פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ביכלל לא נכון -גרפיקה שהכי מיתקרבת למציאות היום אפשר לימצוא במישחקי מרוצים אבל זה לא ביגלל המנוע אלה ביגלל שבסוג מישחקים כאלה יותר קל למפתחים לנצל תמנועים וקבל דוגמה- לאומת
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים למשחקי מכות יש את הגרפיקה הכי טובה (בדרך כלל)בגלל שאפשר לרכז המון פוליגונים בשתי דמויות
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים למשחקי מכות יש את הגרפיקה הכי טובה (בדרך כלל)בגלל שאפשר לרכז המון פוליגונים בשתי דמויותכבר לא ראיתי את הטרילר לVF5 והגרפיקה מאוד יפה אבל לא ברמה של מישחק מרוצים רציניפשוט היום המרוצי מכוניות הגיעו לגרפיקה כל כך חזקה שקשה ליתחרות בהםואפילו במחשב מיזדקן כמו שלי הגרפיקה במישחקי מרוצים הכי טובה
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר לדעתי משחקיי מרוצים זאת עובדה! ויש עוד משחקים כמו דום 3 למשל כמה שהוא ישן...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים דום 3? לא נראה לי הגרפיקה שלו אולי יפה אבל לא קרובה לריאליסטיות בגרוש! הגרפיקה של HALF LIFE 2 או של CRYSIS הרבה יותר יפה מדמות ריאליסטיות!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים בינתיים קרייסיס נאה הכי ריאליסטי מבחינת fps. אבל בכלל מבחינה גראפית משחקי מכוניות לוקחים, בעיקר כשזה מדובר בראלי.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים לא מדברים על קריסיס, ובנתיים אף אחד עוד לא שיחק בו.המנוע גרפי הכי טוב עד היום
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים לטעמי הסורס,אחרי משחק בdark massiah עם AA (סורס עם שיפורים) אני לא האמנתי עד כמה משחק יכול להיות ריאליסטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.