עבור לתוכן

שאלה ב-oblivion

Featured Replies

פורסם

אהלן

הגעתי במשחק למצב שהעיר נשרפה ונשלטת ע"י גובלינים

נכנסתי פנימה ויצאתי שוב והחייל שם אומר לי שצריך לסגור את השער עם האש

מישהו יודע מה עושים?

נראה לי שהתקדמתי, נכנסתי ליד השער ועברתי למקום חדש...

פורסם

אתה פשוט צריך להכנס לoblivion gate , איפשהו בפנים אתה תמצא מגדל שאתה צריך להתקדם בתוכו כלפי מעלה (תוך כדי לחימה ביצורים כמובן)

ואז בקצה המגדל תהיה אבן sigil שאתה צריך לקחת וזה יסגור את השער. אתה תתרגל לזה, יש כמה עשרות טובות של שערים כאלה במשחק ;)

(אגב, האבן הזאת תופיע לך בinventory אחרי שתסגור את השער, היא נותנת תכונות מסויימות לכלי נשק\חפצים , תשתמש בה בחכמה)

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה!

פורסם

בדיוק מה שהוא אמר לך... אתה צריך להיכנס לשם -זה יהיה קשה מאד להתחמק מהם אלא אם יש לך קסם מסוים למה יש שם 5000 מפלצות בכול מקום

(בסוף השתמשתי בצ'יטים :hat:)

פורסם

אתה פשוט צריך להכנס לoblivion gate , איפשהו בפנים אתה תמצא מגדל שאתה צריך להתקדם בתוכו כלפי מעלה (תוך כדי לחימה ביצורים כמובן)

ואז בקצה המגדל תהיה אבן sigil שאתה צריך לקחת וזה יסגור את השער. אתה תתרגל לזה, יש כמה עשרות טובות של שערים כאלה במשחק ;)

(אגב, האבן הזאת תופיע לך בinventory אחרי שתסגור את השער, היא נותנת תכונות מסויימות לכלי נשק\חפצים , תשתמש בה בחכמה)

חח לי יש חוש כוון כמו הפיפי בבוקר :silly::lol:

אז סגרתי את ההכרחיים לעלילה, לא את האלה שאפשר לסגור אותם ונעלמים אחרי שמסיימים את העלילה :smile1:

בדיוק מה שהוא אמר לך... אתה צריך להיכנס לשם -זה יהיה קשה מאד להתחמק מהם אלא אם יש לך קסם מסוים למה יש שם 5000 מפלצות בכול מקום

(בסוף השתמשתי בצ'יטים :hat:)

n008z0r5!!!

OMFG LOL

סתם אחי איזה עצלן אתה... אני חולה על משחקים כאלה עם רמות, שאם אתה לא עובר את מאמן את השחקן שלך עד שהוא מצליח.

הכל התחיל מ Pokemon Silver ל Gameboy Color :lol:

באמת! זה היה ה RPG הראשון בחיים שלי.

פורסם

מה אתה מסטול אתה יודע איזה מגניב זה שיש לך את כול הקסמים במשחק ואתה יכול להעלם סתם ככה..... ובזירה לתת כמה מכות. לזמן כמה מפלצות או אם יש מפלצת יותר מידי גדולה שלוקח 15 שניות להרוג אני לוחץ על ~ ואז לוחץ על המפלצת ורושם kill???

אתה פשוט עובר את המשחק בקלות אבל אחרי זמן מה זה יימאס עלייך (חודשיים בערך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים