פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים שלום לכולם.אני מעוניין לקנות דיסק למחשב נייד.נתקלתי בחברות המוכרות:Samsung, Toshiba, Hitachi, Western Digital.שמעתי שWD לא מככבים במיוחד בתחום.אני רוצה לקבל המלצה ודיעות ממי שמכיר ויודע, מי מהחברות היא הטובה והאמינה והאיכותית ביותר.רק אציין שהדיסק לא מיועד למחשב נייד אלא למכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק קשיח של נייד.לכן אני מחפש מוצר אמין ואיכותי שיחזיק בדרכים.המון תודה.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים דווקא בעבודה אני משתמש במאות Western Digital ניידים, וחזר אלי מספר קטן מאוד של מקולקלים, אפשר לספור על יד אחת.בכלאופן, קח את זה שנותן את האחריות הכי ארוכה.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים גם לי היו התלבטויות רבותWD הם הכוננים בעלי צריכת החשמל הגבוהה ביותר בערך 20% יותר מכל שאר הכוננים והביצועים לא טובים יותר וגם המחיר לא יותר טוב לכן עדיף חברות אחרותhttp://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=102&language=enלאחר התלבטויות רבות וסקר מקיף הזמנתי סגייט 5 שנות אחריות נתונים טובים ומחיר מעולהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_1428&products_id=8642http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,683,00.htmlיש בערך שלושה דגמים שונים לאותו הכונן אתה יכול לישאול בחנות (אין בינהם הבדלים גדולים)
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אני אתעלק על השירשור במקום לפתוח עוד אחד.אני גם רוצה לקנות עכשיו HD למחשב הנייד שלי ודיברתי עם נציג של אחד האתרים שאמר לי שצריך לבדוק עד איזה נפח הלוח אם שלי תומך והוא לא ידע לתת לי תשובה.זו פעם ראשונה שאני שומע על מגבלה של נפח הארד דיסק על ידי הלוח אם (או הביוס לצורך העניין). אז יש דבר כזה?ואיפה אני יכול לקבל מידע על הנייד שלי - Acer TravelMate 291 LCi?הלוח הוא של אינטל מדגם 855GM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.