עבור לתוכן

יכולות ה-OC של Gigabyte-965P-S3!!!

Featured Replies

פורסם

קניתי גם את הלוח ראיתי עליו ביקורות טובות והוא טוב

אני אולי בעתיד ינסה לעשות אובר קלוק אבל רק תסבירו לי אך אני עושה אובר קלוק לזיכרון את התוכנה איזי טון 5 של גיגהבית יש לי אבל אני צריך לעלות רק את הFSB ו FREQ של הממורי? ולבדוק באותו זמן באבארסט את המעלות?

כשאתה מעלה את הFSB , גם תדר הזיכרון עולה בהתאמה , לא משנה על איזה מחלק אתה הוא תמיד יעלה .

הכי טוב זה מחלק של 1:1 , אבל אם אתה רוצה יותר מהירות מעבד , סביר להניח שצריך להעלות את היחס בין מהירות המעבד לזיכרונות , למשל יחס קטן אבל שימוש זה 3:2 , ככה אתה בעצם מונע מהזכרונות להפריע לך להעלות את תדר המעבד

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרת "הכי טוב מחלק של 1:1", תוכל להסביר את עצמך, כי הבנתי שההבדלים בין המחלקים השונים זה משהו זניח.

פורסם

אמרת "הכי טוב מחלק של 1:1", תוכל להסביר את עצמך, כי הבנתי שההבדלים בין המחלקים השונים זה משהו זניח.

הכוונה ליחס בין מהירות הFSB (לפניי כל המכפלות) לביו מהירות הזיכרון גם הבסיסית (בDDR I ומעלה מהירות הזיכרון הבסיסית מוכפלת ב2 ) , למשל ביחס של 1:1 אם הFSB שלך הוא 400 , גם הזכרונות הם 400 (800 אפקטיביים), לעומת זאת במחלק , אתה מוריד קצת את מהירות הזכרונות בשביל "לעזור" להם להתאים את עצמם למהירות המעבד העולה , תגיב אם יש עוד משהו שלא הבנת :xyxthumbs:

פורסם

זה לא מה שהתכוונתי. דוגמא: FSB 266 עם מחלק 1:1 נותן לי זכרונות עם תדר אפקטיבי 533. עכשיו אני עושה OC למעבד ע"י העלאת הFSB ל333 נגיד ועם מחלק 4:5 לזכרונות אני שוב מקבל אותו תדר אפקטיבי לזכרונות של 533. אז איפה פה הורדתי את מהירות הזכרונות כפי שטענת. כל מה שנעשה זה שינוי היחס של המחלק והשאלה היא האם יש הבדל בעבודת הזכרונות שהם למעשה על אותו תדר אפקטיבי רק שבכל אחד מהמקרים הגעתי לתדר האפקטיבי ע"י מחלק אחר?

אולי התכוונת שמחלק 1:1 נותן לך תדר אפקטיבי מקסימלי ביחס למחלקים האחרים על אותו FSB? אם כן, גם זה לא מובן לי כי ממה שראיתי יש מחלקים שגבוהים מיחס של אחד לאחד. כמו למשל בלוח 965P S3 ניתן להגיע ב-266 (הFSB המקורי של הלוח) לזכרונות עם תדר אפקטיבי של 1064 שאם אני לא טועה זה אומר מחלק של 1:2 כשמחלק 1:1 נותן לך תדר אפקטיבי של 533 בסה"כ.

פורסם

זה לא כ"כ משנה (כלומר אם שינית את היחס והגעת לאותו תדר של הזכרונות)

כמובן שזה משנה אם המעבד נמצא באוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים