עבור לתוכן

מישהו אמר DDR2 עם תיזמונים 1-1-1-1 ולא קיבל?

Featured Replies

פורסם

אני התייאשתי אחרי 2 ריסטרטים לשנות דרך Windows

• תגובות 45
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, לא כל הלוחות אוהבים את זה

בכל מקרה, בחזרה לנושא הת'רד

נראה כמו זיוף/טעות בזיהוי

נחכה לביוס יותר נורמלי של הלוח הזה :)

פורסם

אני עם ההייניקס הרצתי 1.5-3-3-5 איך זה הגיוני?

פורסם

מה לגבי הנקודה שציינתי קודם - שהצ'יפסט לא מתאים בכלל לוח? למישהו יש הסבר לזה? כאן כבר לא מדובר בזיהוי לא נכון או בביוס ערוך - כאן יש תמונה שמראה ב 100% לוח עם ערכת שבבים השונה מזו המופיעה במפרט באתר של ASUS.

פורסם

אני מציע שאחד מהאלופים שלנו ינסה לשחזר את זה!

אנחנו לא פחות טובים מהסינים!

מי מתנדב?

פורסם

מה לגבי הנקודה שציינתי קודם - שהצ'יפסט לא מתאים בכלל לוח? למישהו יש הסבר לזה? כאן כבר לא מדובר בזיהוי לא נכון או בביוס ערוך - כאן יש תמונה שמראה ב 100% לוח עם ערכת שבבים השונה מזו המופיעה במפרט באתר של ASUS.

אני גם ישמח לקבל הסבר לזה

פורסם

יכול להיות שאני טועה אבל אנוידיה אמרו פעם שיש כבר אנפורס 5 ? גם ה570 חלק מאנפורס 4.

בקיצור smalul מה שאני מנסה להגיד זה שאתה עושה מעצמך צחוק זאת לא הפעם הראשונה שמישהו עובד בתיזמונים נמוכים כאלה בDDR2 יש לפחות עוד אחד שעבד בתיזמונים נמוכים כמעט כמו ה1-1-1-1.

עריכה:

Chipset

NVIDIA nForce 570 SLI Intel Edition

- NB: C19SLI

- SB: MCP51

חיפוש של C19SLI בגוגל:

http://www.veryol.com/product/mainboard/market/2006-04-12-23429.htm

רואים גם שם שכתוב אנפורס 4,אני מדגיש 4! אס-אל-אי.

חיפוש של MCP51 בגוגל:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2584

http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=iw&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official_s&q=intel%20MCP51&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi

פורסם

יכול להיות שאני טועה אבל אנוידיה אמרו פעם שיש כבר אנפורס 5 ? גם ה570 חלק מאנפורס 4.

בקיצור smalul מה שאני מנסה להגיד זה שאתה עושה מעצמך צחוק זאת לא הפעם הראשונה שמישהו עובד בתיזמונים נמוכים כאלה בDDR2 יש לפחות עוד אחד שעבד בתיזמונים נמוכים כמעט כמו ה1-1-1-1.

קודם כל מה זאת אומרת "אתה עושה מעצמך צחוק"? אתה עושה ממני מישהו שסתם כותב שטויות בפורום. אני חושב שזו חוצפה מצידך לדבר ככה.

דבר שני - גם באתר של ASUS וגם באתר של nVidia יש הפרדה ברורה בין ה NF4 לבין NF 500 (סידרת 500). אני מניח שאם עושים את ההפרדה הזו, אז על צ'יפסטים עצמם יהיו שמות שונים ולא על כולם יהיה רשום NF4.

דבר שלישי - תביא לינקים לאתרים שניתן להבין מהם משהו - לא לינקים לאתרים ביפנית/סינית, אם כבר אתרים באנגלית, אז שיהיו מעודכנים ולא מלפני שנה (היה בכלל צ'יפסט 570 לאינטל לפני שנה?).

דבר רביעי - לא כתבתי שלא יתכן זיכרון שעובד בתיזמונים של 1-1-1-1, אלא התייחסתי לעובדה שהמידע והתמונות שהופיעו בלינק המקורי לא נראים כל כך הגיוניים ממספר סיבות.

פורסם

"דבר שני - גם באתר של ASUS וגם באתר של nVidia יש הפרדה ברורה בין ה NF4 לבין NF 500 (סידרת 500). אני מניח שאם עושים את ההפרדה הזו, אז על צ'יפסטים עצמם יהיו שמות שונים ולא על כולם יהיה רשום NF4."

יש דבר כזה NF5 ? למה שיכתבו NF570 אם הציפ הוא NF4 ? זה רק עוד סוג בתוך השם הכולל שהוא NF4.

-בלינק הראשן שנתתי רואים תמונה של הציפ של הלוח שגם שם רואים NF4 על הלוח.

"דבר שלישי - תביא לינקים לאתרים שניתן להבין מהם משהו - לא לינקים לאתרים ביפנית/סינית, אם כבר אתרים באנגלית, אז שיהיו מעודכנים ולא מלפני שנה (היה בכלל צ'יפסט 570 לאינטל לפני שנה?)."

