פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.עדיף , P5B Deluxe
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים בהשואה ללוח גיגכייטGigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 למעבד 6600 בבקשה דעות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אף אחד עד עכשיו לא אמר פה תגובה נכונה, בבקשה לא לשלוח שטויות אם אתם לא יודעים על מה אתם מדבריםלוח הXBX הידוע גם כ-BADAXE הוא אחד הלוחות הכי טובים שקיימים לקונרו עם לא הכי טובהוא הלוח הראשון של אינטל המיועד לenthusiasts/overclockers כמה וכמה מהבורקלוקרים הכי טובים בעולם הישתמשו בלוח הזה עם הקונרו שלהם להגיע לתוצאות הכי גבוהות שאפשר, היתרון העיקרי של הלוח על לוחות 965P לשוק הגובה הוא שליטה מלאה בשינויי יחס הזכורונת (מחלקים מתחת ל1:1) מה שנותן צ'יפסט ה975Xהיתרון הכי גדול שלו וזה נראה לי קצת מוזר האמת שהוא עולה בארץ בדיוק כמו בחו"ל! $260 בKSP (בדרך כלל לוחות אם בארץ עולים 50% יותר)אם מדובר באמת באותו לוח כמו XBX כמו בחו"ל, מה שצריך להיות נכון אז תצא אם אחד הלוחות הכי טובים בשוק במחיר סביר
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים האמת? לא לוח שוסבשביל OC תצטרכו מעבד ES (שלא זמין ל-99.9% מהמשתמשים בעולם, ורוב ה-0.1% שמעבד כזה זמין בשבילם נמצאים ב-XtremeSystems)או מוד חומרתי (שגורר כמובן אובדן אחריות בגלל שינוי פיזי בלוח)נטו? לא מדובר על לוח מהפכני מבחינת איכות, אלא לוח מהפכני מבחינה קונספטואלית של אינטל, לוח שמכוון ל-Enthusiast, גם אם הוא לא מאפשר כמעט אופציות אוברקלוק וזה דיי סותר את מה שדורש קהל היעדהמחיר גבוה, ומקביל ל-Asus P5B Deluxe שהוא היום הלוח הטוב ביותר ל-C2D
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אף אחד עד עכשיו לא אמר פה תגובה נכונה, בבקשה לא לשלוח שטויות אם אתם לא יודעים על מה אתם מדבריםלוח הXBX הידוע גם כ-BADAXE הוא אחד הלוחות הכי טובים שקיימים לקונרו עם לא הכי טובהוא הלוח הראשון של אינטל המיועד לenthusiasts/overclockers כמה וכמה מהבורקלוקרים הכי טובים בעולם הישתמשו בלוח הזה עם הקונרו שלהם להגיע לתוצאות הכי גבוהות שאפשר, היתרון העיקרי של הלוח על לוחות 965P לשוק הגובה הוא שליטה מלאה בשינויי יחס הזכורונת (מחלקים מתחת ל1:1) מה שנותן צ'יפסט ה975Xהיתרון הכי גדול שלו וזה נראה לי קצת מוזר האמת שהוא עולה בארץ בדיוק כמו בחו"ל! $260 בKSP (בדרך כלל לוחות אם בארץ עולים 50% יותר)אם מדובר באמת באותו לוח כמו XBX כמו בחו"ל, מה שצריך להיות נכון אז תצא אם אחד הלוחות הכי טובים בשוק במחיר סבירעצוב, התבלבלת בין "הוא טוב מאוד ולכן השתמשו בו" ל"הוא דפוק, אבל מה לעשות הוא היה הלוח אם היחיד עם תמיכה בIntel Core 2 Duo בזמנו".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.