עבור לתוכן

DS3 \ E6400 על באס 435... רוצה עוד!

Featured Replies

פורסם

ניראה לי שהוא לא עובר אותו ביגלל של allen יש פחות cache תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

הGskill ייתנו הרבה יותר, בתיזמונים יותר הדוקים ובמתח יותר נמוך, זה בטוח.

פורסם

גם לי הוא לא עובר וגם לBLAZE מהפורום הוא לא עבר אם אני לא טועה, ותאחלס אין עוד אף אחד עם CONROE ששמעתי שאמר שכן עובר לו, אז תאחלס סתם החזרת את המחשב לחנות :)

לא החזרתי אותו סתם הוא מרסט לי בסטוק ואני לא יודע למה

חשבתי שאולי כאן הבעיה אבל מסתבר שלא

תודה בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, הזכרונות לא רעים בכלל, אני לא יודע מה אתם נתפסים לזה סתם כדי לרדת על מוצר מסויים. כפי שאמרתי - בדקתי אותם והם פועלים בסדר גמור גם ב-OC. יכול להיות שה-GSKILL היו נותנים לי יותר אבל הם גם היו עולים לי 300 שקל יותר, שזה הפרש משמעותי. עשיתי את השיקול שלי.

מה גם שעכשיו בדקתי וניסיתי להעלות תזמונים ולבדוק אם זו הבעיה ולא - ברגע שהורדתי מתח למעבד הוא לא הסכים לעלות או נתקע ב-WINDOWS, אז כנראה שהוא הבעיה.

ולגבי השאלה שלי - האם זה בטוח להחזיק אותו בטמפ' של 45 במנוחה?

והאם זה לא מוזר שהמעבד צריך מתח כזה גבוה, או שזה צפוי? כי אני זוכר שהיה כאן מישהו (ברק) שהצליח להביא את אותו מעבד ל-3.75 עם מתח נמוך משלי. אבל היה לו לוח אחר (ג'יגה בייט אבל דגם יותר מתקדם)... אז יכול להיות שבעדכון ביוס הבא אני אצליח להשתמש בפחות מתח לאותה תוצאה?

פורסם

חבר'ה, הזכרונות לא רעים בכלל, אני לא יודע מה אתם נתפסים לזה סתם כדי לרדת על מוצר מסויים. כפי שאמרתי - בדקתי אותם והם פועלים בסדר גמור גם ב-OC. יכול להיות שה-GSKILL היו נותנים לי יותר אבל הם גם היו עולים לי 300 שקל יותר, שזה הפרש משמעותי. עשיתי את השיקול שלי.

מה גם שעכשיו בדקתי וניסיתי להעלות תזמונים ולבדוק אם זו הבעיה ולא - ברגע שהורדתי מתח למעבד הוא לא הסכים לעלות או נתקע ב-WINDOWS, אז כנראה שהוא הבעיה.

ולגבי השאלה שלי - האם זה בטוח להחזיק אותו בטמפ' של 45 במנוחה?

והאם זה לא מוזר שהמעבד צריך מתח כזה גבוה, או שזה צפוי? כי אני זוכר שהיה כאן מישהו (ברק) שהצליח להביא את אותו מעבד ל-3.75 עם מתח נמוך משלי. אבל היה לו לוח אחר (ג'יגה בייט אבל דגם יותר מתקדם)... אז יכול להיות שבעדכון ביוס הבא אני אצליח להשתמש בפחות מתח לאותה תוצאה?

לגבי המעבד, אל תדאג, לא יגרם לו נזק מלהיות ב45 מעלות, וגם לא ב50. הדבר היחיד שהחום יגרום זה לביצועים נחותים יותר. בכל אופן, איזה קירור יש לך?

לאיזה תדר הגעת עם המעבד? זה שמישהו אחד הצליח להגיע ל3.75 לא אומר כלום. יכול להיות שפשוט נפלת על יחידה שלא מסוגלת להגיע לתדרים כאלה, ככה זה.

פורסם
  • מחבר

שלא תבין לא נכון, אני לא מתלונן. פשוט נראה לי מוזר... המעבד הצליח לעשות 400, 410 על מתח סטוק ואז פתאום בשביל 435 הוא צריך 1.475? מוזרה לי הקפיצה הזו. ולגבי אותו אחד שהצליח - מוזר לי ההפרש הגדול, לא הביצועים. הוא הצליח 3.75 על מתח 1.43... אני בקושי עושה 3.45 על מתח 1.475... אבל אולי זה לא הפרש כזה גדול כמו שאני חושב.

לגבי הטמפ' אפילו יש מצב שהחיישנים מזייפים. כל תוכנה אומרת לי משהו אחר ות'אמת אני מאמין רק לאצבע שלי. אני רק חושש שאולי מתחת המעבד בוער אבל אני לא מרגיש את זה כי הגוף קירור לא מחובר טוב. אבל הסיכוי קלוש.

אני חושב שאני נשאר כרגע על 435 ובחורף אני אנסה להקפיץ אותו ל-450. או אולי בביוס הבא (למרות שאני לא מבין איך ביוס יכול לשפר ביצועי OC).

פורסם

הזיכרונות כאן מגבילים אותך.

אם אתה על BUS 430~ אז אתה חייב מחלק לזיכרונות (או יחסים, תלוי בלוח שלך)...

פורסם
  • מחבר

רדו מזה - הזכרונות הם לא הבעיה. הם עשו לי 900 על התזמונים האלה (במכפלה יותר גבוהה עם באס יותר נמוך)... ועכשיו הם על 870 ועוד על מתח יותר גבוה. אז הם ממש לא הבעיה.

הבעיה זה שמוזר לי שפתאום המעבד צריך כל כך הרבה מתח למרות שב-400, למשל, הוא פועל במתח סטוק. אבל אולי זה לא מוזר. תגידו לי אתם.

פורסם

אני כמעט בטוח שהבעיה היא לבמעבד...

נראה לי מוזר שהוא דורש כזאת קפיצת מתח..

פורסם

אם אתה רוצה לבודד את הבעיה למעבד, תנסה להוריד את הmultiplier של המעבד. הdefault שלו זה 266x8=2.13. אני יודע שאפשר בלוח P5B של asus לשחק עם היחס הזה כלפי מטה. תוריד אותו ל6 (אם אפשר בלוח שלך), כך שבתדר באס של 500 אתה תגיע ל3 ghz. אז תראה אם הבעייה היא במעבד, או ברכיב אחר.

אם אתה מצליח, תגיד לי. גם אני קניתי את ה DS3, ואני מחכה עכשיו לE6600 שהזמנתי.

פורסם
  • מחבר

אני כמעט בטוח שהבעיה היא לבמעבד...

נראה לי מוזר שהוא דורש כזאת קפיצת מתח..

זה באמת מוזר... אז כשאתה אומר בעיה למה אתה מתכוון? כלומר - מה גורם לזה ומה נראה לך שניתן לעשות?

האם יכול להיות שזה בגלל גרסאת הביוס ואז אאלץ לחכות לגרסא הבאה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים