עבור לתוכן

כמה שאלות על לוחות אם לקונרו וזכרונות

Featured Replies

פורסם

אהלן :hi:

הרבה זמן לא הייתי בעינייני החומרה אבל עכשיו אני צריך לשדרג..אז אני צריך לדעת כמה דברים לפני השידרוג :)

1)לפי מה שהבנתי עידן ה64 של AMD עבר? הקונרו הכפול ליבה הוא הדבר הכי חזק כרגע למחשבים ביתיים? והאם זה ימשך להיות כך בתקופה הקרובה?

2)אני רוצה הפעם להשקיע בזיכרון ואני ממש מבולבל אף פעם זה לא היה הצד החזק שלי...אני רואה פה הרבה מדברים על הG. SKILL, האם הוא באמת כזה טוב? או שעדיף את משפחת הXMS של קרוסאייר?(למקרה זה אני מדבר על 2 ג'יגה).

3)לוחות אם, מהם לוחות האם הכי טובים לקונרו E6600?(ואם אפשר אפילו את הבחירה הכי טובה ביניהם למרות שמחירו בטח יהיה גבוהה נורא)וכמובן מה הצ'יפסט הכי מעודכן וטוב למעבד הזה, ואפשרויות תמיכה כמו הקרוספייר וכדומה...וכמובן אם אפשר מחירים אני אשמח :)

תודה מראש אנשים :xyxthumbs:

פורסם

1. הקונרו כרגע הוא הדבר הכי מתאים למחשבים שולחניים בימים אלו, לא ידוע לי על משו שצריך לצאת... צריך לצאת קונרו מרובע ליבה, אבל זה ממש לא לבייתים.

2. יש ויש, יש קרוסיירים יותר טובים ויש סקילים יותר טובים, הכל תלוי בתקציב ובמהירות נדרשת...

3. יש אין ספור לוחות, מדברים שהלוח הטוב ביותר בימים אלו הוא הASUS P5B DLX שעולה 1350 ש"ח

הציפסט' האחרון שיצא הוא 965, אבל קיים 975 שהוא כביכול יותר יוקרתי אבל יותר ישן...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התשובות :)

בכל מקרה אז אני עדיין נעמד על היסוסים :silly:

1) מבחינת הקונרו מה הכי משתלם? ראיתי שהרבה קונים E6300/E6400 ומסתמכים על הOC וחלק אפילו אומרים שהOC לזוג ההמעבדים האלו הוא מדהים (כמובן תלוי בעוד חלקים) בכל מקרה האם הE6600 טוב גם הוא בOC?(למרות שהסיכוי שאעשה עם הטראומות שלי קלוש חח) והאם הוא כדאי אם אני מתכנן עליו?

2)לוח אם...אוקי אז הPSB DLX הזה בהחלט מדובר בקרב האנשים...אז כמה שאלות עליו,האם הוא תומך בקרוספייר אם ואני ארוויח בלוטו ואחליט לעשות כזאת מערכת? ועם איזה צ'יפסט הוא בא והאם הוא טוב...ומה ראיתי בביקורות פה שהלוחות של ג'יגהבייט באים עם שיווי זכרונות מוזר?

3)זכרון...כמו שאמרתי אני לא חזק בזה אבל התקציב שלי נע בערך בין 1500-1800 ..ראיתי את הXMS של קרוסאייר בסביבה הזאת 2 ג'יגה 800

אבל מה עם הG.SKILL האלו? הם ממש חדשים לי אשמח אם מישהו יסיבר לי אם כדאי ללכת על הG או קרוסאייר בתקציבי.(כמובן גם התאימות ללוח אם והקונרו).

תודה מראשש ;D

פורסם

E6600 מן הסתם אוברקלוק יותר טוב

אבל הוא יקר משמעותית

P5B DLX לא תומך CF, בא עם צ'יפסט 965P

הלוח הספציפי שהיה בביקורת וענה לשם Gigabyte G1975X שאפילו לא תומך C2D מגיע עם יחסי זכרונות מוזרים

האחרים לא מגיעים עם היחסים המוזרים

G.Skill HZ או Mushkin XP2 או SuperTalent 2GB 800MHz

מסודרים מהפחות טובים להכי טובים (כלומר SuperTalent הכי טובים)

פורסם

ליאור, תיקון קטן, הXP2 והHZ לדעתי שווים, יש להם אותו לוח ואותו צ'יפים....

עם הST זה כבר צ'יפים של 400 עדיפים...

פורסם

HZ כרגע בארץ מגיע עם Elpida ולא D9 כמו ה-XP2 וה-HZ בחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים