פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים הורדתי פיפא 2002 וניסיתי להתקין אותו, לא היה ממש מה להתקין אז פשוט נכנסתי למשחק, זה נכנס והכל, ואז כאשר לחצתי להיכנס למשחק עצמו זה נטען ויצא... ונתן דוח שגיאות כזה... ניסיתי להפעיל אותו במצב compability של ווינדוז 98\2000\95 וכלום לא עוזר... זה עדיין נכנס למשחק, וכשאני מפעיל אותו נטען - ויוצא.עזרו לי בבקשה, מה עושים?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים in fifa 2002 3DFX setup, turn off hardware accelration and use software accelerationi tried some old fifas that didnt work becouse they turned to be out incompaitable with new graphic cards. so try to work with software accelration instead of the graphic card
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר האמת היא שלא ממש הבנתי אותך... כשאתה אומר 3DFX setup אתה מתכון לזה???: בכל מקרה לא ממש הבנתי אותך, איך אני עובר לעבוד עם תוכנה הaccelration הזאת? מה אני צריך לעשות?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים it doesnt allow u to use software becouse u have hardware accelerationsearch for some patch for fifa 2002 in google and see if that helps u
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים זה כבר קרה לי הדבר הזה עם הפיפא מה שעשיתי שמתי אותו שיפעל על מצב ווינדוס 98 והחלפתי כמה קראקים עד שזה פעל....
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים dinozaur1בעייתך נובעת מגורמים לא חוקיים-ווארז ולכן לא נוכל לעזור לך בנידוןקרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?action=showagreementnaoriko, בקשר אלייך הגיע הזמן שתקלוט שאצלינו בפורום לא מדברים על שום דבר שקשור לווארז ודברים לא חוקיים אחרים ולכן אני דורש ממך לקרוא את חוקי הפורום כדי שתבין ותפנים!אני לא אסבול זאת פעם הבאה והתוצאה תיהיה אזהרה נוספת בשבילךננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.