עבור לתוכן

תוכנות למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

הגיע אליי המחשב החדש

עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב?

מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה.

איזה תוכנות כדאי לי להוריד?

אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל?

איזה תוכנות כדאי שיהיה לי?

תודה

פורסם

חחח. כבר וירוס?? תשמע אני מביא לך פה רשימה של תוכנות חינמיות שיעזרו לך במחשב.

ZoneAlarm פיירוול-Firewall (חשוב ביותר להגנה על המחשב).

AVG אנטי וירוס - anti virus (גם חשוב ביותר, אבל אם יש לך כבר אנטי וירוס אז אין טעם להוריד)

Ad-Aware אנטי ריגול - Anti Spyware (מומלץ שיהיה, מרחיק את כל תוכנות הריגול קליל. תלחץ על הכפתור האדום ואז תופנה לשרת של ההורדה).

CCleaner תוכנת תחזוקה. (מומלץ ביותר. התוכנה מוחקת דברים לא נחוצים כגון TEMP. אל פחד, היא יודעת בדיוק מה היא מוחקת. היא גם מנקה את הרגיסטרי באופן בסיסי ביותר. תלחץ איפה שכתוב Download from FileHippo.com ואז תלחץ על הכפתור הגדול בצד ימין של ההורדה)

Firefox דפדפן אינטרנט (התחלופה הטובה ביותר ל IE אינטרנט איכספלורר, הפיירפוקס מכניס את אינטרנט איכספלורר לכיס הקטן בכל הקטגוריות ובייחוד כשמדובר באבטחה. אחרי שתוריד ותתקין תכנס לפה ותוריד את ההרחבות שאתה חושב שיעזרו לך; אם אתה לא מבין אז דבר איתי במסנג'ר ואני אעזור לך. אם אתה לא אוהב את ההרחבה שהורדת אז אתה יכול למחוק אותה. בשבוע שבועיים הראשונים יהיה לך קצת שונה לגלוש דרך הפיירפוקס, אבל אחריהם אתה כבר תתרגל לדפדפן הטוב בעולם)

טוב, אלה תמצית התוכנות החינמיות הטובות ביותר. אני מקווה שעזרתי.

פורסם

Ad-Aware אנטי ריגול - Anti Spyware (מומלץ שיהיה, מרחיק את כל תוכנות הריגול קליל. תלחץ על הכפתור האדום ואז תופנה לשרת של ההורדה).

CCleaner תוכנת תחזוקה. (מומלץ ביותר. התוכנה מוחקת דברים לא נחוצים כגון TEMP. אל פחד, היא יודעת בדיוק מה היא מוחקת. היא גם מנקה את הרגיסטרי באופן בסיסי ביותר. תלחץ איפה שכתוב Download from FileHippo.com ואז תלחץ על הכפתור הגדול בצד ימין של ההורדה)

Firefox דפדפן אינטרנט (התחלופה הטובה ביותר ל IE אינטרנט איכספלורר, הפיירפוקס מכניס את אינטרנט איכספלורר לכיס הקטן בכל הקטגוריות ובייחוד כשמדובר באבטחה. אחרי שתוריד ותתקין תכנס לפה ותוריד את ההרחבות שאתה חושב שיעזרו לך; אם אתה לא מבין אז דבר איתי במסנג'ר ואני אעזור לך. אם אתה לא אוהב את ההרחבה שהורדת אז אתה יכול למחוק אותה. בשבוע שבועיים הראשונים יהיה לך קצת שונה לגלוש דרך הפיירפוקס, אבל אחריהם אתה כבר תתרגל לדפדפן הטוב בעולם)

טוב, אלה תמצית התוכנות החינמיות הטובות ביותר. אני מקווה שעזרתי.

מחקתי את ה-ZA וה-AVG

תוריד פשוט Karpskey intrent secirty

(הגירסא של ה-30 יום :cool2: )

וצריך גם את התוכנה Spy Bot

פורסם

מחקתי את ה-ZA וה-AVG

תוריד פשוט Karpskey intrent secirty

(הגירסא של ה-30 יום :cool2: )

וצריך גם את התוכנה Spy Bot

את ה Zone Alarm תשאיר בכל מקרה. הפיירוול הטוב ביותר!

הקספרסקי באמת מכניס את AVG לכיס הקטן , אבל הוא לא חינמי. ותצטרך לקנות אותו לאחר ה30 יום.

ובקשר לspybot, התנסיתי עם התוכנה והיא לא מציאה, ad aware יותר טובה. אם אתה רוצה אז תוריד גם את spybot. אפשר שיהיו 2 אנטי ריגול במקביל על אותו מחשב.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שדי נדפקתי עם וירוס בעייתי:

testyq0.jpg

הAVG מצא לי את זה... עכשיו אני אוריד קספרסקי ואולי הוא יידע איך לטפל בו.

