עבור לתוכן

צריך עזרה קטנה בדרייברים

Featured Replies

פורסם

שלום.

לא מזמן קניתי את ה-geforce 7600gs 256mb של GIGABYTE (לא כתבתי את המפרט המלא כי אני מניח שכולם יודעים אותו).

עכשיו תמיד שיש לי איזו בעיה במשחק (FPS נמוך) אני מתקשר לייבואן של המשחק ושואל אותם איך אוכל להעלות את רמת ה-FPS.

עכשיו הם תמיד אומרים לי לעדכן את ה-driver. הספרות האחרונות שלי הן 9131. השאלה שלי היא האם גרסת הדרייבר שלי מספיק עדכנית. ואם לא מאיפה אוכל להוריד גרסת דרייברים אחרת. כי באתר של NVIDIA אין גרסת דריברים ל-7600GS יש רק ל-7800 ול-7900.

שאלה נוספת שיש לי היא שפעם שמעתי באיזה תוכנית טלוויזה SCREENSEVER שהמומחה שם אמר שהוא מעדיף את הכרטיסים של ATI כי לא צריך לעדכן את גרסת הדרייברים שלהם. זה נכון?

אז בקיצור אני צריך-

1-תענו לי האם גרסת הדרייברים שלי מספיק עדכנית, ואם לא מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה הכי עדכנית לכרטיס שלי?.

2-האם האיש הזה צדק בכך שהוא אמר שהכרטיסים של ATI יותר טובים ונוחים כי לא צריך לעדכן את הדרייבר שלהם?.

בתודה מראש לעונים

פורסם

אתה אומר שיש לך בעיה של FPS נמוך במשחקים, שמע, זה לא איזה X1900XT שהוא יסתדר נפלא בכל המשחקים ובכל ההגדרות, זה בסך הכל כרטיס Mid-Low משתלם למחירו. אז עד כמה בדיוק זה קריטי? עד כמה בדיוק רמת ה FPS אצלך לא מתאימה לכרטיסי 7600GS אחרים?

תבדוק תוצאה ב 3DMARK05 ותכתוב אותה כאן.

תכתוב גם את המפרט של המערכת שלך, כי יש אלפי משתמשים בפורום ולא כולם זוכרים את כל המפרטים שיש לשאר חברי הפורום ;)

שאלה נוספת שיש לי היא שפעם שמעתי באיזה תוכנית טלוויזה SCREENSEVER שהמומחה שם אמר שהוא מעדיף את הכרטיסים של ATI כי לא צריך לעדכן את גרסת הדרייברים שלהם. זה נכון?

איזה טיפש, אני לא מאמין :kopfpatsch:

ברור שאפשר לא לעדכן דרייבר בחיים, לכל כרטיס, לא יקרה כלום.

בפעם הבאה אל תשמע "למומחים" האלה שיש בתוכניות TV, וגם לא בחנויות.

ATI מוציאים כל פעם גרסאות דרייברים שמפשרות ביצועים בחלק מהמשחקים בצורה דיי משמעותית, אז ההיפך הוא הנכון.

1. גרסת הדרייברים שלך הכי עדכונית שאפשר.

2. כמו שכתבתי למעלה, הוא דפוק.

:hi:

פורסם
  • מחבר

3DGOD, אתה מכיר אותי. אתה יודע שאני עוד מתלמד. בחיים לא עשיתי דבר כזה, אני פוחד להרוס משהוא.

איך עושים את זה???.

פורסם

על מה אתה מדבר בדיוק? :o :o

פורסם
  • מחבר

אני ידוע דברים תיאורטיים אבל בפועל אף פעם לא עשיתי דבר כזה.

לא יודע אני פוחד להרוס משהוא.

אני מבין בכרטיסיס מסך קצת אבל בפועל לא לא מבין כל כך

פורסם

אני ידוע דברים תיאורטיים אבל בפועל אף פעם לא עשיתי דבר כזה.

לא יודע אני פוחד להרוס משהוא.

אני מבין בכרטיסיס מסך קצת אבל בפועל לא לא מבין כל כך

אני לא מבין על מה אתה מדבר בכלל :nixweiss: מה כבר אמרתי?

אולי לגבי הבדיקה ב 3DMARK05?

אם כן אז אין פה שום בעיה, ואין מה לפחד.

אתה מוריד תוכנה, מתקין אותה ומריץ אותה. היא מריצה לך כמה סצנות תלת מימדיות כבדות (לא יהיה לך משעמם ;) ) שלפי זה המערכת שלך מקבלת ציון. אם הציון הוא תקין אז רוב הסיכויים שאין לך שום בעיות FPS.

את התוכנה אתה מוריד מכאן.

(תוריד את גרסת ה 3DMARK05, ה Free, Limited)

פורסם
  • מחבר

תודה.

(תגיד מה אתה שיכור :). הוספתי אותך לאיסיקיו והסברתי לי קצת על טקסטורות. קוראים לך GTX נכון)

אני אעשה ויגיד לך זה היה

פורסם

תודה.

(תגיד מה אתה שיכור :). הוספתי אותך לאיסיקיו והסברתי לי קצת על טקסטורות. קוראים לך GTX נכון)

אני אעשה ויגיד לך זה היה

יופי, שחכת רק לכתוב את מספר האייסי המלא שלי, מספר ת.ז, מספר פלאפון וכתובת.

תכתוב את התוצאה שלך כאן, לא לחינם כתבתי את מה שכתוב לי בחתימה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים