עבור לתוכן

שלום, מחפש המלצות למחשב גיימרים בכ-5 אלף ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה!

מחפש המלצה למחשב גיימרים במחיר כולל של 5 אלף ש"ח. עכבר ומקלדת איכותיים במיוחד כבר יש לי וכך גם תקציב נפרד למסך ולכן התקציב הוא לכל שאר חלקי המחשב.

מאחר ואני מעדיף להימנע מבעיות אחריות אני רוצה להזמין את המחשב כולו מאתר מסוים כמו KSP (סתם דוגמא, כל חנות אמינה תתקבל בברכה).

חובה:

כרטיס מסך איכותי (אני מתכנן לקנות מסך 19 אינץ' איכותי וצריך כרטיס מסך נורמלי)

צורב DVD

מינימום 6 יציאות USB 2.0, לפחות 2 קדמיות

יציאת שמע קדמית תתקבל בברכה (אבל אני אחיה גם בלי)

צבע - שחור בלבד (אני עם MX1000 ומקלדת שחורה של לוג'יטק ומחפש משהו תואם)

הארדיסק - מינימום 250 ג'יגה.

המלצות שונות יתקבלו בברכה!

תודה מראש,

מתן

פורסם

מפרט מ-KSP:

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache

ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire

DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB)

Maxtor 250GB (16MB) SATA II

Sapphire (ATI) Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E

7.1 Channel Audio

DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black)

On Board 10/100/1000

Enermax Liberty ELT500AWT 500W

HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU)

Total price 5256 ¤

for payments 12 X 481 ¤

מחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדה.

למיטב הבנתי אמור להגיע ל-KSP ספק Enermax liberty 400W , האמור לעלות בערך 200 ש"ח פחות מהספק שבמפרט.

פורסם
  • מחבר

נראה אחלה ביותר!! האמת שזה גם יהיה נחמד לקנות מ-KSP כי הם נחשבים אמינים וזולים, המחשב הנוכחי שלי מהם ואני מבסוט בכללי.

עוד המלצות מישהו? משהו שהייתם משנים במפרט הזה? פריט אחר שאולי עדיף לתת עליו את הדגש? אני מעדיף לקבל כמה שיותר חוות דעת ככה שגם אם אתם מסכימים עם המפרט שקיבלתי אני אשמח לשמוע מזה :-)

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה - ג'יגה זיכרון פנימי נראה לכם מספיק?

הייתי מאוד שמח להפעיל את הסבבהDC שידועה כתוכנה שקורעת לזיכרון את הצורה בלי שהיא תהרוג את המחשב.

כלומר, איזה זיכרון פנימי אני צריך כדי להריץ משחק כשהסבבהDC ברקע? 2 ג'יגה יספיקו או שזו פשוט משימה בלתי אפשרית?

פורסם

לא שולחים שתי הודעות רצופות. תשתמש בכפתור עריכה.

2 גיגה יעזרו לך בזמני טעינה ובמולטיטסקינג, ואולי גם לסבבה. אם יש לך תקציב, קנה.

פורסם
  • מחבר

מצטער על העניין הזה פשוט אני לא כל כך מכיר את חוקי הפורום - אני אעבור עליהם ואשתדל יותר להבא.

בקשר לעוד ג'יגה זיכרון, זה כבר קצת חורג לי יותר מדי מהתקציב ולכן אני חייב לשאול בקשר לספק ההוא - מאיפה הבנת שהוא עומד להגיע, מתי וכיצד אני מברר את העניין? פשוט הפחות 200 שקל האלה יכולים כנראה לאפשר לי קנייה של עוד ג'יגה.

עוד חוות דעת מישהו? אני מאמין שאשיג תקציב ל-2 ג'יגה...בכל מקרה אני אשמח אם מישהו ייתן לי הצעה למפרט אחר או ייאשר את המפרט ההוא כי קצת מפחיד אותי לקנות מחשב על סמך המלצה של בנאדם אחד. מסכימים אותו או לא?

תודה מראש,

מתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים