פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים שלום לכולם! חיפשתי בכל הפורומים האפשריים לגביי רשת אלחוטית בבית כאשר הטופולוגיה בבית היא 2 קומות עם מודם בממד - וגיליתי שיש חוסר מוחלט במידע כזה ..... אז ככה - אחריי הרבה ניסויים שעשיתי עם ראוטרים : המודם נמצא בממד בקומה הראשונה (בקצה אחד של החדר) והמחשב הנייד נמצא בחדר בקומה השנייה (ממוקם בכיוון ההפוך לראוטר, כאשר בין הקומות 15 מדרגות ) - יש קליטה טובה מאוד !!! הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL אני מקווה מאוד שזה יעזור להרבה מאוד אנשים שניתקלו בבעיות מסוג כזה. תהנו !
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL איכות זאת לא מילה גסה עוד הסברים על הנתב האהוב עלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181113.0 ;D
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מפריע לו אם יש ריצוף קרמיקה לקלוט בין הקומות ? מישהו אמר לי שזה יכול ליהיות בעייתי קצת...בכל אופן, יש לו כניסות גם לחיבור רשת חוטי ?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים נסה לסגור את הדלת של הממד ותראה אם זה עדיין עובדאם זה צמוד לדלת כל ראוטר נורמלי יעבוד עם דלת פתוחה
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים בידיוק מה שאני צריך ! אני קונה כזה השבוע ! 299 שקל, אחלה מחיר נכון?שוב השאלה על הקרמיקה... אין לי בעיה עם ממ"ד..אני צריך לדעת אם הקרמיקה בריצוף תעשה בעיות במעבר לקומה למטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.