עבור לתוכן

האם Geforce 7600GS יגביל אותי במשחקים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (על בסיס E6300, וג'יגה זכרון 667 ) ועקב חריגה מהתקציב המקורי החלטתי לקנות כרטיס מסך מסוג GeForce 7600 GS

הבנתי שהוא כרטיס מצויין מבחינת עלות\תועלת אבל האם הוא יגביל לי את המערכת במשחקים כבדים כדוגמת oblivion, ודומיו?

או שאפשר לקנות אותו בראש שקט?

פורסם

כל כרטיס מוגבל מבחית ביצועים, אפילו היקרים והחזקים ביותר.

אבל מגבלת הביצועים תהיה יותר ויותר רחוקה כאשר הכרטיס יהיה יותר ויותר חזק.

ה FPS, שזה כמות התמונות בשניה, מודד את הביצועים.

כרטיס משתלם הוא כרטיס שעולה לא הרבה יחסית למגבלת הביצועים שלו.

7600GS כרטיס מאוד משתלם, אך הוא כרטיס MID-Low END שזה אומר כרטיס בניוני-נמוך, וזה מה שהוא יתן לך במשחקים.

אך יש עוד קריטריון שהוא הגדרות הגראפיות, הן קובעות את הרמה של הריאליסטיות בגראפיקה במשחקים. כרטיס חלש יחסית יעבוד טוב על הגדרות נמוכות ויעבוד פחות טוב על הגדרות גבוהות. וכרטיס חזק יותר יעבוד טוב גם בהגדרות הגבוהות יותר.

במשחקים כמו Oblivion אתה יכול לשחק בהגדרות גראפיות בניוניות עם קצב FPS טוב.

מקווה שהבנת.

פורסם

את OBLIVION תוכל להריץ ברזולוצייה 1024X768 על HIGH.

פורסם
  • מחבר

3dGod אחי תודה רבה על התשובה המעמיקה. במקרה אני מבין קצת בגרפיקה אז זה לא היה נחוץ אבל תודה על ההשקעה.

האמת ששכחתי לרשום אבל התכוונתי לשאול האם יש כרטיס אחר במחיר דומה (700-800 ש"ח) שיתן תמורה נאה יותר?

פורסם

את ה 7600GS אתה משיג ב-600שח, יותר מזה לא משתלם.

אם התקציב שלך יכול לגדול בעוד 100-150שח, תוכל לקחת את 7600GT שעדיף בהרבה (עולה כ 930שח).

ואם אתה קונה את המחשב בעיקר למשחקים והתקציב שלך לא מאפשר לקחת כרטיס חזק יותר, תרד במעבד ותעלה בכרטיס.

תקח למשל את ה AMD Athlon 64 3200+ וגם הלוח יעלה לך הרבה פחות, וככה יהיה לך עוד מעל 1000שח לכרטיס מסך.

במקרה הזה המערכת הזאת תהיה הרבה יותר עדיפה למשחקים.

פורסם
  • מחבר

אני לוקח בחשבון שאת כרטיס המסך אני אחליף בעוד שנה שנתיים ואת היתר לא... לכן אני מעדיף להשקיע במעבד יותר מבכרטיס כרגע....

ואת הGT ראיתי ב1100 ש"ח בערך... איפה יש בפחות?

הבעיה היא שאני רוצה לקנות את כל המחשב מאותו מקום ולא בתפזורת-זה הכי נח... לכן קשה לי לקנות כל חלק מחנות אחרת.. :\

פורסם

אני לוקח בחשבון שאת כרטיס המסך אני אחליף בעוד שנה שנתיים ואת היתר לא... לכן אני מעדיף להשקיע במעבד יותר מבכרטיס כרגע....

הבעיה היא שאני רוצה לקנות את כל המחשב מאותו מקום ולא בתפזורת-זה הכי נח... לכן קשה לי לקנות כל חלק מחנות אחרת.. :\

איפה הרכבת את המפרט? אולי שם הם סתם מעלים במחירים..

פורסם

300ש"ח פחות טוב לך?

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1903

פורסם
  • מחבר

דווקא את זה ראיתי כמה פעמים... הבעיה היא שיש לו זיכרון של 128mb בלבד כשהיום הסטנדרט הוא 256 והפלצנים קונים אפילו 512...

אני מאמין שבמשחקים של היום ואלא שעתידים לצאת בקרוב את ההבדל הזה כבר נרגיש....

תודה בכל מקרה :)

פורסם
  • מחבר

דווקא את זה ראיתי כמה פעמים... הבעיה היא שיש לו זיכרון של 128mb בלבד כשהיום הסטנדרט הוא 256 והפלצנים קונים אפילו 512...

פורסם
  • מחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים