פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר צריך לפתוח קובץ reg בשם exefix.reg וזה מסתדר... משום מה אצל חבר שלי הוא לא מזהה קבצי reg... מה עושים עם המצב הזה ?!
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים דבר כזה לא יכול לקרות סתם, בטוח הוא נגרם כתוצאה ממזיק כלשהו.ואם זה קרה פעם אחת, אז זה יקרה שוב, אם לא תטפל בבעיה.ממליץ מאוד לעשות סריקה מקיפה כל עוד אתה יכול(כי יתכן ששוב לא תוכל להריץ EXE, כולל האנטיוירוס..)
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר זה לא וירוס !!! המחשב מוגן יותר מידי !!! סריקות של ספאמים וכל מיני כאלה הוא עושה 3 פעמים ביום !!!מה עושים חבר'ה ?!
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים LOLלא יודע אם זה וירוס או לא אבל מחשב לא יכול להיות מוגן "יותר מדי"... תגיד איזה תוכנות מגנות עליך/עושה סריקה איתן..
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר אם היית חכם היית יודע שעכשיו אני לא יכול לעשות כלום בגלל שזה ספיי בוט הוא קובץ exe יש למיש'ו עוד רעיונות !?
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים לא רק שמזיק מסויים הוא כנראה הבעייה, זאת בעייה מאוד מוכרת. אתה צריך כלים לסריקה דרך הBOOT. תחפש בגוגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.