עבור לתוכן

משחק אסטרטגיה : ענק דרישות : 0

Featured Replies

פורסם

Total Annihilation Kingdoms משחק ממש קטן מבחינת דרישות מערכת ממש ממש קטן! לא שוקל הרבה ומשחק פצצההה!!

ויש גם את IIו Age of Empires I

וגם 3 Heroes אבל זה קצת שונה....אבל אחד החזקים!!

פורסם
  • מחבר

יאללה HEROES 3 !!! וואלה תודה שהזכרת לי את המשחק הזה !!!

פורסם

שלושת המשחקים שאמרתי לך הם פצצות וממש פשוטים ולא דורשים כלום מהמערכת...

ואם כבר אתה מתקין לו הירוס שלא ישתעמם תביא לו את Heroes 3 Complete זה הירוס 3 שכולל את 2 ההרחבות שלו!!

פורסם
  • מחבר

שלושת המשחקים שאמרתי לך הם פצצות וממש פשוטים ולא דורשים כלום מהמערכת...

ואם כבר אתה מתקין לו הירוס שלא ישתעמם תביא לו את Heroes 3 Complete זה הירוס 3 שכולל את 2 ההרחבות שלו!!

לגביי הפצצות אתה צודק אז אני כבר לוקח את העצה שלך על ההרחבות

פורסם

תאמין לי שהוא יהיה נורא מרוצה והכי שמח עם ההירוס עם ההרחבות אני עד היום משחק בזה חוץ מזה בכלל הירוס זה המשחק!! אני משחק בראשון מגן חובה ועד היום אני משחק במשחקיי הירוס אבל אין כמו 3 עם ההרחבות שלו פשוט מאוד תביא לו את זה זאת גרסה שאתה מתקין וכבר ההרחבות בפנים ככה זה בא.... וזה משחק שלא משעמם ולא נמאס ממנו!!

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שהוא יהיה נורא מרוצה והכי שמח עם ההירוס עם ההרחבות אני עד היום משחק בזה חוץ מזה בכלל הירוס זה המשחק!! אני משחק בראשון מגן חובה ועד היום אני משחק במשחקיי הירוס אבל אין כמו 3 עם ההרחבות שלו פשוט מאוד תביא לו את זה זאת גרסה שאתה מתקין וכבר ההרחבות בפנים ככה זה בא.... וזה משחק שלא משעמם ולא נמאס ממנו!!

ב3 שיחקתי וכל פעם אני חוזר לזה , וואלה אני אביא לו , ובהרחבה אחת שיחקתי זאת שיש בתפריט הראשון מכשפה וכמה עצים חיים אבל זה ברוסית אז מהר מאוד הפסקתי , בכל מקרה הפעם אני אתן לו את זה באנגלית

פורסם

הירוס זה תפקידים לא אסטרטגיה :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

הירוס זה תפקידים לא אסטרטגיה :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הירוס זה תפקידים? :screwy:

(איזה חלק בדיוק זה התפקידים בנית העיר בנית הצבא או אולי איסוף משאבים? :kopfpatsch:)

פורסם

אני לא יודע בדיוק את הקטגוריה שלו, אני חושב "משחק תורות".

בכל אופן, הוא ממש, אבל ממש לא אסטרטגיה, אתה שיחקת בכלל פעם באסטרטגיה? ::)

פורסם

בהרחבה השלישית אתה יכול לבנות מפה במקום יעני לבחור את הדברים הבסיסיים של המשחק והמחשב בונה מפה

והירוס לא משנה מה הוא זה משחק חזק!!!!!!!!!

פורסם

1. RTS=Real Time Strategy

2. TBS=Turn Based Strategy

סדרת Heroes שייכת לז'אנר השני. עדיין אסטרטגיה, אבל מבוססת תורות.

מה שפותח הדיון התכוון אליו הוא ז'אנר האסטרטגיה בזמן אמת. (Warcraft Series, C&C Series, StarCraft Series and so on).

פורסם

אני לא יודע בדיוק את הקטגוריה שלו, אני חושב "משחק תורות".

בכל אופן, הוא ממש, אבל ממש לא אסטרטגיה, אתה שיחקת בכלל פעם באסטרטגיה? ::)

תקשיב יש 2 סוגי אסטרטגיה יש RTS דוגמת סדרת C&C וWARCRAFT\STARCRAFT

ויש TBS דוגמת הירוס GALCIV וסדרת CIV לדורותיה(או שזה לא אסטרטגיה לשיטתך :kopfpatsch:)

עריכה:הקדימו אותי^^^

פורסם

אני ממליץ על

Emperor :Battle for dune

משחק מעולה עם גרפיקה טובה סביר להניח שיעבוד לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים