פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יש לי סרטים ותרגום בנפרד אני רוצה לחבר בנייהם שיהיו מחוברים לתמיד אבל אין לי תוכנה אני צריך שמות של תוכנות שמחברות תרגום לסרט תודה לכל מי שמגיב
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים לא הבנתי למה אתה מתכוון לחבר בנייהם ? לחבר באופן זמני כדי לראות במחשב?.... BSPLAYER.לצרוב למדייה יחד עם התרגום?....ConvertXToDVD .
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אני רוצה לחבר את הסרט עם התרגום שאני מפעיל את הסרט הוא כבר אוטומטית עם תרגום בלי שאני יצטרך להכניס אותו
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים תוריד VobSub ככה עם התרגום תואם בשם את הסרטאז זה יחבר אוטומתיתועם לא התוכנה הכי נוחה Bsplayer
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אבל אני לא רוצה שהתרגום יהיה על הסרט זמני!! אני רוצה שהסרט יהיה יעני עם תרגום מובנה שאני יפעיל את הסרט בדיוידי במחשב לא משנה איפה שהסרט יפעל אוטומטית עם תרגום אני רוצה תוכנה שמחברת את הסרט והתרגום ביחד לצמיתות
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אבל אני לא רוצה שהתרגום יהיה על הסרט זמני!! אני רוצה שהסרט יהיה יעני עם תרגום מובנה שאני יפעיל את הסרט בדיוידי במחשב לא משנה איפה שהסרט יפעל אוטומטית עם תרגום אני רוצה תוכנה שמחברת את הסרט והתרגום ביחד לצמיתותAvi ReComphttp://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=390056תוכנה מעולה וקלה מאוד לשימוש והיא בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.