פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני לא מבקש הרבה, רק תשובה לשאלה שלי.... :-\ LEADTEK PX7600 GS TDH Extreme http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר עזבו, התייאשתי...... תודה רבה לכל העונים על הכוונה הטובה, אבל חבל שאתם לא קוראים את מה שנשאל: אני קונה בנעה מחשבים מחשב וכחלק ממנו כרטיס מסך. BFG 7600 GS OC עולה 730. LEADTEK 7600 GS EXTREME עולה 775. האם כדאי יותר לקנות את הלידטק בנעה בתוספת 45 ש"ח מה- BFG ?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עזבו, התייאשתי...... תודה רבה לכל העונים על הכוונה הטובה, אבל חבל שאתם לא קוראים את מה שנשאל: אני קונה בנעה מחשבים מחשב וכחלק ממנו כרטיס מסך. BFG 7600 GS OC עולה 730. LEADTEK 7600 GS EXTREME עולה 775. האם כדאי יותר לקנות את הלידטק בנעה בתוספת 45 ש"ח מה- BFG ? אחי אתה סתם זורק כסף לים תקנה את המחשב ואת הכרטיס תקנה מSKYPC אתה לא תתחרט
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מה זה החברה הזאת ? מוכרת ? מומלצת ?אבל הוא שאל לגבי האקסטרים, זו הגירסא הרגיל, רק שידע :-)
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אחי אתה סתם זורק כסף לים תקנה את המחשב ואת הכרטיס תקנה מSKYPC אתה לא תתחרט ברור הרי זה לא המחשב שלך זה לא אתה שתתרוצץ בין שתי חנויות בכל פעם שמתקלקל חלק אחר, מה איכפת לך, שהוא ישבור את הראש נכון? בינתיים ה7600GS של 3D Fusion נראה כמו ההצעה הכי טובה פה, רק צריך לברר לגבי האיכות של החברה
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ברור הרי זה לא המחשב שלך זה לא אתה שתתרוצץ בין שתי חנויות בכל פעם שמתקלקל חלק אחר, מה איכפת לך, שהוא ישבור את הראש נכון? בינתיים ה7600GS של 3D Fusion נראה כמו ההצעה הכי טובה פה, רק צריך לברר לגבי האיכות של החברה למה אתה כזה קיצוני? : אתה צודק בנוגע להתרוצצויות בין חנויות זה באמת טרטור אבל גם לא שללתי את החברה 3D FUZION מידע על הכרטיס והחברה http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/30/3d_fuzion_geforce_7600_gs/1.html
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר תשמעו, אני באמת מתנצל אם אני נודניק, אבל רק ביקשתי תשובה פשוטה לשאלה פשוטה..... (כן מתשלם / לא משתלם)חוץ מזה, אני מתכוון לקנות הכל בחנות אחת, כי כמו שאת הכרטיס אני יכול לקנות בסקיי - פיסי, ככה אפשר לקנות זכרון בחנות אחרת, וזה פשוט לא נגמר.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים בסיקור הם אומרים שהכרטיסים של לדטק עדיפים אם הם זההים במחיר, אם הוא זול בכמה עשרות שקלים, אז עדיף ה3D Fuzion.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.