פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים הבנתי שיש איזה תוכנה שבעזרת ניתן לשחק PS2 במחשבאיזה תכונה זאת ? ואם זה לא תכונה, איך עושים זאת ?תוד הרבה,מתן.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים יש אבל היא לא מעלה את רוב המשחקים ואת אלה שהיא כן מעלה היא מעלה אותם בקטעיםבכל מקרה לא מומלץ בכלל
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר אין לי PS2ואין לי כסף לקנות בזמן הקרוב יש לי מחשב נייד ואני מאוד מאוד מאוד רוצה להפעיל בו את המשחקים ( יש לי גם במחשב נייח )במיוחד טיקן 5 אז אם בכל זאת תוכלו להסביר לי אני אשמח
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים על מחשב נייד - אין מצב. הוא גם ככה בקושי מריץ את מה שהוא מריץ, מסיבות לא מובנות. אז בוודאי שלא לפטופ שכנראה הכוח הגרפי שלו מוגבל - אלה אם יש לך כרטיס מסך חזק ואתה מוכן לסבול 25FPS בקושי.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר קודם כל זה מחשב נייד מאוד חזק ככה שאני חושב שטיקן כן ישרוד על המחשבחוץ מזה שיש לי גם נייח, ככה שאני רוצה תוכנה להפעיל את המשחק.אם זה משנה אני מתכוון לחבר את הנייד לפלאסמהככה שגם לא יהיה שימוש במסך של הנייד
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים קודם כל זה מחשב נייד מאוד חזק ככה שאני חושב שטיקן כן ישרוד על המחשבחוץ מזה שיש לי גם נייח, ככה שאני רוצה תוכנה להפעיל את המשחק.אם זה משנה אני מתכוון לחבר את הנייד לפלאסמהככה שגם לא יהיה שימוש במסך של הניידלפי התגובה הזאת אין סיכוי שמשחק יפעל לך כמו שצריך....ותאמין לנו שזה בלתי ניתן לשחק גם אם זה יריץ אותו על מקסימום
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים גם אחד מהמחשבים הניידים החזקים לא יוכל להריץ אימולטור לPS2, במקרה הטוב תוכל להריץ אימולטור לN64....בקשר למשחב נייח: הנה האימולטור הטוב ביותר בשטח: http://www.pcsx2.net/יש שמה גם איזה פלאגין שיכול לשפר לך בהרבה את הFPS, אתה רק צריך שיהיה לך כרטיס מסך תומך לפחות ב Pixel Shader 2.0. אגב, גם כאן תצטרך מחשב חזק, עדיף בעל מעבד כפול ליבה חזק, בשביל לקבל FPS טוב.אגב למנהלים, זה כמובן לא WAREZ ,שכן זה רק אימולטור שיכול לשמש לצרכים חוקיים.... גם...
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר גם אם זה מחשב נייד עם גיגה זכרון DDRII ?ומעבד 1.86 סנטרינוזה לא אמור להספיק?
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר טוב, אם אתם אומרים שזה כלכך לא אפשרי אני יורד מהרעיון.תודה לכל מי שניסה לעזור.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים בתור אחד שמאוד מיתענין באמולטורים ובודק כל הפצות חדשותאין עדין אמולטור טוב לPS2 לפחות לא אחד חוקי אני מעריך שלחברות הפיתוח יש כמה אמולטורים מיסחרים שעוזרים להם בפורטים אבל לציבור הרחב פשוט אין כרגע אחד טוב למרות שיש יתקדמויות מיפעם לפעם לPS1 לN64 ולדרימקסט יש אמולטורים טובים היום ואלה המכשירים החזקים ביותר שהצליחו לעשות אמולטורים חופשים שלהם כל היתר עדין בפיתוח והדבר המענין הבא שכניראה יצליחו לעשות לו אמולטור טוב זה הנינטנדו DS כי שם יתקדמו מאוד
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מה האמולטור המוצלח ביותר לps1 ?חפש פה-http://www.ngemu.com/psxרק תבין שצריך לשחק אם הפלוגין כדי להגיע לתוצאות טובותותבין שהאמולטורים לא כוללים ביוס כי זה לא חוקי אז צריך להוסיף בניפרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.