עבור לתוכן

בעיה בזכרון

Featured Replies

פורסם

הרצתי PRIME, שתי איטרציות במקביל, ועשיתי STRESS RAM, ואחרי כמה דקות של הרצה הוא מצא לי טעות, FATAL ERROR: Reading from temp file.

הרצתי עוד פעם ומעכשיו הוא מוצא טעות ישר, את אותה הטעות. המעבד על אוברקלוק בBUS של 333, ביחס 1:1 ללא אוברקלוק לזכרונות. מה לעשות?

פורסם

תזמוני זכרונות כרגע? תזמוני ברירת מחדל?

מתח?

פורסם
  • מחבר

הכל STOCK

המתח על 2 וולט שוב פעם STOCK, תזמונים לא נגעתי, CL5

פורסם

ואם אתה מחזיר הכל לסטוק?

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שזה קורה רק כשאני פותח 2 איטרציות במקביל... הבעיה התחילה כשניסיתי לעשות אוברקלוק ל350 (אוברקלוק לזכרונות מ667 ל700) ואז זה נתן לי את הטעות בפעם הראשונה(שדיווחתי בהודעה הראשונה) אבל כשהחזרתי ל333 זה ממשיך לקרות... חשבתי שאין טעם להחזיר את הBUS לסטוק כי אני גם ככה לא עושה אובר לזכרונות... אולי הבעיה במעבד ולא בזכרונות? ניסיתי על 2 הליבות בנפרד ולפחות בהתחלה זה לא נותן טעות(לא המשכתי מעבר לדקה)

אני אחזיר עכשיו את הBIOS לסטוק מלא ואדווח...

פורסם

תחזיר הכל לסטוק ותבדוק

אולי הזכרונות ייתנו Errors גם בסטוק ואז הזכרונות תקולים

פורסם
  • מחבר

החזרתי הכל לSTOCK, ובמשך רבע שעה לא הייתה שום טעות... בפעם הראשונה שעשיתי אוברקלוק ל333 גם אז לא הייתה שום בעיה. היו לי גם 2 הפסקות חשמל היום בזמן שהמחשב פעל, ובהפסקה השניה הBIOS נכנס למצב ההגנה הזה שלו שאני מכיר כבר, שבו המסך אפילו לא נדלק, ואחרי 10 דקות שאני מנסה להפעיל אז הכל בסדר אבל הBUS יורד ל266(רק הBUS משתנה לSTOCK בBIOS)... אז החזרתי בחזרה ועכשיו זה...

פורסם
  • מחבר

holy crap! הדלקתי עכשיו עוד פעם את PRIME ואז זה ישר נתן לי טעות... הביוס בSTOCK... זהו, הזכרונות מקולקלים?

פורסם

כנראה שכן

תריץ MemTest לבודד באופן וודאי את הבעיה לזכרונות

ותריץ Stress prime למעבד כדי לשלול בעיה בו

פורסם
  • מחבר

אוקיי... יכול להיות שזה בגלל האוברקלוק לזכרונות שעשיתי מלפני זה? או שהם כנראה באו ככה? או ההפסקות חשמל?

פורסם

רק מתח מסוגל להרוס זכרונות

ככה שכל עוד לא הוספת להם מתח הם הגיעו ככה

פורסם
  • מחבר

אז צריך לממש את האחריות? אני מקווה שלא אצטרך למסור את כל המחשב למעבדה... :\

סתם מתוך עניין, למה האוברקלוק לא יכול להרוס את הזכרון? אם אני אמהיר אותו למשל לפי 2 מהמהירות המקורית, אין שום דרך להרוס אותו?

פורסם

תממש את האחריות, לא צריך למסור את כל המחשב בשביל זה

ואוברקלוק בלבד לא יכול להרוס שום דבר

הזיכרון לא מסוגל להגיע לתדר הזה? הוא פשוט לא יעבוד עד שתפעיל אותו בתדר שהוא כן יכול לעבוד בו

אין שום פגיעה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הרצתי PRIME על המעבד למשך יותר מ8 שעות ולא היו טעויות, לאחר מכן הרצתי MEMTEST86 למשך יותר משעתיים והוא לא מצא שום טעות... מה הולך פה? יכול להיות שכשאני מריץ PRIME ואני עושה RAM STRESS אז אני אמור להריץ רק איטרציה אחת, ולא על 2 הליבות? כי כשהרצתי על ליבה אחת הוא לא מצא טעות...

פורסם

ל-S&M יש בזמן האחרון בעיות עם מערכות חדשות

תסתמך על ה-MemTest 86+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים