עבור לתוכן

בעלי x1900gt כנסו...

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...)

וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר?

תודה מראש :)

פורסם

כרטיס חיה, אין לך מה לדאוג...אני לא יודע מה הוא לא יריץ לך!

פורסם
  • מחבר

חחח....תודה על הפרגון אחי....

dark messiah oblivion gothic 3 וכאלה יעבדו?יש לי ג'יגה זיכרון פנימי והיו כאלו שאמרו שזה יעבוד לאט אם אין 2 ג'יגה(אני בד"כ משחק על 1024*768 לא יותר....)

פורסם

מה המעבד שלך FSB וכולי? DDR400 או יותר ? DUAL CHANNEL..?

כל הדברים האלה משנים הרבה לזרימה החלקה של הדברים...

תשאל את שגיא, יש לו כזה אבל היא המהיר אותו לאיזה 1900XT משהו פסיכי...בטח הוא יענה פה או שתקרא עליו..אני ממש ממש בספק אם תהייה בעיה..

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא amd am2 +3800 והזיכרון הוא דואל צ'אנל במהירות 667(ddr2)

פורסם

הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...)

וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר?

תודה מראש :)

מריץ משחקים בצורה טובה... כמו כן, ניתן להעלות מתח לזיכרונות ולליבה ע"י תוכנה.

החיסרון הבולט בכרטיס היא הטמפרטורה החמה שבה הוא רץ בגלל הקירור החלש שמורכב עליו ולכן תתקשה לעשות עליו אוברקלוק עם הקירור המקורי. אם תקנה קירור טוב יותר, השמיים הם הגבול (ניתן להעלות מתח).

פורסם

אחי , יש לי את הכרטיס הזה קיבלתי אותו לפני עשרה ימים מ KSP , הכרטיס הוא כרטיס טוב האיכות תמונה פצצה האפשרויות בשמיים אבל...

הטמפרטורה גבוה בצורה מפחידה אי אפשר לעשות אובר קלוק בטמפרטורה כזאת הכרטיס מגיע בקלות לטפמפרטורה 80 מעלות ויותר , שמתי מול הכרטיס מאוורר שמספיק לאוורר חדר בגודל 20 מטר עכשיו אני עומד על 70 -75 טמפרטורה בזמן משחק , במהירות מעבד במקום 575 - 628 ובמקום זכרון 575 - 720...

אני ממליץ על הכרטיס במחיר הזה אבל גם אני הבנתי ש300 שקל אני חייב להשקיע בקירור...אם יש לך שאלה תשאל אני יענה לך בכיף

פורסם

מישהו יודע אם הקירור של ה1950P הוא כמו של הGT?

וגם שמעתי שהטמפרטורה המסוכנת היא 115 מעלות...אז אולי זה עדיין תקין? קראתי עליו במאמרים ומראים תמיד שהוא מתחמם ברמות האלה...

פורסם

אז אולי חברים יקרים שקונים כרטיסים חדשים ןחזקים לא מיד צריכים לבצע המהרות?

הרי לא קניתם איזה כרטיס חלש שמיד צריך להמהיר אותו. סבלנות תהנו ממנו ושיתחיל לקרטע תתחיל להמהיר ולקרר-אחרת מה הטעם בלהוציא כל כך הרבה כסף????

פורסם

אה, בסדר, תודה.

???

והקשר לזה שהכרטיס תמיד חם מדי ללא המהרה?

פורסם

חחח....תודה על הפרגון אחי....

dark messiah oblivion gothic 3 וכאלה יעבדו?יש לי ג'יגה זיכרון פנימי והיו כאלו שאמרו שזה יעבוד לאט אם אין 2 ג'יגה(אני בד"כ משחק על 1024*768 לא יותר....)

אני עם X1300PRO מריץ Dark Messiah על הגדרות גבוהות (בלי AA\HDR) בפריימים סבירים לחלוטין, אולי זה בגלל שהכרטיס שלי באוברקלוק מסיבי (World's 3rd) אבל בכ"מ לא תיהיה לך בעיה להריץ את המשחק עם AAX2, HDR והגדרות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

אחי , יש לי את הכרטיס הזה קיבלתי אותו לפני עשרה ימים מ KSP , הכרטיס הוא כרטיס טוב האיכות תמונה פצצה האפשרויות בשמיים אבל...

הטמפרטורה גבוה בצורה מפחידה אי אפשר לעשות אובר קלוק בטמפרטורה כזאת הכרטיס מגיע בקלות לטפמפרטורה 80 מעלות ויותר , שמתי מול הכרטיס מאוורר שמספיק לאוורר חדר בגודל 20 מטר עכשיו אני עומד על 70 -75 טמפרטורה בזמן משחק , במהירות מעבד במקום 575 - 628 ובמקום זכרון 575 - 720...

אני ממליץ על הכרטיס במחיר הזה אבל גם אני הבנתי ש300 שקל אני חייב להשקיע בקירור...אם יש לך שאלה תשאל אני יענה לך בכיף

קיבלת כבר את הכרטיס??התקשרתי אליהם היום והם אמרו שהפאוור-קולור אזל...אז הם יביאו לי את הספיר...תגידו הם לא יוכלו לבקש ממני להוסיף כסף(מאז שהזמנתי אותו המחיר עלה...)נכון?כבר שילמתי מקדמה...(אגב מאיזה סניף הזמנת?אני פ"ת)

ואני לא מתכנן לעשות בזמן הקרוב אוברקלוק...אז הקירור בטוק יספיק לי נכון?

פורסם

מישהו קרא לי??

כן יש לי X1900GT (למען האמת היו לי שתים...השלישי בדרך..)

אחת מהם נפתח ל-X1900XT אבל הסיכוי שאחת יפתח הוא מאוד מאוד נמוך...

הוא ממש טוב באוברקלוק (תראה חתימה)

הוא יריץ לך כל משחק שיש היום על הגדרות מאוד מאוד טובות

אבל X1950 PRO עדיף,הוא פחות טוב באוברקלוק אבל הביצועים שלו בסטוק יותר טובים

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יכול להחליף....שמישהו יענה לתגובה הקודמת שלי...

ואגב שגיא...באיזה קירור אתה משתמש בשביל אובר-קלוקינג כזה?והאם הביצועים ממש השתפרו אחריו?

פורסם

אם אתה מתכוון לזה שהם יכולים לשנות את המחיר, נדמה לי שלא כי כבר התחלת לשלם עליו את התשלומים והם סגרו את זה בתוך מסגרת האשראי וכולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים