עבור לתוכן

משימה ראשונה ב- Splinter Cell: Chaos Theory

Featured Replies

פורסם

אני ממש מתבייש להגיד את זה, אבל נתקעתי במשימה הראשונה במשחק (ועוד בהתחלה, על החוף :-X). הבנתי שצריך ללכת למעבר הצר שמשמאל לפנס ולעבור דרכו, אבל אני פשוט לא מצליח. עברתי על כל כפתורי השליטה כבר שלוש פעמים בערך ושום שילוב לא עוזר.בנוסף, מה שמוזר, שסם (פישר) לא מגיע אפילו למעבר עצמו, אלא נתקע קצת לפני, אבל לפי דעתי זה סתם באג תכנותי שאין לשים לב אליו יותר מדי.

פורסם

תמונה תעזור כאן.

פשוט צריך ללכת שמאלה לאבנים ולקפוץ, סם יתפוס את האבנים וימשוך את עצמו למעלה.

פורסם
  • מחבר

שאלה קצת לא קשורה לכותרת: אם אני תופס משהו כדי לחקור אותו יש אפשרות לא להרוג אותו אחר כך? הבנתי שזה מוריד מאחוזי ההצלחה במשימה, אבל אם אני לא הורג אותו, הוא לא יכול להתאושש אחרי כמה זמן ולהפעיל את האזעקה?

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה יש מעבר בין הקירות ליד הפנס ואתה אמור לעבור שם הלאה...

בקשר לשאלה השנייה אתה יכול לא להרוג אותו ורק ולתת לו מכה אבל כמו שאמרת זה מוריד מאחוזי ההצלחה ואחרי זמן מה הוא יוכל להתאושש אבל אם אתה לא תהיה בסביבה לא נראה לי שהוא יפעיל את האזעקה.

פורסם
  • מחבר

כן, על המעבר כבר גיליתי, בהתחלה חשבתי שהמעבר נמצא למטה, ואז הודות ל-WarMachine הבנתי שצריך לטפס למעלה. לא הבנתי איך נותנים מכה בלי להרוג, כשנגיד אני מחזיק משהו מהגב, מקש שמאלי וימני של העכבר הורגים אותו, ואין אפשרות לשחרר אותו. לא מבין למה לא עשו למשחק tutorial נורמלי, כשזה אחד המשחקים הטובים של שנה שעברה.

פורסם

כשאתה בא מאחוריו אתה עושה לו GRABE בכפתור E ואז לחיצה ימינית או שמאלית מעלפת אותו, כמובן שבלי לתפוס אותו קודם כל מכה תוביל להריגה.

פורסם

זה פשוט מאוד.

לחיצת עכבר שמאלית הורגת.

לחיצת עכבר ימנית מעלפת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים