עבור לתוכן

לוח אם D975XBX מה אתם אומרים, שווה ?

Featured Replies

פורסם

נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.

פורסם

נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.

עדיף , P5B Deluxe

פורסם

מומלץ להימנע מקניית לוחות אם של INTEL.

פורסם

בהשואה ללוח גיגכייטGigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 למעבד 6600 בבקשה דעות

פורסם

מומלץ להימנע מקניית לוחות אם של INTEL.

תרגום בבקשה

פורסם

יכולות אוברקלוק מוגבלות...

פורסם
  • מחבר

הלוח תומך ב SATA2 ?

פורסם

לוח אם עלוב ביותר, שימש בעיקר לבדיקה ראשונית לפני יציאת לוחות המדגם.

פורסם

אף אחד עד עכשיו לא אמר פה תגובה נכונה, בבקשה לא לשלוח שטויות אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים

לוח הXBX הידוע גם כ-BADAXE הוא אחד הלוחות הכי טובים שקיימים לקונרו עם לא הכי טוב

הוא הלוח הראשון של אינטל המיועד לenthusiasts/overclockers כמה וכמה מהבורקלוקרים הכי טובים בעולם הישתמשו בלוח הזה עם הקונרו שלהם להגיע לתוצאות הכי גבוהות שאפשר, היתרון העיקרי של הלוח על לוחות 965P לשוק הגובה הוא שליטה מלאה בשינויי יחס הזכורונת (מחלקים מתחת ל1:1) מה שנותן צ'יפסט ה975X

היתרון הכי גדול שלו וזה נראה לי קצת מוזר האמת שהוא עולה בארץ בדיוק כמו בחו"ל! $260 בKSP (בדרך כלל לוחות אם בארץ עולים 50% יותר)

אם מדובר באמת באותו לוח כמו XBX כמו בחו"ל, מה שצריך להיות נכון אז תצא אם אחד הלוחות הכי טובים בשוק במחיר סביר

פורסם

האמת? לא לוח שוס

בשביל OC תצטרכו מעבד ES (שלא זמין ל-99.9% מהמשתמשים בעולם, ורוב ה-0.1% שמעבד כזה זמין בשבילם נמצאים ב-XtremeSystems)

או מוד חומרתי (שגורר כמובן אובדן אחריות בגלל שינוי פיזי בלוח)

נטו? לא מדובר על לוח מהפכני מבחינת איכות, אלא לוח מהפכני מבחינה קונספטואלית של אינטל, לוח שמכוון ל-Enthusiast, גם אם הוא לא מאפשר כמעט אופציות אוברקלוק וזה דיי סותר את מה שדורש קהל היעד

המחיר גבוה, ומקביל ל-Asus P5B Deluxe שהוא היום הלוח הטוב ביותר ל-C2D

פורסם

אף אחד עד עכשיו לא אמר פה תגובה נכונה, בבקשה לא לשלוח שטויות אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים

לוח הXBX הידוע גם כ-BADAXE הוא אחד הלוחות הכי טובים שקיימים לקונרו עם לא הכי טוב

הוא הלוח הראשון של אינטל המיועד לenthusiasts/overclockers כמה וכמה מהבורקלוקרים הכי טובים בעולם הישתמשו בלוח הזה עם הקונרו שלהם להגיע לתוצאות הכי גבוהות שאפשר, היתרון העיקרי של הלוח על לוחות 965P לשוק הגובה הוא שליטה מלאה בשינויי יחס הזכורונת (מחלקים מתחת ל1:1) מה שנותן צ'יפסט ה975X

היתרון הכי גדול שלו וזה נראה לי קצת מוזר האמת שהוא עולה בארץ בדיוק כמו בחו"ל! $260 בKSP (בדרך כלל לוחות אם בארץ עולים 50% יותר)

אם מדובר באמת באותו לוח כמו XBX כמו בחו"ל, מה שצריך להיות נכון אז תצא אם אחד הלוחות הכי טובים בשוק במחיר סביר

עצוב, התבלבלת בין "הוא טוב מאוד ולכן השתמשו בו" ל"הוא דפוק, אבל מה לעשות הוא היה הלוח אם היחיד עם תמיכה בIntel Core 2 Duo בזמנו".

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ...

אז הבנתי שהוא לא משו.

מה אתם אומרים על הלוח ABIT AB9 ?

פורסם

לוח מצוין

כרגע לא אוברקלוקר מזהיר במיוחד

כנראה ייפתר בגירסאות BIOS עתידיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים