פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים איך הלוחות של ASrock חוץ מזה שהם זולים? הרכיבים איכותיים הלוח עצמו איכותי?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אם אתה מתכוון לעשות OC אז הלוח ממש לא בשבילך אם אתה לא צריך OC (וגם התקציב מוגבל) אז לך על האסרוק
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים הרכיבים עצמם לא איכותיים. הם טייוונים, זולים, ולא משהו מיוחד.לוחות ASRock נועדו לאנשים שאין להם תקציב, אין להם צורך מיוחד בשדרוג עתידי ובכלל הם צריכים סתם לוח זול שםשוט יעבוד...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אם אתה מתכוון לעשות OC אז הלוח ממש לא בשבילך אם אתה לא צריך OC (וגם התקציב מוגבל) אז לך על האסרוקדווקא הייתי הולך על לוחות אינטל.אם בטוח אין כל OC.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים רק אל תשכח שהלוחות של intel יותר יקרים וכבר במחירים שלהם עדיף גיגאבייט או אביטואילו אסרוק הוא הכי זול
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים הרכיבים עצמם לא איכותיים. הם טייוונים, זולים, ולא משהו מיוחד.לוחות ASRock נועדו לאנשים שאין להם תקציב, אין להם צורך מיוחד בשדרוג עתידי ובכלל הם צריכים סתם לוח זול שםשוט יעבוד...רוב מוצרי החומרה מורכבים שם באיזורי המזרח הרחוק.מה שמבדיל בין איכות המוצרים היא בקרת האיכות של כל חברה.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אסרוק בסדר גמור, רק לפעמים איכות ההרכבה שלהם לא משו, אבל זה יחסית נדיר. מבחינת פיצ'רים ללוח, יש לו יחסית הרבה שאין לאחרים וזה יתרון בשבילם.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים רוב מוצרי החומרה מורכבים שם באיזורי המזרח הרחוק.מה שמבדיל בין איכות המוצרים היא בקרת האיכות של כל חברה.כן אבל יש הבדל בין רכיבים יפניים(DFI ALBATRON וכו') לבן רכיבים טייונים.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים כן אבל יש הבדל בין רכיבים יפניים(DFI ALBATRON וכו') לבן רכיבים טייונים.עד כמה שידוע לי DFI מייצרים את הלוחות בטייוואן, יש לך איזה מקור שמעיד אחרת?רק שתדע בסוף הכל אותו דבר. מה שקובע היא בקרת האיכות של החברה.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אהם, לפי מיטב זיכרוני הוא מיוצר בסין....אבל הרכיבים עצמם יפניים.ולא יודע למה אני פשוט לא סומך על החברה הזאת.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אהם, לפי מיטב זיכרוני הוא מיוצר בסין....אבל הרכיבים עצמם יפניים.ולא יודע למה אני פשוט לא סומך על החברה הזאת.אל תשכח ש-ASROCK לא מייעדת את הלוחות שלה לשוק הגבוה, ולכן הלוחות שלה לא עומדים ברמה של לוחות מבית ASUS, GIGABYTE, DFI וכו'.מחיר נמוך ברוב המקרים שווה ירידה באיכות הלוח. זה בדיוק מה ש-ASROCK מציעה. לוח עם יחס עלות/ביצועים גבוה מאוד.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים זה בדיוק מה שאני טוען. שהם מציעים פתרונות זולים לאנשים ללא תקציב.הרי אתה לא תצפה מבן אדם שיש לו משרד לקנות אלנדייל עם ASUS P5W DH... לעומת אלנדייל E6300 עם האסרוק XFIRE הרבה יותר הגיוני למשרד.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר אין לי מגבלה של תקציב סתם קניתי אותו כי היה זול.. אני לא מתכנון אוברקלוק, עדיין כדאי להחליף אותו? מישהו קרא ביקורות על הלוח הזה?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים עד כמה שידוע לי DFI מייצרים את הלוחות בטייוואן, יש לך איזה מקור שמעיד אחרת?רק שתדע בסוף הכל אותו דבר. מה שקובע היא בקרת האיכות של החברה.לא רק. איכות הרכיבים משמעותית ויש כאלה המיוצרים ביפן או סתם בסין\טיוואן אבל באיכות אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.