פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים אני הייתי ממליץ על עכבר אופטי ואלחוטי של CHIC. כן כן, לא לצחוק. קניתי מזיגזג, עכבר מדהים! נוח מאוד עם שני כפתורים משני צידי העכבר בנוסף לשני הרגילים והגלגלת. ומה שהכי טוב בו, הוא מגיע עם עריסה שלתוכה מכניסים את העכבר כשהוא לא בשימוש והסוללות נטענות.
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים תמתח טיפלה את התקציב ותפנק את עצמך ב-Logitech MouseManoptical wheel...אתה בהחלט תהנה ממשהו איכותי וטוב... ותוכל גם להעזר בביקורת כאן באתר... 8)
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים Microsoft3882A868אתר יצרן , דף מוצר Intellimouse Explorer intellieye USB oem NO BOX - עכבר אופטי ללא תוכנה שנה אחריות עולה יורדהמלץ לחברהערות 0 141/ $28 העכבר הזה די נחמד.ועכשיו להעדפה אישית(תוכלו ללמוד מזה משהו עלי...):MicrosoftD58-00007אתר יצרן , דף מוצר , תמונה Intellimouse optical USB - עכבר אופטי לימניים ושמאליים שנה אחריות עולה יורדהמלץ לחברהערות 0 246/ $48
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.