עבור לתוכן

יכולות ה-OC של Gigabyte-965P-S3!!!

Featured Replies

פורסם

אבל זה שהם הגיע ל-475 לא אומר שכל אחד יכול, ואולי סביר להניח שהצרכן המצוי יכול הרבה פחות, לא?

קשה לצפות לאותן תוצאות כיוון שהם משתמשים במערכות טובות יותר בדרך כלל, לא?

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואי כ@&* עע#$^ עערס אוברקלוק בן *&%^ יפה !!! נראה לי אני קונה אותו... גם אני מעוניין לשלב בין אוברקלוק לE6300 אז... נראה לי אני אלך עליו , אלה אם כן מישהו ישלוף השוואה בין הלוח הזה לבין DS3 לבין DS4 מבחינת מחיר לעומת ביצועים

עריכה : לא מומלץ לאלה שמתכננים על זכרונות 800MHZ , הוא לא תומך בהם...

פורסם

הפעם אני באמת התרשמתי...

אבל השאלה שלי היא כזאת, איך הלו מבחינת איכות הבניה ומבחינת פיצ'רים מול לוחות אחרים "טובים" יותר כגון ה-DS3 או אפילו ה-DS4?

פורסם

הפעם אני באמת התרשמתי...

אבל השאלה שלי היא כזאת, איך הלו מבחינת איכות הבניה ומבחינת פיצ'רים מול לוחות אחרים "טובים" יותר כגון ה-DS3 או אפילו ה-DS4?

כמוהם , הוא מתחמם כל כך עד שאתה יכול לבשל עליו בכיף , לא כמו הDSים , הוא לא תומך ביותר מ667 מהירות זכרונות , יותר מזה אני לא יודע אני הולך לעיין באתר היצרן

פורסם
  • מחבר

הפעם אני באמת התרשמתי...

ממה שקראתי ההבדל היחיד בין S3 וDS3 (חוץ מתאימות זיכרון 800MHZ) הוא

Capacitators סאיכות יותר גבוהה מה שמעריך את אורך החיים של הלוח ויש פחות סיכוי לקצרי חשמל

פורסם

מממ... טעות שלי , תודה על התיקון , מה ההבדל אבל בינו לבין הDS3? אין הבדל כנראה בפליטת החום , אבל אולי בכמצות היציאות וכאלה...

פורסם

מממ... טעות שלי , תודה על התיקון , מה ההבדל אבל בינו לבין הDS3? אין הבדל כנראה בפליטת החום , אבל אולי בכמצות היציאות וכאלה...

נראה לי שההבדל היחיד בין ה - 965P DS3 ל - S3 זה איכות הכבלים.

ל - DS3 יש - Industry's leading all solid capacitor motherboard design לעומת ה - S3.

הסבר על זה:"To ensure a longer operation life time for systems in daily operation and boost system stability under extreme conditions, this platform adopts cutting-edge Conductive Polymer Aluminum Solid Capacitors from the world's leading vendors. With these high-qualitycomponents , users can take advantage of better electronic conductivity and excellent heat resistance for enhanced system durability

האם לדעתכם זה שווה את ה - 160 ש"ח הפרש בין שני הלוחות ?

פורסם
  • מחבר

צריך לזכור שזה שיש לDS3 capacitators באיכות יותר גבוהה לא אומר שבS3 הם באיכות נמוכה

פורסם

זה קבלים ולא כבלים

הודעה שטותית של Socrates נמחקה

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי שההבדל היחיד בין ה - 965P DS3 ל - S3 זה איכות הכבלים.

ל - DS3 יש - Industry's leading all solid capacitor motherboard design לעומת ה - S3.

הסבר על זה:"To ensure a longer operation life time for systems in daily operation and boost system stability under extreme conditions, this platform adopts cutting-edge Conductive Polymer Aluminum Solid Capacitors from the world's leading vendors. With these high-qualitycomponents , users can take advantage of better electronic conductivity and excellent heat resistance for enhanced system durability

האם לדעתכם זה שווה את ה - 160 ש"ח הפרש בין שני הלוחות ?

אז מה הבנת מזה למעט העובדה שהם יותר איכותיים? לא נראה לי שמהניסוח הנ"ל ניתן להבין שתוכל להפיק יותר ביצועים ב-OC. זה רק אומר שהם מתוכננים להחזיק מעמד יותר זמן. לדעתי (ואם מישהו אחר סובר אחרת הוא מוזמן להגיב כמובן), זה כמו מכונית עם פח עמיד יותר (ובאותו משקל כמובן) שלא ישפיע במאומה על המהירות הסופית במידה ומדובר באותו מנוע. מה דעתכם?

פורסם

לגבי יכולות OC, אם מישהו קונה את הלוח, אפילו עם אותם זכרונות, מעבד וקירור, מה מבטיח שהוא יצליח להגיע לרמה דומה? יש פה ושם אנשים שמתלוננים על כך שלא מצליחים לעבור באס 350mhz..

אחח, שאלו יהיו הצרות שלנו...

ואל תבינו אותי לא נכון, אני בנאדם אופטימי!

פורסם

צודק. באותה מידה ועל הצד שכנגד, יש תופעות לא מובנות (לפחות לי) כמו TWINMOS 667 שמגיעים ל- 934 :nixweiss: את הקישור הציג WHEEL בעמוד הראשון :

http://www.tomshardware.com/2006/02/27/in_search_of_true_ddr2_bleeding_edge_memory/page32.html האם מדובר בזכרונות הרגילים שמוכרים פה בחנויות או שזהו דגם "מיוחד"?

מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים עם מזל?? :D

פורסם

קניתי גם את הלוח ראיתי עליו ביקורות טובות והוא טוב

אני אולי בעתיד ינסה לעשות אובר קלוק אבל רק תסבירו לי אך אני עושה אובר קלוק לזיכרון את התוכנה איזי טון 5 של גיגהבית יש לי אבל אני צריך לעלות רק את הFSB ו FREQ של הממורי? ולבדוק באותו זמן באבארסט את המעלות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים