פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אני יגדיר את זה כך: משחק מהמם! , הגרפיקה הפס קול שמגיע בדיוק בזמן הנכון,האווירה.ממליץ לשחק בו משחק מאוד יפה ומהנה.לבעלי מחשב חזק בלבד!הציון שלי 9+
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר כן בשביל כמה צבעים מפגרים.כתבתי את דעתי הקצרה , לא מעניין אותך אל תקרא
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אבל אם לא מעניין אותנו אז בשביל מה לפתוח ת'רד?אם כבר היית כותב סקירה/ביקורת מפורטת ומעמיקה, אבל השורה וחצי הזו?!
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים וזה בכלל לא משחק,זה רק שלב שבא להדגים את הHDR ותסכים איתי שעדיין אפשר לכתוב יותר משורה וחצי.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אני בכלל מאחורי כולם... רק לפני כמה ימים התחלתי לשחק בHL2 הרגיל :-X אוי איזה כיף לך...
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מה נסגר עם כולם פה?שנתפח פה ת'ראד על "משחק" בן רבע שעה אשר מביע "חוות דעת".
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חברים קצת להירגע הפורום הזה הוא לא מקום לריבים מטופשים.בכל מקרה, בתור מעריץ שסוגד ל- Half Life דווקא לא שיחקתי בlost coast...תוכלו לתת קצת פרטים חוץ מזה שזה שלב הדגמה ל-HDR. בעצם האם הוא קשור איכשהו לעלילה של המשחק המקורי? מי פיתח אותו? ומה האורך?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים Valve פיתחו אותו בתור שלב שמציג את טכנולוגיית ה-HDR החדשה שלהם (דאז). האורך עומד על כ-15/30 דקות. (אני עשיתי אותו ב-20 בשביל להתפעל מהסביבה ולשמוע את ה-commentary עד הסוף). המשחק אינו קשור לעלילת HL2, וחוץ מדמות של דייג וחנית שאפשר לזרוק על ה-Combine אין שם כלום חדש. עיקר ה"משחק" זה ההצגה של הטכנולוגיה מפי המפתחים (commentary). זהו. ד"א HL2, אתמול קניתי את EP1, ואני כבר לקראת הסוף. מאוד נחמד. הערה: שיערתי ש-15\30 דקות זה הזמן הממוצע של גיימר ממוצע לסיים, אז לא להתלהם ולהתחיל להתווכח על זה. ממש לא רלוונטי.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים רגע מי נגד מי..? זה משחק שצריך לשלם עליו והוא לוקח 15 דקות? או שזה דמו שאפשר להתחרמן עליו? כי אני דווקא מאוד בקטע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.