פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים שלום,יש לי ראוטר אלחוטי קצת מעפן הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות בהתחברות,הוא גם זול מאוד לכן אני לא מתפלה שיש בו תקלות קניתי אותו מבזק.החלטתי שאני רוצה לקנות אחד מקצועי שיעבוד כל הזמן וגם שיהיה אפשרלפתוח בו פורטים בקלות אימיול וכד'...אז אני מחפש המלצה לראווטר אלחותי עם מודם ADSL...!תודה,
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים יש שני ראוטרים מומלצים (בטח יש יותר . .)1. WRT54GL של Linksys באיזור ה 400 ש"ח2. 3COM באיזור ה 250 ש"חשניהם בלי מודם ADSL ומתאימים לחיבור לכבלים ול ADSL.אז למה אני מציע לך נתב בלי מודם כאשר אתה מבקש עם?1. את המודם מקבלים בחינם מבזק ולא צריך לדאוג לתחזוקה - מתקלקל מחליפים.2. אם תחליט לעבור לכבלים לא תוכל להשתמש בראוטר אם הוא כולל מודם ל ADSL בתוכו.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים יופי של שיטה... אפשר הסבר איך מחברים אותם אחד לשני (ולמחשב) בדרך הכי טובה... והגדרות וכל זהיש לי שני מודמים בבית 1. הישן והטוב של אלקטל. ו2. החדש של אזטק.אני יכול להשתמש בכל אחד מהם אם אני רוצהכרגע אני מחובר באמצעות נתב 2wire שאני כמעט בטוח שהוא לא יכול להתחבר ישירות לאלחוטי אלא רק דרך מחשבועוד דבר, כמה עולה מקלט אלחוטי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.