדהימים, קיבלתי את הWIFI בחינם בגלל טעות בהזמנה... על הדרך אני אציין שנועה מאוד מאוד נחמדים, מאוד אדיבים.... לדעת ולדעת רבים בXS הם הלוחות הכי טובים לOC, ומבחינת פיצ'רים, הם זהים לP5W רק ללא השלט, הממש לא מעניין... הP5B עובד יותר טוב, יותר יציב ומשיג תוצאות רבות... בייחוד במחיר הקצת יותר זול... אגב, הזמנתי זיכרונות של GSKILL 2GBHZ, עלו 1600, היום קיבלתי, וגם היום עלה המחיר ל1720.. .:-) אגב, בנוסף להכל קיבלתי הנחת מזומן :-)
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים לידיעתכם, הרגע אספתי את שתי לוחות הP5B שלי.... לוחות מדהימים, קיבלתי את הWIFI בחינם בגלל טעות בהזמנה... על הדרך אני אציין שנועה מאוד מאוד נחמדים, מאוד אדיבים.... לדעת ולדעת רבים בXS הם הלוחות הכי טובים לOC, ומבחינת פיצ'רים, הם זהים לP5W רק ללא השלט, הממש לא מעניין... הP5B עובד יותר טוב, יותר יציב ומשיג תוצאות רבות... בייחוד במחיר הקצת יותר זול... אגב, הזמנתי זיכרונות של GSKILL 2GBHZ, עלו 1600, היום קיבלתי, וגם היום עלה המחיר ל1720.. .:-) אגב, בנוסף להכל קיבלתי הנחת מזומן :-) תתחדש, עדיין העובדה שהP5W DH Deluxe יותר טוב לOverclock לא מבוטלת.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים תרשה לי לחלוק עלייך...למרות שאני בטוח שאתה יותר בעסק ממני, כי אני דיי חדש...אבל איש בדעתו יחייה :-) אני את דעתי קיבלתי מהמצב בXS....אגב, שמתם לב על המשפט של ASUS ?Rock Solid, Heart Touchingחחחח ממש נוגע ללב הלוח חחחח
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים תרשה לי לחלוק עלייך...למרות שאני בטוח שאתה יותר בעסק ממני, כי אני דיי חדש...אבל איש בדעתו יחייה :-) אני את דעתי קיבלתי מהמצב בXS....אגב, שמתם לב על המשפט של ASUS ?Rock Solid, Heart Touchingחחחח ממש נוגע ללב הלוח חחחחאתה מוזמן לחשוב מה שבא לך, אבל אתה אכן טועה.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים עמרי אתה מוכן להפסיק להתווכח?מרבית הפורום פה ובXS חולק על דעתך.הפונקציות הנוספות שיש לP5W הם לא מה שיעשו לך ת'הבדל בOC כי עובדה שאנשים מגיעים למהירות מאוד גדולה ויש להם מספיק מקום למשחק עם ההגדרות בביוס.בנוסף על כל זה, הוא זול יותר [כן כן, אני יודע שציינת את זה]. ההתלבטות במקרה של הP5W והP5BD היא מאוד אישית לדעתי, שכל אחד יעשה ת'שיקולים שלו.צ'ורה מה נסגר? מה אתה עשיר בטירוף או משו?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים חוץ מהפיצ'ר של השלט אין כלוםMP3IN זה הדבר הכי מפגר שאסוס המציאו, סליחה "המציאו"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.