עבור לתוכן

שדרוג מעבד AMD מ3200 לכפול ליבה 4600

Featured Replies

פורסם

מדובר בסוקט 939..

למישהו יש הערות בנושא? כדאי לא כדאי ולמה? או אולי מעבד אחר?

תודה..

פורסם

תן תקציב...וככה נדע אם יש מעבד אחר...

בכל מקרה...אני מניח שלהחליף לוח M וגם זכרונות ל(DDR2) ואז לקנות קונרו והכל לא מתשלם..ויוצא יקר..

אם ככה 4600 אמור להיות מעבד נהדר אם הוא מתאים לך לתקציב...כמובן שבתקציב גבוהה יותר עדיף מעבדים אחרים..זה לא שהוא פסגת טכנולוגית העיבוד בדיוק

פורסם

ללכת על מעבד מסוקט אחר (AM2) או בכלל C2D זה לא משתלם, כי מצריך החלפה של כל השילוש לוח וגם אולי זכרון..

ושילוש חדש לא נכנס בתקציב..

4600X2 939 היום נמכר בכ- 1500 ש"ח.

פורסם

אתה מתכוון על אותו הלוח?תבדוק קודם אם הלוח תומך.

ודבר שני לא הייתי מוסיף 700שקל לעומת ה-2X3800.

פורסם

ת'אמת גם אני היתי לוקח 3800 וקונה קירור ועושה לו OC ת'אמת...

פורסם
  • מחבר

זהו זה בדיוק זה.. להתחיל לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים זה כבר יוצא עסק מאוד מאוד יקר ..( בעצם לקנות מחשב חדש...)

אין תקציב מוגדר אבל את המעבד הנ"ל אפשרי להשיג בכ-1400 שקל.. בוא נגיד שאם יש משהו עדיף בתוספת קטנה אז אפשר לשקול אבל לא נראה לי שקיים..

פורסם

מעבר מ 3200 שלך לכפול ליבה יהיה בהחלט מורגש.

אני אומר קח 3800X2 + תוספת זיכרון. (אם יש לך 1G תוסיף עוד 1G)

פורסם

אז קח את ה-2X3800 ובטח תשיג אותו בסביבות ה-850.אתה חוסך 550שקל שזה המון!ואולי מוסיף /משדרגזיכרון.או קירור.ואם אתה לוקח TRAY ומוותר על הקירור אתה חוסך עוד.

ה-3800 אובר קלוקר ואתה יכול להגיע ל-4600 בקלות.

עריכה: :xyxthumbs:

מעבר מ 3200 שלך לכפול ליבה יהיה בהחלט מורגש.

אני אומר קח 3800X2 + תוספת זיכרון. (אם יש לך 1G תוסיף עוד 1G)

עכשיו ראיתי את התגובה.אנחנו באותו הראש.

פורסם
  • מחבר

1. הבנתי שאם אני מגדיל זיכרון ליותר משתי סטיקים שיש לי עכשיו ( יש לי 2 של כל אחד 512) אז : א. אני מאבד את הDUAL של הזיכרון וב. אין צורך בכלל בכולכך הרבה זיכרון

2. בקשר למעבד אני לא יודע ולא מתעבד עם OC ...

פורסם

1. תוסיף 2 זכרונות ולא תאבד DualChannel. צורך בזכרון כמעט תמיד יש

2. לא שזה בעייתי יותר מדי

אבל X2 3800 חזק מאוד בפני עצמו

זה לא שאתה צריך את ה-OC

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח לגבי מה שאתה אומר שב4 סטיקים יהיה לי דואל?

בקשר למעבד כן ברור שהוא יהיה חזק גם ה3200 כרגע הוא לא הכי חלש בעולם אבל בכל זאת שעושים שדרוג לפחות מבחינתי מדובר בשידרוג רציני לטווח של לפחות שנה וחצי שנתיים..

פורסם

יעבדו בדוואל.

גם כשקנית את המחשב עם 3200 תיכננת שהוא יחזיק לשנתיים+ הקרובות ובסוף אני מאמין שאתה מתכוון לשדרג לאחר שנה בערך, כך גם לגביי השידרוג.

פורסם
  • מחבר

אני משדרג אחרי כשנה וחצי וזה גם בגלל ירידת המחירים החדה.. זה לא שאני מרגיש שהמחשב גוסס או משהו כזה.. הוא עדיין עונה כמעט לכל דרישה אפשרית..

פורסם

אוקי.

השדרוג הטוב ביותר שאתה יכול לעשות הוא לקנות 3800X2 ועוד 1 G זכרון בשני סטיקים של 512 כך שיעבדו לך גם בדוואל+ קרור נחמד אם נכנס בתקציב.

פורסם

אתה בטוח לגבי מה שאתה אומר שב4 סטיקים יהיה לי דואל?

בקשר למעבד כן ברור שהוא יהיה חזק גם ה3200 כרגע הוא לא הכי חלש בעולם אבל בכל זאת שעושים שדרוג לפחות מבחינתי מדובר בשידרוג רציני לטווח של לפחות שנה וחצי שנתיים..

:lol: :lol: אתה שואל את ליאור אם הוא בטוח?..חחחחח

אבל מה שכן אתה תעבוד על T2 ב-CMC ולא על T1.וזה אני חושב כן משמעותי,אבל ה-2GB יפצו על זה.בביוס יש לך אפשרות להגדיר למחשב עבודה עם 4GB.כך בכל אופן זה אצלי בלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים