פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים שלום לכולם,למרות שהנושא טחון לגמרי בפורום קצת קשה לגבש איזשהי דעה מוצקה לגבי שילוב לוח אם + זיכרון שלא יגרום לבעיות תאימותאני מחפש לרכוש בתקציב של 2800-2500 שקל לוח-אם וזיכרון 2 גיג'ה 800MHZ CL4, המעבד יהיה ,E6600לא מתוכנן OC , ואם יהיה אז הוא יהיה בסיסי מאוד, אני לא מחפש פיצ'רים חזקים מדי בלוח אם (wi-fi וכו' )אבל חשוב שיהיה איכותי. בגדול יש לי העדפה היסטורית לASUS אבל אשמח להצעות נוספות...תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר לאור ההמלצה מצאתי שני זכרונות G.SKILL שמסגרת התקציב , רק שקשה לי קצת להבין מה ההבדלים בניהםיש את הדגם F2-6400CL4D-2GBPK ואת הדגם השני F2-6400PHU2-2GBHZDהדגם השני שציינתי יקר בערך ב200 שקל יותר, ההבדלים היחיד בניהם לפי האתר הרשמי הם המתחים... הראשון פועל בתחום מתחים של 1.9~2.0 Voltsוהשני בתחום מתחים של 2.1~2.0 Voltsמישהו יודע על איזשהו הבדל מהותי בניהם ? מבחינת תאימות / ביצועים ? על פני הדגם השני קיבל ביקורות מצויינות בחו"ל ואני נוטה לכיוון שלו
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים אתה מתכוון HZוה-HZ מגיעים עם שבבי Elpida ומגיעים לתדרים גבוהים מאודה-PK מגיעים לתדרים יותר נמוכים
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר משהו לא ברור לי פה, הרי רשמת בנושא אחר פה בפורום שהלוח שהמלצת נותן באופן אוטומטי 1.8V , והזיכרון שהמלצת לי פה צריך בין 2.0 ל2.1 וולט ,אז כנראה שכן תהיה כאן בעיית תאימות?? זה בדיוק מה שרציתי להמנע ממנו....
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים הבעית תאימות לא נובעת מהעובדה שהזיכרון צריך 2.0V-2.1V כדי לעבוד בצורה מלאהאלא נובע מהעובדה שזכרונות מסוימים לא מסוגלים אפילו לעבור POST עם 1.8V
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר שוב, דעת מומחים גוברת ורכשתי את השילוב שליאור המליץ עליו , נקווה שלא יהיו בעיותתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.