עבור לתוכן

הלוח הכי טוב ל CORE 2 כיום

איזה לדעתכם הלוח הכי טוב ל CORE 2 שקיים היום? 261 הצבעות

1. 1. איזה לדעתכם הלוח הכי טוב ל CORE 2 שקיים היום?

• Asus P5W-DH
    • Asus P5B-Deluxe
    • GigaByte 8I965P-DQ6
    • DFI Infinity 975X/G
    • Intel BadAXe

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש התלבטות היום כמעט אצל כולם כשקונים CORE 2 DUE בנוגע ללוח האם, הרבה אנשים אפילו יושבים עם מעבד ועוד אין להם לוח !!!!!, ואת כולם מענין איזה הכי טוב, אז בבקשה תנו את דעתכם שנקיר את אהוב הקהל לפחות :yelclap:

הערה שיתפתי רק לוחות HIGHEND אם הסקר יצליח אולי גם נקים אחד של הלוחות הפחות יקרים!! :xyxthumbs:

הערה:

הכוונה בהכי טוב היא הכי טוב לפי דעתך, ברור שלכל לוח יש את הטוב שלו, אבל בסופו של sבר כל אחד יעדיף לוח על אחר מסיבה כזו או אחרת, כל אחד שיבחר את הזה הכי מתאים בשבילו

• תגובות 71
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"הכי טוב"?

ללוחות מסוימים יש יתרונות בתחומים מסוימים.

פורסם

למקסימום P5B-Deluxe OC

לכל שאר המטרות P5W DH Deluxe

פורסם

לOverclock? הAsus P5W DH Deluxe.

פורסם

עמרי, דווקא הוכח שה-P5B DLX הוא הכי טוב ל-OC...

פורסם

אני חושב שהP5B DLX יותר טוב לכל המטרות

למשל על הP5W אי אפשר יותר מRAID0 או RAID1 מכיוון שזה מפוזר ל2 בקרים

קצת ביוס בעייתי, צריך לבטל המון אפשרויות כדי שיעלה טוב וזריז

ובכלל, לOC אין מה לדבר..

פורסם

עמרי, דווקא הוכח שה-P5B DLX הוא הכי טוב ל-OC...

מה שהופך לוח אם לטוב בOverclock זה לא "אקסטרה" 200MHz תחת קירור סטוק, מדובר בפונקציות המקסימליות שלו.

לP5W DH Deluxe יש מערך Phase מתקדם יותר, ולכן עוד לפני מודפיקציות הקשורות למתחים הוא יאפשר לי Overclock טוב יותר.

מעבר לכך, אותו מערך Phase יקל עלי בתור משתמש משמעותית בביצוע מודפיקציות.

שמעת פעם אדם אשר ביצע Overclock קיצוני שמאשים את לוח האם בתוצאה? תחת Overclock קיצוני הלוח אם כמעט ולא משפיע מבחינת ידידותיות למשתמש.

לOverclocker המתחיל הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לOverclocker הרציני הP5W DH Deluxe הוא הבחירה.

פורסם

מה מהם יותר טוב ל-Raid 5?

פורסם

חבר'ה אני עוקב אחרי ההודעות פה ועכשיו קצת התערבבתי ,אני רוצה לקנות לוח אם למעבד E6400 ולעשות OC לא משהו רציני להוסיף קירור ולהעלות עד שאני נתקל בבעיה (לא יותר מידי לעומק) ויש לי התלבטות בין הלוחות האלה:

asus p5b deluxe=250$

asua p5w dh deluxe=290$

pwd2 e premium

אין לי בעיה של תקציב אבל אם אני יכול לחסוך אני אשמח אם תוכלו גם להגיד לי מה ההבדל בין 965P לבין 975X ואם יש לזה קשר אליי אני אודה מאוד

תודה

פורסם

חבר'ה אני עוקב אחרי ההודעות פה ועכשיו קצת התערבבתי ,אני רוצה לקנות לוח אם למעבד E6400 ולעשות OC לא משהו רציני להוסיף קירור ולהעלות עד שאני נתקל בבעיה (לא יותר מידי לעומק) ויש לי התלבטות בין הלוחות האלה:

asus p5b deluxe=250$

asua p5w dh deluxe=290$

pwd2 e premium

אין לי בעיה של תקציב אבל אם אני יכול לחסוך אני אשמח אם תוכלו גם להגיד לי מה ההבדל בין 965P לבין 975X ואם יש לזה קשר אליי אני אודה מאוד

תודה

1. הRev הנוכחי של הP5WD2-E Premium לא תומך במעבדי הIntel Core 2 Duo/Extreme (וחבל, מדובר בלוח אם מעולה).

2. לOverclock בסיסי הP5B Deluxe עדיף, מכמה בחינות כולל עלות.

3. ההבדל בין i975X לP965 הוא זניח (מבחינתך לפחות).

פורסם

2. לOverclock בסיסי הP5B Deluxe עדיף, מכמה בחינות כולל עלות.

ממש לא בסיסי.

פורסם

ממש לא בסיסי.

מה? :-\

פורסם

מה? :-\

האוברקלוק שאתה יכול לבצע עם הלוח P5B Deluxe הוא מאוד לא בסיסי, הוא בעשר רמות מעל הבסיסי.

(ראיתי תוצאות שלו, באס של 568 אני חושב...)

פורסם

האוברקלוק שאתה יכול לבצע עם הלוח P5B Deluxe הוא מאוד לא בסיסי, הוא בעשר רמות מעל הבסיסי.

(ראיתי תוצאות שלו, באס של 568 אני חושב...)

תנו לי לסדר פה את התוהו ובוהו.

במידה והוא מעוניין לבצע Overclock קיצוני כולל מודפיקציות ללוח + קירור קיצוני (בסגנון LN2), אני ממליץ על P5W DH Deluxe.

לOverclock בסיסי (כן, בסיסי!), הP5B Deluxe.

פורסם

לא! :bash::s07:

P5W DH Deluxe הוא פעם ניחשב למלך של האוברקלוק, אבל היום P5B Deluxe עוקף אותו בסיבוב, מה לא מובן!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים