פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים Total Annihilation Kingdoms משחק ממש קטן מבחינת דרישות מערכת ממש ממש קטן! לא שוקל הרבה ומשחק פצצההה!!ויש גם את IIו Age of Empires Iוגם 3 Heroes אבל זה קצת שונה....אבל אחד החזקים!!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שלושת המשחקים שאמרתי לך הם פצצות וממש פשוטים ולא דורשים כלום מהמערכת...ואם כבר אתה מתקין לו הירוס שלא ישתעמם תביא לו את Heroes 3 Complete זה הירוס 3 שכולל את 2 ההרחבות שלו!!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר שלושת המשחקים שאמרתי לך הם פצצות וממש פשוטים ולא דורשים כלום מהמערכת...ואם כבר אתה מתקין לו הירוס שלא ישתעמם תביא לו את Heroes 3 Complete זה הירוס 3 שכולל את 2 ההרחבות שלו!!לגביי הפצצות אתה צודק אז אני כבר לוקח את העצה שלך על ההרחבות
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים תאמין לי שהוא יהיה נורא מרוצה והכי שמח עם ההירוס עם ההרחבות אני עד היום משחק בזה חוץ מזה בכלל הירוס זה המשחק!! אני משחק בראשון מגן חובה ועד היום אני משחק במשחקיי הירוס אבל אין כמו 3 עם ההרחבות שלו פשוט מאוד תביא לו את זה זאת גרסה שאתה מתקין וכבר ההרחבות בפנים ככה זה בא.... וזה משחק שלא משעמם ולא נמאס ממנו!!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר תאמין לי שהוא יהיה נורא מרוצה והכי שמח עם ההירוס עם ההרחבות אני עד היום משחק בזה חוץ מזה בכלל הירוס זה המשחק!! אני משחק בראשון מגן חובה ועד היום אני משחק במשחקיי הירוס אבל אין כמו 3 עם ההרחבות שלו פשוט מאוד תביא לו את זה זאת גרסה שאתה מתקין וכבר ההרחבות בפנים ככה זה בא.... וזה משחק שלא משעמם ולא נמאס ממנו!!ב3 שיחקתי וכל פעם אני חוזר לזה , וואלה אני אביא לו , ובהרחבה אחת שיחקתי זאת שיש בתפריט הראשון מכשפה וכמה עצים חיים אבל זה ברוסית אז מהר מאוד הפסקתי , בכל מקרה הפעם אני אתן לו את זה באנגלית
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים תאמין לי שהוא יהיה נורא מרוצה והכי שמח עם ההירוס עם ההרחבות אני עד היום משחק בזה חוץ מזה בכלל הירוס זה המשחק!! אני משחק בראשון מגן חובה ועד היום אני משחק במשחקיי הירוס אבל אין כמו 3 עם ההרחבות שלו פשוט מאוד תביא לו את זה זאת גרסה שאתה מתקין וכבר ההרחבות בפנים ככה זה בא.... וזה משחק שלא משעמם ולא נמאס ממנו!! הירוס זה תפקידים לא אסטרטגיה :kopfpatsch:
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים הירוס זה תפקידים לא אסטרטגיה :kopfpatsch: הירוס זה תפקידים? (איזה חלק בדיוק זה התפקידים בנית העיר בנית הצבא או אולי איסוף משאבים? )
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני לא יודע בדיוק את הקטגוריה שלו, אני חושב "משחק תורות". בכל אופן, הוא ממש, אבל ממש לא אסטרטגיה, אתה שיחקת בכלל פעם באסטרטגיה? :
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים בהרחבה השלישית אתה יכול לבנות מפה במקום יעני לבחור את הדברים הבסיסיים של המשחק והמחשב בונה מפהוהירוס לא משנה מה הוא זה משחק חזק!!!!!!!!!
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים 1. RTS=Real Time Strategy2. TBS=Turn Based Strategyסדרת Heroes שייכת לז'אנר השני. עדיין אסטרטגיה, אבל מבוססת תורות.מה שפותח הדיון התכוון אליו הוא ז'אנר האסטרטגיה בזמן אמת. (Warcraft Series, C&C Series, StarCraft Series and so on).
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני לא יודע בדיוק את הקטגוריה שלו, אני חושב "משחק תורות". בכל אופן, הוא ממש, אבל ממש לא אסטרטגיה, אתה שיחקת בכלל פעם באסטרטגיה? : תקשיב יש 2 סוגי אסטרטגיה יש RTS דוגמת סדרת C&C וWARCRAFT\STARCRAFT ויש TBS דוגמת הירוס GALCIV וסדרת CIV לדורותיה(או שזה לא אסטרטגיה לשיטתך ) עריכה:הקדימו אותי^^^
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אני ממליץ על Emperor :Battle for duneמשחק מעולה עם גרפיקה טובה סביר להניח שיעבוד לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.