פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים המחשב של אבא שלי החל לפני כשבוע להכבות ללא סיבה, לפעמים זה אחרי דקות ממושכות של עבודה ולפעמים זה אחרי שניה שהווינדוס עלהניסיתי להחליף לזכרון אחר - הבעיה המשיכהשמתי מאוורר בייתי מול המחשב - בעיה המשיכהאני חושד מאוד שזה ההארדיסק, מכיוון שלפני כחודשיים הוספתי הארדיסק 20GB שהיה במחשב ישן, ויש מצב שהוא די זקן ותקולהאם התקלה יכולה לנבוע מרכיב אחר במחשב או ש100% זה ההארדיסק הישן?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מילה אחת לגבי ההרדיסקSCANDISKולמרות שנראה לי שאם המערכת הפעלה לא נמצאת על אותו הרדיסק אז זה לא אמור לעשות ריסטרט
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר מממ אוקיי, לקחתי את הארדיסק ממחשב אחר ועדיין המחשב ריסטרט את עצמומדי פעם כשהמחשב מופעל מחדש הוא נותן התרעה הPOST כאילו עשיתי OC ומהעבד לא במצב הרגיל שלו. אבל, המעבד במצב ברירת מחדל שלו, והוא גם מעבד פנטיום 4 שלא אמור להיות כל כך רגיש לטמפרטורות ולקרוסמה עוד יכול להיות?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אם אחרי Restart או לפעמיים שאתה מדליק את המחשב הוא חושב שהוא ב OCאז יש לך בעייה בלוח.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר יש דרך לוודא שזה הלוח? הוא של ABIT אבל אני בספק אם באחריותאחרי שהמחשב עושה ריסט בפוטס יש הודעה של "המעבד אינו עובד במהירות הרגילה וזה גורם לחוסר יציבות..." למרות שלא נעשה שינוי
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים נתקלתי בלוח של Asus שבדיוק עשה את אותה בעייה ואם הזמן זה נהיה גרוע יותר עד למצב של פעם המחשב נדלק ופעם לא.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים תרכיב הכל מחדש, בדוק טמפ' של כל הרכיבים, תיראה שהמאוורר שעל המעבד יושב כמו שצריך ושהכל מחובר כמו שצריך להיות
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עמרי, לאט לאט רכיב רכיב.לילה אחד תריץ MEMTEST על הזיכרון. לא הייתי שולל את זה מידי כל כך. אחר כך חצי שעה תבדוק את הכונן הקשיח עם הדיסקט הפעלה שתוריד מאתר היצרן.לדעתי דווקא זה ספק ולא לוח, איזה ספק זה?אם שלושת אלו תקינים, אז בדק 95% מהאפשרויות.תבדוק עם PRIME את המחשב בעומס, אם יש לך כרטיס מסך אחר תנסה איתו.ותחזור לדווח
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר מור, חלק ממה שאמרת כמו אני אמרתי, כבר עשיתי ובוודאות התקלות המשיכו גם בלעדיהםזכרון - מה256MB שהיה החלפתי ל512MB של טווינמוס שהוא גם 400MHZ ועדיין היו תקלות, אז הוא לא מואץ בטעותהארדיסק - החלפתי, והיתה עליו כמובן התקנה אחרת של ווינדוס, ככה שזה לא בעיה שדורשת פרמוטכמו כן התחלתי לעשות DEFRAG להארדיסק אחר לגמרי והוא תפקד יפה כ20 דקות, אבל הספיק 2 דקות של להפעיל SPEEDFAN והמחשב נפלכמו כן הפעלתי את TOAST לא מעט וזה עזר למחשב להכבה מהרדברים שאפשר לעשות: (אבל רק בעוד שבועיים כי אני עכשיו בצבא)כרטיס מסך אחר אני יכול לבדוקספק - הוא ג'נרי, אבל הוא החזיק עד עכשיו בסדר גמור, ובמחינת חיווים הכל תקין (נורות דולקות, המחשב תמיד נדלק) אז אני לא יודעעעעעעעעעעמעבד ולוח - הבעיה העיקרית. אין לי עוד אינטל בבית לשחק איתם החלפות
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עוד אפשרות זה כמו שאמרת לבדוק עם ספק כוח אחר, נקווה שזה באמת הספק ולא הלוח אם
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים הסתכלת מקרוב על הלוח אולי יש קבל / קבלים שהתנפחו כלפי מעלה (כלומר קיבלו צורת פירמידה עם קודקוד)? במידה שכן אז כנראה שהלוח אם גורם לקריסות בגללם. (יש לי ניסיון מלוח אם של Asrock שכנראה או שקוצר מהמארז (הרייסרים הותקנו לא במקומם ונגעו בלוח במקומות לא להם) או שהושפע מכמה הפסקות חשמל שאולי גם גרמו להתנפחות הזו) ניסיתי דיסק קשיח, ספק וזיכרון אחרים זה לא עזר - עד שהבחנתי שהקבלים אינם במצב נורמלי.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר טוב... נראה שפתרתי את הבעיה בצורה הכי פשוטה שישספקלקחתי ספק ממחשב מיושן שהיה לי בצד, שמתי אותו במחשב החדש, הפעלתי מבחני SANDRA וTOAST והמחשב סירב לרסטרט. מזל שלא הספקנו לקנות לוח ומעבד חדשיםתודה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.