עבור לתוכן

קניתי היום ראדיון X1600

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס!!!!!!!!!111

אני מרוצה לאללה!!

הוציא 4027 במארקק05

תגובות אנשים

• תגובות 38
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש יותר טובים באותו מחיר....

גם PCI-E וגם AGP.

פורסם
  • מחבר

יש יותר טובים באותו מחיר....

גם PCI-E וגם AGP.

אז מה אבל הכרטיס טוב וזה לא אכפת לי יותר טובים

פורסם

איזה דגם הכרטיס בדיוק? של איזה יצרן? ועם אלו זכרונות?

פורסם

אז מה אבל הכרטיס טוב וזה לא אכפת לי יותר טובים

לא אכפת יותר טובים? אפילו באותו מחיר? :screwy:

פורסם

לא נעים לי לבאס אותך, אבל 4000 ב3DMK05 זה לא ציון טוב מאוד, ו3DMK הוא לא מדד לביצועים בהשוואה בין כרטיסי מסך (עובדה שהX1600 מוציא יותר מ6600GT אבל ברוב המקרים בREAL WORLD APPS הוא מפסיד).

פורסם

איזה כרטיס היה לך לפני שקניתה את הכרטיס הזה?

איסם דגם עם איזה זכרון?

פורסם

טוב נו, מישהו צריך לקנות את הכרטיסים האלה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה??

אני לא מבין אתם רוצים לבאס אותי בכח או מהה?

והמפרט הקודם שלי:

פנטיום 4 3.0

זכרון 1 גיגה

כרטיס מסך ראדיון 9550

מפרט עכשווי:

פנטיום 4 3.0

זכרון 1 גיגה

כרטיס מסך ראדיון X1600 Pro עם זכרונות DDR2

וזה גם כולה 690 שקל לAGP

אז אל תגידו שהייתי יכול להביא יותר טובים כי ניסיתי ולא היה

פורסם

לא באים לבאס, פשוט לא כל כרטיס מסך שווה את הכסף כשבאותו המחיר ניתן להשיג כרטיס מסך טוב יותר.

פורסם

טוב נו, מישהו צריך לקנות את הכרטיסים האלה :nixweiss:

חח חזק!

אני לא מבין אתם רוצים לבאס אותי בכח או מהה?

מה הקשר בכלל? מי צריך לבאס אותך פה? כולה מנסים לעזור ולהסביר שיש כרטיסים טובים יותר באותו המחיר.

בשביל מה פתחת פה דיון בכלל אם אתה לא רוצה לקבל דעות או עצות?

פורסם

אני בטוח שיחסית למה שהיה לך עכשיו ברור קבלת כרטיס יותר טוב, רוב האנשים בו אוהבים כרטיסי מסך תותחנקים עד כדי כך שמוצאים בכרטיס הזה פשלה ובמיוחד בגלל שניתן להשיג משהו יותר טוב במחיר קרוב, אבל תסתכל על זה בצורה אחרת קבלת משהו הרבה יותר טוב ממה שיש לך, שפרת את המחשב שלך, וכרטיס זה יריץ לך רוב המשחקים היום בלי בעיות אפילו בגרפיקה מלאה. אז תתחדש!!!!

פורסם
  • מחבר

לא באים לבאס, פשוט לא כל כרטיס מסך שווה את הכסף כשבאותו המחיר ניתן להשיג כרטיס מסך טוב יותר.

אני אומר לך הלכתי לKSP שאלתי אותם איזה כרטיסים טובים יש להם בתקציב אמרו לי X1600 הכי טוב לתקציב הזה לקחתי אמרתי נקח סיכון למרות שכולם אמרו לי שהוא גרוע ומעפןן ותאמין לי אני לא מאוכזב לרגעע מהכרטיס אחלה כרטיס וכל מה שאנשים אמרו ואומרים עליו לא מתקרבב למה שאני ראיתי

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שיחסית למה שהיה לך עכשיו ברור קבלת כרטיס יותר טוב, רוב האנשים בו אוהבים כרטיסי מסך תותחנקים עד כדי כך שמוצאים בכרטיס הזה פשלה ובמיוחד בגלל שניתן להשיג משהו יותר טוב במחיר קרוב, אבל תסתכל על זה בצורה אחרת קבלת משהו הרבה יותר טוב ממה שיש לך, שפרת את המחשב שלך, וכרטיס זה יריץ לך רוב המשחקים היום בלי בעיות אפילו בגרפיקה מלאה. אז תתחדש!!!!

תודה אחי

פורסם

כמה שאתה לא מביןןןןןןןןןן.

בוא אני אסביר לך ככה.

כלי הרכב היחיד שלך הוא אופניים ואתה מתכוון לקנות מכונית.

אתה מבקש מהמוכר המלצה למכונית הכי טובה בתקציב של 1 מיליון דולר, אז הוא דוחץ לך פיאט קטנה ומכוערת כדי להרוויח ממך כסף.

ברור שתרגיש הבדל ענקי בין האופניים לפיאט, אבל בתקציב שכזה היית יכול לקחת מכונית ספורט יוקרתית וטובה הרבה יותר.

אותו המצב בערך כאן (ברור שהגזמתי, אבל העיקר שתבין את המשל).

אף אחד לא בא לבאס אותך, אם פתחת דיון כזה אז מן הסתם המטרה שלך הייתה לקבל חוות דעת, אז קיבלת אותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים