עבור לתוכן

בעלי x1900gt כנסו...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אה...תודה...

יש לי גם שתי שאלות בקשר למעבד שהזמנתי(amd am2 3800+):

1.הוא אמור להיות יותר טוב מ פנטיום 4 3.0 ג'יגה הרץ נכון?אם כן איך זה?

2.יש משחקים שהדואל קור לא פועל איתם טוב וזה מוריד את הביצועים,אז יש דרך לעשות שהם יפעלו רק עם ליבה אחת...עכשיו האם זה אומר שהמעבד יפעל כמו מעבד רגיל(בעל ליבה אחת) במהירות 2 ג'יגה הרץ(שזה איטי...)או שבגלל שזאת טכנולוגיה חדשה זה עדיין יעבוד יותר מהר?

פורסם

מוזר יש לי בדיוק מעבד כמו שלך רק בסוקט 939, לא קרה לי שהיו האטות-באיזה משחקים מדובר?

לגבי השאלה הראשונה נדמה לי בגלל שהטכנולוגיה של AMD שונה לגמרי מאינטל-אינטל עובדים על מהירות חישוב של המעבד אבל צוואר הבקבוק שממנו יוצאת האינפורמציה הוא צר יחסית ל AMD, לכן יכול להיות שהוא חישב נורא מהר אבל אין לו מקום להוציא את מה שהוא חישב, לעומת זאת ב AMD ה"רוחב פס" של המעבד יותר גדול אבל המעבד יותר איטי, למרות זאת כנראה שהיחס עובד לטובת ה AMD, בגלל זה המספר 3800 ששקול ל-3.8 ג'יגה של אינטל למרות שזה מעבד 3200 לפי מה שהבנתי , בעל שתי ליבות...

פורסם
  • מחבר

עוד לא קיבלתי את הלוח...אבל שמעתי על זה בכמה מקומות...(למשל במשחק קאונטר סטרייק סורס)...

אבל תגיד אתה יכול לענות לי על שתי השאלות בבקשה :)

פורסם

עניתי לא?

1. הסברתי לך בגלל הרוחב פס.

2. אין לי מושג אם זה נכון, לי זה לא קרה.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה אחי נראה כבר כשזה יגיע...היה לksp בעיה במשלוח אז אני מחכה לכרטיס מסך :smile1:

ואגב למה לא מייצרים כפולי ליבה עם מהירות 3.6 ג'יגה הרץ או משו כזה כמו שיש במעבדים הרגילים?

פורסם

כי תקרא ...שאלה בסיסית ביותר, כי תחשוב שיש לך עומס במחשב נגיד כמה תוכנות שעובדות ברקע, נגיד משחק כמו אובליויון ואימיול שאין לי מושג מה זה, ואף אחד לא באמת מכיר אותו, אבל נניח, אז אם אובליויון רוצה לטחון לך את המעבד אז הוא יכול בלי שזה יפריע לתוכנה השניה ולהיפך, בגלל שהעומס מתחלק בין הליבות.

לדוגמא אני תמיד רואה עכשיו ב TASK MANAGER אם אתה יודע מה זה, שהעומס המקסימלי שהגעתי אליו זה 50%, בגלל שהליבה השניה מחכה שישתמשו בה וכולי וכולי, מציע לך לקרוא ולא לשאול WANNA BE כמוני...

פורסם
  • מחבר

אה סבבה...תודה.

אגב אני אנסה לשאול את השאלה השניה בפורום מעבדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים