פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים יש לי מחשב חדש דנדש של (HP (Intel פירמטתי אותו ואין לי קולות במחשב אני חייב להתקין דרייבר בבקשה תעזרו לי תודה ענננקיייתת לכל מי שמגיב!!!!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר שמעו דרייבר מצאתי התקנתי אותו הכל טוב ויפה עשיתי ריסט ואז המחשב זיהה את הכרטיס קול ואז זה פתח לי את "אשף הוספת חומרה חדשה שזוהתה" עשיתי הבא ואז זה התחיל להעתיק את הקבצים לווינדוס ואז זה שאל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך בתקנה אז עשיתי כן ואז בדיוק בסוף של ההתקנה זה עושה ריסט אוטומטית מזה?? מה אני צריך לעשותת??? אלה הדרייברים realtek_WDM_A392בבקשהה תעזרוו לייייי
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר מזה משנה אחי?? דרייבר השגתי אבל זה עושה לי בעיה בהתקנה כמו שכתבתיזה הלוח אם אחיHewlett-Packard HP Compaq dx6120 MT(EP693ES)וזה הכרטיס קול Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [b-1] PCI
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר הנה תראו מה קורה...בבקשה עזרהההה זה חשוב לי אני לא יכול בלי קולות במחשב!!יואווו מצטערר בטעות נשלחו לי שתיי הודעות שלחתי אחת וזה יראה לי שזה לא שלח כלום מצטער...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מזה משנה אחי??( )רייבר השגתי אבל זה עושה לי בעיה בהתקנה כמו שכתבתי זה הלוח אם אחי Hewlett-Packard HP Compaq dx6120 MT(EP693ES) וזה הכרטיס קול Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [b-1] PCI אתה בסדר או מה?? זה כרטיס קול מובנה או PCI???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.