עבור לתוכן

עשיתי את זה...סוף סוף...קניתי מחשב חדש דנדש.

Featured Replies

פורסם

:hi: שלום לכל החברים והחברות :hi:

קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שעומדים מאחורי האתר הנפלא הזה :beerchug:. בעזרת אתר זה הצלחתי לבנות מחשב חדש שמתאים לי ולצרכים שלי.

זה האתר מס' 1 מבחינתי.

אני רוצה גם להודות לכל החברים שהגיבו בת'ראדים השונים שלי :yelclap: (אם זה נשמע כמו מילות פרידה, אז זהו... שזה לא ;D).

זהו מפרט שהורכב לאחר עיונים ובדיקות רבות בפורומים השונים.

ובכן, לאחר 6 שנים שלא השתדרגתי, קבלו את המפרט החדש שלי:

לוח אם ¤ 1,060 DFI INFINITY 975X/G LGA775

מעבד ¤ 1,350 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU

זכרון ¤ 630 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANEL

כרטיס מסך ¤ 1,175 BFG GeForce 7600GT OC 256 PCI-E

כונן קשיח ¤ 560 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA RAID

צורב ¤ 260 PIONEER DVDR DVR111 BLACK

מארז ¤ 1,000 ANTEC P180 BLACK

ספק כוח ¤ 380 FSP 400W ATX 12V(Version 2.0) 400w 12c

מסך ¤ 2,700 מסך ''19 LCD EIZO FlexScan S1910

...סוף סוף... :funn:

פורסם

תתחדש :yelclap:

פורסם

אחלה :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי, קצת הפרזת עם המארז, יכולת להוריד למשהו יותר סביר כמו ה Centurion 5

ועולה בכרטיס מסך.

פורסם

תתחדש קודם כל,

והיה עדיף להתפשר במארז על מנת לעלות בכרטיס מסך.

אייך המסך? מרוצה?

פורסם

פפפש אחלה מחשב, חבל שלקחת מארז כזה יקר.

היית לוקח את הארו של גי'גהבייט, ועולה כרטיס מסך.

פורסם

למה להוריד לו את החשק אולי הוא רצה משהו זמני על יציאת הכרטיסים שתומכים ב-dx10 כמו שאני עשיתי...

אחלה מחשב אחי תתחדש ......

תהנה והכי חשוב תן לו בראש.. :xyxthumbs:

פורסם

אולי הוא רצה משהו זמני על יציאת הכרטיסים שתומכים ב-dx10 כמו שאני עשיתי...

גם במקרה כזה, לא משקיעים 1000 ש"ח במארז, עם כל הכבוד. הוא יכל גם להשקיע ב 2 ג'יגה זכרון, או אפילו במעבד...

פורסם

גם במקרה כזה, לא משקיעים 1000 ש"ח במארז, עם כל הכבוד. הוא יכל גם להשקיע ב 2 ג'יגה זכרון, או אפילו במעבד...

זה אולי השיקול שלך אבלל שוב אחי , הוא זה שמשקיע את הכסף והוא זה שיעשה מה שהוא חושב .. אולי הוא היה צריך להתייעץ לפניי אבל אם הוא כבר קנה אז לא צריך להגיב הודעות כאלה כי זה מוריד את כל החשק כמו שהגיבו לי כשקניתי את הלוח p5w dh של אסוס.

פורסם

המסך והמארז יקרים מידי לטעמי ולא היית מרגיש הבדל משמעותי עם משהו יותר זול, אבל אם יש עודף כסף אז למה לא, פנק את עצמך!

פורסם

הייתי קונה צורב LG H10 שעדיף עליו וזול ממנו.

נראה לי היה מיותר להשקיע 1000 שקל במארז, הייתי עולה ל E6400 וזכרונות 800MHZ ואפילו ספק Liberty 400 למרות שגם ה FSP יחזיק בקלות.

עריכה:

המסך והמארז יקרים מידי לטעמי ולא היית מרגיש הבדל משמעותי עם משהו יותר זול, אבל אם יש עודף כסף אז למה לא, פנק את עצמך!

המארז בא כאן על חשבון חלקים אחרים, זה לא שכל המפרט מושלם ויש עודף בכיס אז למה לא לקנות P180

פורסם

בכל מקרה המפרט לא רע בכלל, תתחדש ! ;D

פורסם

תתחדש אחלה מחשב :xyxthumbs:

פורסם

חשבתם אולי שהוא לא כזה גיימר ו7600GT מספיק לו?

חשבתם שאולי הוא ראה את המארז וממש בא לו עליו?

לדעתי מפרט מעולה,תתחדש.

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו נכנסתי הביתה ואני רואה את התגובות :yelclap:

חשבתם אולי שהוא לא כזה גיימר ו7600GT מספיק לו?

חשבתם שאולי הוא ראה את המארז וממש בא לו עליו?

לדעתי מפרט מעולה,תתחדש.

אחד מהמגיבים שמבינים עניין, תודה :xyxthumbs:. אלה בדיוק חלק מהשיקולים שלי במפרט.

א. אין לי עודף כסף. :biggthumpup:, חסכתי המון זמן וגם עברתי את עידן הקרח עם המחשב הנוכחי שלי.

ב. אני לא כזה גיימר. לדעתי יכול היה להספיק לי אפילו 7600GS, אבל החלטתי להשקיע עוד קצת כך שכאשר אני ארצה לשחק אני יוכל להינות מהמשחק.

ג. ראיתי את המארז לפני כמה זמן ובהחלט נדלקתי עליו וממש בא לי עליו. חוץ מזה המארז איכותי ויכול לעבור איתי לפחות עוד כמה שנים טובות ורבות, כך שאני בעצם משקיע לעתיד.

ד. תמיד אפשר להוסיף עוד זיכרון כשצריך, כרגע אין לי צורך וגם לא נראה לי שאני אצטרך, לפחות לא בחודשים הקרובים.

ה. חלק גדול מהזמן שלי מול המחשב יהיה עריכת תמונות לכן אני נזקק למסך איכותי. וחוץ מזה מסך הוא בדיוק כמו מארז, אחד החלקים שנשארים אתך המון שנים (במיוחד כשיש 5 שנות אחריות על המסך).

המחשב נקנה ביום חמישי ויש קצת זמן עד שהוא יגיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים