פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים התקשרתי לנעה ושאלתי אותם אם יש להם את גרסאת הלוח P5LD2 שתומכת בקונרוהם אמרו לי שיש להם את הלוח P5LD2 SE שתומך בקונרועכשיו, זה קצת מבלבלאני יודע שיש את גרסאת ה VM שמגיעה עם כרטיס מסךתמיד חשבתי שיש את הDeluxe , את הVM שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, ואת את הגרסא הרגילההמוכר בנעה אמר צדק, ואמר דבר נכון ? V V V V V V*הגירסא הרגילה היא P5LD2 SE י?אין כזה לוח שקוראים לו רק P5LD2 י?*אני אקנה את כרטיס הקול X-FI , איך אני יבטל את הכרטיס קול המובנה?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים יש:Asus P5LD2 הרגילAsus P5LD2-VM עם הכרטיס מסך המובנהAsus P5LD2 SE עם פחות אופציות מהרגילAsus P5LD2 Deluxe עם יותר אופציות מהרגילגם ה-SE וגם הרגיל מגירסה PCB Rev 2.01G תומכים בקונרואת הכרטיס קול המובנה אתה מבטל ע"י כניסה ל-BIOS ומשם ל-Integrated Peripheralsב-Audio פשוט לסמן Disable
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר יש:Asus P5LD2 הרגילAsus P5LD2-VM עם הכרטיס מסך המובנהAsus P5LD2 SE עם פחות אופציות מהרגיל *כגון?Asus P5LD2 Deluxe עם יותר אופציות מהרגילגם ה-SE וגם הרגיל מגירסה PCB Rev 2.01G תומכים בקונרואת הכרטיס קול המובנה אתה מבטל ע"י כניסה ל-BIOS ומשם ל-Integrated Peripheralsב-Audio פשוט לסמן Disable*ומה ההבדל בין Intel 945G ל 945P
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.