בסימנטק נותנים דפים שלמים של פתרונות אבל זה כולל ניקוי רג'יסטרי ועוד בולשיט שאין לי מושג מה לעשות.

תודה למי שנתן את התוכנות!

פורסם

הAVG מצא לי את זה... עכשיו אני אוריד קספרסקי ואולי הוא יידע איך לטפל בו.

בסימנטק נותנים דפים שלמים של פתרונות אבל זה כולל ניקוי רג'יסטרי ועוד בולשיט שאין לי מושג מה לעשות.

תודה למי שנתן את התוכנות!

על לא דבר. תוריד גם את שאר התוכנות ואל תמחק את zone alarm, כי הקספרסקי אפילו לא מתיימר להתחרות בו.

פורסם

אני הכי ממליץ לך לקנות NOD32.

על ה130 שקל האלה אתה לא תתחרט,אני עובד איתו כבר שנה וחצי,ובחיים לא היה וירוס שעבר אותו.

היה לי זון אלארם,סתם מכביד על המחשב,ומוציא הודעות מעצבנות כאלה...גם נורא ק'יצי..עכשיו אני בלי פיירוול בכלל ואני לא רואה הבדל.

פורסם

אני הכי ממליץ לך לקנות NOD32.

על ה130 שקל האלה אתה לא תתחרט,אני עובד איתו כבר שנה וחצי,ובחיים לא היה וירוס שעבר אותו.

היה לי זון אלארם,סתם מכביד על המחשב,ומוציא הודעות מעצבנות כאלה...גם נורא ק'יצי..עכשיו אני בלי פיירוול בכלל ואני לא רואה הבדל.

תראה מי שמדבר. אם כבר NOD32 זה מכביד על המחשב.

פורסם

spyware stormer - תוכנה לניקוי מרגלים ווירוסים קטנים

Norton Internet Security - אנטי וירוס, חומת אש,שמירה ואבטחה המחשב בזמן גלישה באינטרנט ובמחשב

ויש עוד מומלצות אבל אלה סבבה.......

פורסם

Norton Internet Security זה הדבר שהכי מכביד על המחשב בעולם.. זה כאילו יש לך את DOOM3 רץ ברקע..

NOD32 לעולם לא יכביד על המחשב בגרוש, והוא מאוד מומלץ.

Karpskey intrent secirty יותר מדי מעצבן עם כמות ההודעות שלו, לדעתי זה רק לפרנואידים שאוהבים לדעת שהוא פועל.

פורסם

spyware stormer - תוכנה לניקוי מרגלים ווירוסים קטנים

Norton Internet Security - אנטי וירוס, חומת אש,שמירה ואבטחה המחשב בזמן גלישה באינטרנט ובמחשב

ויש עוד מומלצות אבל אלה סבבה.......

בחיים, אבל בחיים אל תשתמש בנורטון. נקודה! גם תוכנה גרועה וגם לא תצליח להסיר אותה. התוכנה הכי גרועה ועלוקה שראיתי בחיים.

על הspyware stormer אף פעם לא שמעתי אז קח בחשבון שזאת תוכנה ממש לא פופולארית. ואם אם היא לא פופולארית אז כנראה שיש סיבות טובות לכך.

פורסם

אם יש לך מחשב טוב אז ה-Norton Internet Security בכלל לא מכביד ופועל יפה!!! :bash:

ותוכנה קלה וגם טובה היא הפנדה panda titanum

פורסם

אם יש לך מחשב טוב אז ה-Norton Internet Security בכלל לא מכביד ופועל יפה!!! :bash:

ותוכנה קלה וגם טובה היא הפנדה panda titanum

פותח הדיון, בבקשה תתעלם מכל מה שnaoriko כותב. תודה.

פורסם

Norton Internet Security זה הדבר שהכי מכביד על המחשב בעולם.. זה כאילו יש לך את DOOM3 רץ ברקע..

NOD32 לעולם לא יכביד על המחשב בגרוש, והוא מאוד מומלץ.

Karpskey intrent secirty יותר מדי מעצבן עם כמות ההודעות שלו, לדעתי זה רק לפרנואידים שאוהבים לדעת שהוא פועל.

WTF Are U Taking About?!!?!

קרספסקי לא מכביד בכלל!

בפורום הזה הגענו כבר שכולם אומרים שהגירסא 6 של קרפססקי לוקחת את נוד 32

ואתה יכול לכבות את הודעות האלה בשניה , לוחץ על הכפתור בצד ו-hide messages

באמת, שטויות.

פורסם

אני במחשב הישן ה-Norton Internet Security פעל איטי וכל המחשב נתקע ועכשיו יש לי מחשב חדש והוא פעל טוב אבל החלפתי לפנדה טיטניום וב microsoft spyware

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים