עבור לתוכן

דפקתי את הקודקים על המחשב...לא יכול לצפות בשום קובץ ווידאו.

Featured Replies

פורסם

שלום...

לפני כמה ימים הורדתי קובץ וידאו שקודד בXVID....

כשניסיתי להריץ אותו-הווידאו פעל,אבל ללא סאונד...

בהתחלה ניסיתי להתקין מחדש את הקודק של XVID,אבל להפתעתי-לא יכלתי להתקין אותו מחדש,וגם לא למחוק אותו...מסתבר שהיה קובץ פגום במערכת של הקודק שבלתי ניתן למחיקה.

בשלב הבא ניסיתי להתקין את הקודקים על המחשב של אחותי ואז להריץ את הווידאו-אבל גם שם לא היה סאונד...

לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הקודקים של K LITE על המחשב שלי...

כשניסיתי להתקין את הקודקים,ההתקנה התחילה,ומיד הופיעה הודעה שחסר לי איזה קובץ חיוני להתקנה...כמה שניות אחר כך הופיעו כמה הודעות בזו אחר זו שבהן מצוין כי מצויים קבצי קודקים פגומים על המערכת...הייתי בטוח שאלו הם הקודקים שהKLITE התקין,ולכן לחצתי על REMOVE ALL...

להפתעתי הרבה-אלו הם לא היו הקודקים של הK LITE,אילא בערך כל קודק וקובץ אחר שאחראי להרצת סרטוני ווידאו...

לאחר המחיקה המאסיבית אני תקוע במצב הבא:

-אם אני מנסה להפעיל קובצי AVI או קבצי MPEG המחשב לא יזהה אותם,אני כן יכול להפעיל אותם אם אני לוחץ על לחצן ימני,לוחץ על "הפעל באמצעות" ואז בוחר ידנית את הWINDOWS MEDIA PLAYER

-קבצי WMV בכלל לא נפתחים,במקומם נפתחת הודעת ERROR ומשהו בסגנון של "הקובץ לא נתמך ע"י הנגן ולכן יסגר"...קצת אירוני-בייחוד כי WMV זה Windows Media Viewer]

-קבצי MP3 ומוזיקה אחרים עדיין פועלים,כנ"ל לגבי קבצים שרצים על QUICKTIME PLAYER [מפורמט MOV]

-קבצי ווידאו בתוך משחקים עדיין פועלים,אפילו אם הם קבצי WMV...

הקיצר-משהו ממש נפגם,ורק עכשיו הבנתי שבהתחלה,לא היה לי סאונד כי היה חסר לי פילטר AC3...לצערי גיליתי את זה אחרי שדפקתי את כל יכולות המדיה של המחשב שלי,ועכשיו אני ממש זקוק לעזרה בדבר תיקון המחשב...

יש לי יותר מדי דברים לגבות עליו על מנת שאני אפרמט עכשיו,או אתקין את הווינדוס מחדש,אז זה לא בא בחשבון.

פורסם

תכנס ל ADD\REMOVE ותמחק את כל הקודקים שיש שם. כולם.

לאחר מכן תעשה RESTART, ותתקין את K-LITE הכי חדש.

זה אמור לעזור.

פורסם
  • מחבר

איך הקודק של KLITE יעזור לי להריץ סרטי WMV שוב פעם? :s05:

פורסם

הוא אמור להכיל את כל הקודקים שיש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים