פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים האם אני צריך לעשות בדיקות מסיומות אחרי ההתקנה או שפשוט להתקין וזהו? היתי רוצה לדעת שהכול בסדר מכיוון שאני מתכנת ולא היתי רוצה לייצר בעיות במחשב שעובד מצויין טפו טפו טפו. תודה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים דחוף אותו בחריץ והוא יעבוד.איזה לוח אם יש לך? (כדי לדעת באיזה סלוט להתקין )התשובה המתבקשת היא הדגם המדוייק. שם החברה לא מספיק.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=175אני מנסה להוריד את המנואל ולא מצליח יש לך את החוברת הדרכה של לוח האם ?בכל מקרה תוריד cpu-z פה מהאתרותתקין את הזכרון הנוסף באחת הסלוטיםותראה אם ב cpu-z זה מוגדר כ dual chanel אם לא תתקין בסלוט אחר ותבדוק ב cpu-zעוד סימן לבדוק זה כאשר המחשב עולה מופיע או sc/dc sc=סינגל צאנל dc = דואל צאנל
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים טוב, הורדתי את חוברת ההפעלה ושם מצויין שבכדי שהזיכרון יעבוד בדואל צריך לאכלס את שני הסלוטים הראשונים או את שני האחרים.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אין פה שאלה...אני אנחש שהשאלה אין מתקינים? יש לך ליד הזיכרון הזה עוד חריץ להכנסת הזיכרון..משני הצדדים שלו יש שני קליפסים כאלה..פתח אותם..תכניס את הזיכרון עד שהם יסגרו עליו לבד..(קצת בכוח) וזהו...תבדוק שהמחשב מזהה 1 ג"ב וזהו!תתחדש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.