כל מה שמגיע לארץ או לאירופה קודם כל עושה הרבה שעות שם ביפן/סין..

"קודם כל מה זאת אומרת "אתה עושה מעצמך צחוק"? אתה עושה ממני מישהו שסתם כותב שטויות בפורום. אני חושב שזו חוצפה מצידך לדבר ככה."

אם נפגעת אני מצטער,רק תגיד שטעית וזהו לא קרה כלום.

עריכה:

תמונה שווה אלף מילים:

http://www.oohashi.jp/c-board/c-board.cgi?cmd=one;no=4798;id=

עוד פעם אני אגיד כבר בפעם השלישית הוא לא היחיד שעבד בתיזמונים נמוכים כאלה בDDR2.

פורסם

רק תגיד שטעית וזהו לא קרה כלום.

תמונה שווה אלף מילים:

http://www.oohashi.jp/c-board/c-board.cgi?cmd=one;no=4798;id=

עוד פעם אני אגיד כבר בפעם השלישית הוא לא היחיד שעבד בתיזמונים נמוכים כאלה בDDR2.

הוא לא טעה

אין זכרון DDR2 שעובד בתזמונים כאלו וNFORCE 570/590 זה לא NFORCE4

התמונות שהבאת זה אותן התמונות מXS

וזה כנראה באג בלוח שמראה תזמונים כאלו (זה די ברור כי הביצועים זהים ואפילו פחות טובים מ3-3-3)

פורסם

תמשיכו ללכת עם הראש בקיר רואים את התמונה מהביוס שיש אפשרות ל1,אז אתם אומרים שזה זיוף ?

אין שיפור ? עובדה שרואים שיש שיפור בין 3 ל1 (יש תמונה בתארד שם).

אתה בעצמך לא יכול לדעת כמה שיפור יהיה בין 3 ל1,יכול להיות שהשיפור מ5 ל3 הוא עצום אבל מ3 ל1 הוא קטן יחסית.

בקשר ללוח יש בו לא מעט באגים,אחד מהם שהוא מזהה כאילו יש ל6800 HT ואין דבר כזה.

פורסם

אתה ראית מה אנשים יכולים לעשות היום עם פוטושופ ?

יש דברים שאתה פשוט נופל

אני לא אומר שזה זיוף או שזה אמיתי

לא בחנתי את התמונה לעומק ואין לי כח לחזור ללינק

אבל ללכת עם הראש בקיר זה בטח שלא

כי עם פוטושופ אפשר לעשות היום הכל!!

פורסם

רק שיהיה ברור - התזמונים מתייחסים למספר מחזורי השעון שעוברים מרגע ביצוע פעולה בזיכרון/שליחת פקודה לזיכרון ועד לקבלת תוצאה/אפשרות לשלוח פקודה נוספת. הזמן הזה קיים כי כל שינוי ערך (מ 0 לוגי ל 1 לוגי או להיפך) לוקח זמן מסויים, ולא מתרחש בזמן 0, והתיזמונים מייצגים את הזמנים האלו.

הבעיה בשלב מסויים הופכת להיות פיזיקאלית - למרות שמעלים את תדר הזיכרון, זמן התגובה של הרכיבים לא משתנה (באותו רכיב) - תמיד תהיה המגבלה הזו, ואז הפיתרון הוא להוריד את תדר הזיכרון או להעלות את התיזמונים. להוריד את תדר הזיכרון זאת לא אפשרות, ואז כל מה שנותר הוא להגדיר למחשב להמתין עוד מספר מחזורי שעון כדי לקבל תגובה מהזיכרון. עם הזמן מתכננים רכיבים יותר יעילים ושמסוגלים להגיב מהר יותר, אבל אף פעם לא יגיעו למצב של זמן תגובה של 0.

האם זה אפשרי לקבל תגובה מהזיכרון תוך 2.5 ננו שניות (CL1 עבור תדר מעשי של 400MHz)? אני לא יודע, אולי, אבל אם תוסיפו את כל המידע ה"חשוד" שמופיע בתמונות (זיהוי לא נכון של המעבד כ HT וכחד ליבה, צ'יפסט שלא מתאים ללוח, השינוי בביצועים), קשה שלא לחשוב שלא הכל "תקין" בעסק הזה. אני לא אומר שזה לא אפשרי, אלא פשוט לא נראה ממש סביר.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל הדבר היחיד שבאמת מעניין אותי פה זה מה ש-kyosen אומר על הלוח הזה:

I can understand that you can't believe my P5NSLI results...

...at first I also couldn't believe my eyes

But these are simple facts that P5NSLI has CL1 setting and

that I can set CL1-1T with Corsair 5400UL, without any difficulties.

Several screenshots are here:

http://www.oohashi.jp/c-board/c-boar...ne;no=4798;id=

Anyway, as Gautam says, this P5NSLI is VERY SLOW even if running at CL1.

There is no reason to choose P5NSLI...except formal SLI support, I think

פורסם

אני די סקפטי ומשהו מאוד מוזר פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים